Gazete manşetleri - 30 Nisan 2018

Türkiye'de 30 Nisan 2018 tarihinde yayınlanan gazetelerin manşetlerinde neler var? Hangi gazete Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri nasıl gördü? Türkiye'de 30 Nisan Pazartesi günü yayınlanan gazetelerin birinci sayfalarında neler yer aldı. Gazete manşetleri hangi konuları öne çıkardı?

Google Haberlere Abone ol
Gazete manşetleri - 30 Nisan 2018

Sonhaberler.com | Haber Merkezi

30 Nisan 2018 Pazartesi günü Türkiye'de yayınlanan gazetelerin öne çıkardığı haberleri, birinci sayfaları ve manşetlerinde neler vardı? Gazete haberleri en çok takip edilen Hürriyet, Sabah, Habertürk, Yeni Şafak, Sözcü, Star, Karar ve Cumhuriyet gibi gazeteler bugün hangi manşetleri attı? Gazete manşetleri sonhaberler.com'da her sabah sizlerle.

Akşam gazetesi, "Cumhur ititfakı açık ara önde" manşetiyle çıktı. Gazete, Cumhurbaşkanı Erodğan'ın dünkü seçim araştırmalarıyla ilgili konuşmasını öne çıkardı. Erdoğan dünkü konuşmasında, "Rakamsal bir şey vermeyeceğim. Ama hamdolsun, Cumhur İttifakı'nı açık ara önde gösteriyor" demişti.

Birgün gazetesi, "Gözler adaylarda" manşetiyle çıktığı bugünkü sayısında 24 Haziran seçimleriyle ilgili kritik bir haftaya girildiğini savundu. Gazete, muhalefet partilerinin adaylarının bu hafta içinde belirleneceğini yazdı.

Cumhuriyet gazetesi ise "Erdoğan korktu Akar'ı gönderdi" manşetiyle çıkarak daha önce yalanlanan haberi bir kez daha manşetine taşıdı. Gazete, daha önce Habertürk tarafından yapılan ancak gazete tarafından yalanlanan Hulusi Akar'ın Abdullah Gül'e gönderildiği yönündeki iddiaları manşet yaptı. 

Dünya gazetesi, "Şanzımanda yerli üretim start aldı" manşetiyle çıktığı bugünkü sayısında Türkiye'nin ilk komponent fabrikasının Hidromek tarafından kurulduğunu yazdı.

Habertürk gazetesi, "Lise için ikamet peşinde" manşetiyle çıktı. Gazete, çocuğuna iyi eğitim isteyen ailelerin kiralık adres aradığını yazdı.

Hürriyet gazetesi, "Haritaya iyi bakın" başlığıyla NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'in Türkiye'nin önemini belirtmek için kullandığı ifadeleri manşet yaptı. Stoltenberg haberde, "Haritaya bakarsanız Türkiye'nin neden bizler için kilit ülke olduğunu anlarsınız" dedi.

Karar gazetesi, "Bu seçim kırılma noktasıdır" manşetiyle çıktı. Gazete, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün yapıtğı konuşmayı öne çıkardı.

Milliyet gazetesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bedelli askerlik konusunda dün yaptığı konuşmayı manşetine taşıyarak, "Bedelli yok" başlığını kullandı.

Sabah gazetesi bugün, "Sahibinden kiralık vekil" manşetiyle çıktı. Gazete Kılıçdaroğlu'nun 15 CHP'liyi tekrar geri çağırdığını belirterek, "Türkiye'ye kiralık vekil ayıbını da yaşattılar" ifadelerini kullandı.

Sözcü gazetesi, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu"nun "İttifakla 80 vekil fazla çıkarıyoruz" ifadelerni manşet yaptı.

Star gazetesi de Cumhurbaşkanı Erodğan'ın dün İstanbul'da yaptığı konuşmayı manşetten verdi. Gazete, "Kiralık vekiller utanç vesikası" manşetini kullandı. 

Türkiye gazetesi, "Rüzgar gülü" manşetiyle çıkarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Abdullah Gül'e göndermede bulunduğunu ileri sürdü.

Yeni Şafak gazetesi, "Ananaslar savaş gemisiyle geldi" başlığıyla özel bir haberi manşetine taşıdı. FETÖ lideri Gülen'in iş adamlarına elmas hediye ettiğini belirten gazete, haberin spotunda, "Gülen 'bu dostlarımıza Uganda'dan ananas gelmiş. Onlara göndermiştim' diyerek birçok ünlü işadamının adını anmıştı. Elmas kaçakçılığını, TUSKON'un 2000'deki Afrika açılımıyla başladı. 2015 yılınd BİMER'e başvuran bir işadamı Fildişi Sahili'nden altın ve elmas getirildiğini söyledi. Bunlar koza Altın İşletmeleri'nde aklandı" diye yazdı. 

BÜTÜN GAZETE MANŞETLERİ

Türkiye'de 30 Nisan 2018 tarihinde yayınlanan bütün gazetelerin manşetlerini ise aşağıdaki linke tıklayarak bulabilirsiniz.. Günün gazete manşetleri ile ilgili haberimizi sizin için hazırladık. İşte günün gazete manşetleri:

Yorumlar