Gazete manşetleri - 1 Mayıs 2018

Hükümetin dün açıkladığı yediden yetmişe herkesi ilgilendiren 25 milyar lira değerindeki paket bugün birçok gazetenin manşetindeydi. Türkiye'de 01 Mayıs 2018 tarihinde yayınlanan gazetelerin manşetlerinde neler var? Hangi gazete Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri nasıl gördü? Türkiye'de 01 Mayıs Pazartesi günü yayınlanan gazetelerin birinci sayfalarında neler yer aldı. Gazete manşetleri hangi konuları öne çıkardı?

Google Haberlere Abone ol
Gazete manşetleri - 1 Mayıs 2018

Sonhaberler.com | Haber Merkezi

01 Mayıs 2018 Salı günü Türkiye'de yayınlanan gazetelerin öne çıkardığı haberleri, birinci sayfaları ve manşetlerinde neler vardı? Gazete haberleri en çok takip edilen Hürriyet, Sabah, Habertürk, Yeni Şafak, Sözcü, Star, Karar ve Cumhuriyet gibi gazeteler bugün hangi manşetleri attı? Gazete manşetleri sonhaberler.com'da her sabah sizlerle.

Akşam gazetesi, bugünkü manşetine hükümetin yeni düzenlemeler içeren kanun tasarısını "Emekliye iki ikramiye" başlığıyla taşıdı. Haberde, hükümetin kandil gecesi müjde üstüne müjde verdiğini belirten gazete, milyonlarca emeklinin her yıl Ramazan ve Kurban bayramlarında biner lira ikramiye alacağını yazdı.

Cumhuriyet gazetesi, 'hayır' bloğunu birleştiremeyen Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerine yer verdi. "HDP'ye bir adım Akşener'e mesaj" manşetiyle çıkan gazete, Kılıçdaroğlu'nun tepkili olduğunu vurguladı.

Dünya gazetesi, "ABD'de tahvil faizi arttı, baz senaryo değişti" manşetiyle çıktı. Haberde, ABD'nin tahvil faizindeki tırmanışının piyasayı tedirgin ettiği belirtildi. Habere göre, kimi analistler yılsonu beklentilerini yüzde 4'e yükseltti.

Habertürk gazetesi, bugün "Büyük Af" manşetiyle çıkarak hükümetin paket düzenlemesini manşete taşıdı. Gazete, "Yıldırım: Devlet tüm anlaşmazlıkları çözüp vatandaşla el sıkışıyor" ifadelerini öne çıkardı. Gazete, açıklanan paketin 24 milyar lira değerinde olduğunu belirtti.

Hürriyet gazetesi, bugünkü manşetine hükümetin vatandaşla barış adını verdiği 24 milyar liralık paketini manşetine taşıdı. Gazete, manşette bir başka habere daha yer verdi. Türkiye'deki Suriyeli ailelerin ülkelerine yolculuklarını haberleştiren gazete, yolculuk boyunca ve Suriye'de evlerine vardıklarında Suriyelilere eşlik ederek izlenimlerini aktardı.

Milliyet gazetesi bugünkü sayısında, "Karadeniz birleşti" manşetiyle çıktı. Gazete, Rus doğal gazını Türkiye'ye ve Türkiye üzerinden de Avrupa'ya iletecek olan TürkAkım hattının Karadeniz altından geçen ilk kısmının tamamlandığını belirtti.

Sabah gazetesi, "Bahar müjdesi" manşetiyle çıktı. gazete, hükümetin yediden yetmişe herkesi ilgilendiren süper bir fırsat paketi açıkladığını yazdı. 

Sözcü gazetesi, 1 Mayıs nedeniyle "Ne Sendika kaldı ne can kaldı ne para kaldı" manşetini attı. 

Star gazetesi de bugünkü manşetine hükümetin açıkladığı paketi taşıdı.

Yeni Şafak gazetesi, "Kemal bey köşeye sıkıştı" manşetiyle çıktı. Gazete, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun çatı adayı hesabının tutmadığını hala bir aday bulamadığını yazdı. Gazetenin manşet haberinde, "Kazanma şansı olmadığını bilen Kılıçdaroğlu'nun aday olmaycağını artık kesinleşti. Ancak CHP dışında bir isim arayışında olan Kılıçdaroğlu'na "İthal aday olmaz. Ya çık adaylığını açıkla ya da CHP'den başka birini gösterelim" isyanı vardı" diye yazdı.

BÜTÜN GAZETE MANŞETLERİ

Türkiye'de 01 Mayıs 2018 tarihinde yayınlanan bütün gazetelerin manşetlerini ise aşağıdaki linke tıklayarak bulabilirsiniz.. Günün gazete manşetleri ile ilgili haberimizi sizin için hazırladık. İşte günün gazete manşetleri:

Yorumlar