Aileler Yarışıyor son bölüm 27 Mart kim kazandı?

Aileler Yarışıyor son bölüm 27 Mart 2020 Cuma günü kim finale kaldı, kim kazandı? Ufuk Özkan'ın renkli sunumuyla Aileler Yarışıyor yeni bölümü bir kez daha eğlenceli ve kahkaha dolu yeni bölümüyle ekranlarda. Peki, bugün kim kazandı?

Google Haberlere Abone ol
Aileler Yarışıyor son bölüm 27 Mart kim kazandı?

Ailler Yarışıyor son bölüm 27 Mart 2020 Cuma günü yeni bölümüyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Yaz aylarında format değiştirerek araba ödülü vermeye başlayan Aileler Yarışıyor, Eylül ayında yayınlanmamıştı. Doğal olarak yarışmanın hayranları yarışmanın neden yayınlanmadığını merakla soruyordu. Aileler Yarışıyor, normal sezonuna yeniden geri döndü. Yaz aylarında 10 bin lira ödül ve araba ödülü veren yarışma yeni sezonda yeniden eski formatına dönerek 10 bin liralık para ödülü verecek. Ama bu kez yarışma hafta içi her gün yayınlanacak. Yani hafta içi her gün eğlenceli geçecek. Yarışmayı yeni sezonda da eskisinde olduğu gibi Ufuk Özkan sunacak. Yeni sezonda yarışmanın yayınlanma saati 13.00 olarak belirlendi. Peki, Aileler Yarışıyor son bölüm 27 Mart 2020 Cuma kim kazandı, arabayı kim aldı?

AİLELER YARIŞIYOR 27 MART 2020 KİM KAZANDI?

İki takım ailenin kıyasıya rekabet ederek en popüler cevabı aradığı yarışma programı bugün yine heyecanlı bir bölüm ile ekranlarda. Bakalım bugün hangi aile büyük ödülü kazanacak.

Bugün yarışan takımlar: 'Gurp 43' ve 'Biz Geldik' takımları oldu.

Finale kalan aile 'Biz Geldik' ailesi oldu. Ancak finalde büyük ödülü almaya hak kazanamadılar.

AİLELER YARIŞIYOR 26 MART 2020 KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor eğelenceli dakikalar ile izleyenlerin karşısına çıktı. Bugün 'Sor Bakalım' ve 'Sancak Ailesi' yarışıyor.

Finale çıkan aile 'Sancak Ailesi' oldu. Sancak Ailesi büyük ödül 10 bin lira için yarıştı. Ancak Sancak Ailesi finalde 10 bin liraya veda etti.

AİLELER YARIŞIYOR 25 MART 2020 KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor eğelenceli dakikalar ile izleyenlerin karşısına çıktı. Bugün Gelin Görümceler ve Köylü Güzelleri yarıştı. Bugün Kader ve Tülay Finale kaldı. En popüler cevap bekleniyor. Bakalım 10 bn lirayı alabilecekler mi? Malesef 10 bin liraya veda ettiler.

AİLELER YARIŞIYOR 24 MART 2020 KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor kazanan takım merak ediliyor. Peki bugün 24 Mart Salı aileler yarışıyor kim kazandı? 

Bugün Hürkuş ve Hutupis aileleri yarıştı. 

Hutupis ailesi 149 puanla elendi. Finale kalan ise Hürkuş ailesi oldu. Hürkuş 349 puanda. Finale Hürkuş ailesinden Safiye ve Nazan katıldı.

AİLELER YARIŞIYOR 11 MART 2020 KİM KAZANDI?

Ufuk Özkan'ın sunumu ile Aileler Yarışıyor ekranlardaki yerini aldı. Peki bugün 11 Mart Çarşamba aileler yarışıyor kim kazandı?

İşte kazananlar:

AİLELER YARIŞIYOR 18 ŞUBAT 2020 KİM KAZANDI?

Ufuk Özkan'ın sunumu ile Aileler Yarışıyor ekranlardaki yerini aldı. Peki bugün 19 Şubat Çarşamba aileler yarışıyor kim kazandı?

Detaylar Geliyor... 

AİLELER YARIŞIYOR 18 ŞUBAT 2020 KİM KAZANDI?

Ufuk Özkan'ın sunumu ile Aileler Yarışıyor ekranlardaki yerini aldı. Peki bugün 18 Şubat Salı aileler yarışıyor kim kazandı?

Detaylar Geliyor...

AİLELER YARIŞIYOR 17 ŞUBAT 2020 KİM KAZANDI?

 TRT1 Aileler yarışıyor bugün 17 Şubat 2020 Pazartesi günü kim kazandı?

Detaylar geliyor...

AİLELER YARIŞIYOR 13 ŞUBAT 2020 KİM KAZANDI?

TRT1 ekranlarıın sevilen programlarından Aileler Yarışıyor programı 13 Şubat 2020 Perşembe günü tarihinde Ufuk Özkan'ın sunumuyla ekranlara geldi. Peki, yarışmanın bugün ki yarışmacıları kimler oldu? Aileler Yarışıyor'un kazananları belli oldu mu?

Ayrıntılar geliyor...

AİLELER YARIŞIYOR 12 ŞUBAT 2020 KİM KAZANDI?

Ufuk Özkan'ın sunumuyla TRT1 ekranlarında yayınlanan Aileler Yarışıyor programı 12 Şubat 2020 tarihinde ekranlara geldi. Peki, yarışmanın bugün ki yarışmacıları kimler oldu? Aileler Yarışıyor'un kazananları belli oldu mu?

Özdemir ve Arslan ailelerinin yarıştığı haftanın üçüncü gününde kazanan Arslanlar ailesi oldu. Arslanlar ailesi 10 bin liranın sahibi oldu.

AİLELER YARIŞIYOR 11 ŞUBAT 2020 KİM KAZANDI?

Ufuk Özkan'ın sunumuyla TRT1 ekranlarında yayınlanan Aileler Yarışıyor programı 11 Şubat 2020 tarihinde ekranlara geldi. Peki, yarışmanın bugün ki yarışmacıları kimler oldu? Aileler Yarışıyor'un kazananları belli oldu mu?

Maçkalılar ve Azer Balları adındaki iki Karadeniz grubunun yarıştığı haftanın ikinci günü programında kazanan olmadı.

AİLELER YARIŞIYOR 10 ŞUBAT 2020 KİM KAZANDI?

TRT 1 ekranlarında sevilen sunucu Ufuk Özkan'ın sunumuyla yayınlanan Aileler Yarışıyor programı 10 Şubat 2020 tarihinde ekranlara geldi. Peki, yarışmanın bugün ki yarışmacıları ve kazananları belli oldu mu?

Göbeklitepe ve İlk Kıvılcım ekiplerinin yarıştığı Aileler Yarışıyor programının 11 Şubat kazananı Göbeklitepe ekibi oldu.

AİLELER YARIŞIYOR 7 ŞUBAT 2020 KİM KAZANDI?

Ekranların sevilen yarışması Aileler Yarışıyor TRT 1 ekranlarında Ufuk Özkan'ın sunumuyla yayınlandı. Aileler Yarışıyor programı 7 Şubat 2020 tarihinde ekranlara geldi. Programın bu bölümünde kimler yarıştı? Hangi yarışmacılar kaç puan aldı?

"Hey Gidi" ve Niksarın Fidanları" ekiplerinin yarıştığı haftanın son gününde  Niksar'ın Fidanları oldu.

AİLELER YARIŞIYOR 6 ŞUBAT 2020 KİM KAZANDI?

Ufuk Özkan'ın sunumuyla TRT 1 yayınlanan Aileler Yarışıyor programı 6 Şubat 2020 tarihinde ekranlara geldi. Programın bu bölümünde kimler yarıştı? Hangi yarışmacılar kaç puan aldı?

Haftanın dördüncü gününde yarışan Bahçedeyiz ve Alman Leblebisi ekipleri oldu. Yarışmayı Bahçedeyiz masası kazandı.

AİLELER YARIŞIYOR 5 ŞUBAT 2020 KİM KAZANDI?

 TRT 1 ekranlarında Ufuk Özkan'ın sunumuyla yayınlanan Aileler Yarışıyor programı 5 Şubat 2020 tarihinde ekranlara geldi. Programın bu bölümünde kimler yarıştı? Hangi yarışmacılar kaç puan aldı?

Haftanın bu gününde Niğdeliler ve Balkanlar ekipleri yarıştı. Yarışmanın kazananı Niğdeliler oldu.

AİLELER YARIŞIYOR 4 ŞUBAT 2020 KİM KAZANDI?

Ufuk Özkan'ın sunumuyla haftaiçi hergün ekranlara gelen Aileler Yarışıyor programının 4 Şubat 2020 kazananı kim oldu? Hangi ekip yarışmanın birincisi oldu?

Haftanın ikinci gününde 27 Antepliler ve Çınar ailesi yarışmanın konuğu oldu. Çınar ailesi takımında Murat Cemcir ve Ahmet Kural, Zehra Yılmaz, Özgür Emre Yıldırım ve Kenan Ciniviz yer aldı. Yarışmanın kazananı Çınar Ailesi oldu.

AİLELER YARIŞIYOR 3 ŞUBAT 2020 KİM KAZANDI?

TRT 1 ekranlarının en sevilen programlardından biri olan Aileler Yarışıyor programı bugün yeni yarışmacıları ve yeni yüzleri ile ekranlara geldi. Peki, yarışmanın bugün ki etabında kimler kazandı?

Haftanın ilk gününde "Patavat" ve "Demirkan" ekipleri yarıştı. Yarışmanın kazananı "Demirkan" ekibi oldu.

AİLELER YARIŞIYOR 30 OCAK 2020 KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor programı bugün yeni yarışmacıları ve yeni yüzleri ile ekranlara geldi. Peki, yarışmanın bugün ki etabında kimler kazandı?

"Kaçtık geldik" ve "Zil Çaldı" ekiplerinin yarıştığı programda günün birincisi "Zil Çaldı" ekibi oldu.

AİLELER YARIŞIYOR 29 OCAK 2020 KİM KAZANDI?

Ufuk Özkan'ın sunumuyla ekranlara gelen Aileler Yarışıyor programının bugün ki yarışmacıları ve kazananları kimler? Yarışmaya hangi ekip katıldı? Bugün hangi ekip 10 bin liralık ödülün sahibi oldu?

Detaylar geliyor...

AİLELER YARIŞIYOR 28 OCAK 2020 KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor TRT 1 ekranlarında Ufuk Özkan'ın sunumuyla gelmeye devam ediyor. Programın bugün ki etabında yarışanlar ve kazanlar merak ediliyor. Peki, 28 Ocak 2020 Salı kimler katıldı, kimler finale kaldı. Finale kalan aile ödülü alabildi mi? 

Yarışmanın bugün ki etabında "Gelin görümceler" ve "Yeşilyurt" ekipleri yarıştı. Yarışmayı "Gelin görümceler" kazandı. Ve 10 bin liranın sahibi oldular.

AİLELER YARIŞIYOR 27 OCAK 2020 KİM KAZANDI?

Haftanın ilk gününde ekranlara gelen Aileler Yarışıyor programında 27 Ocak 2020 Pazartesi kimler katıldı, kimler finale kaldı. Finale kalan aile ödülü alabildi mi? 

Haftanın ilk gününde "Beş Buçuk" ve "Gençlik Rüzgarı" grupları yarıştı.

AİLELER YARIŞIYOR 24 OCAK 2020 KİM KAZANDI?

Haftanın son gününde TRT 1'de ekranlara gelen Aileler Yarışıyor programında 24 Ocak 2020 Cuma kimler katıldı, kimler finale kaldı. Finale kalan aile ödülü alabildi mi? 

Haftanın son gününde "Gülen Yüzler" ve "Ariva" grupları yarıştı. Haftanın son gününde kazanan olmadı. 

 AİLELER YARIŞIYOR 23 OCAK 2020 KİM KAZANDI?

Haftanın dördüncü gününde ekranlara gelen Aileler Yarışıyor programında 23 Ocak 2020 Perşembe kimler katıldı, kimler finale kaldı. Finale kalan aile ödülü alabildi mi? 

Detaylar geliyor...

AİLELER YARIŞIYOR 22 OCAK 2020 KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor programı haftanın üçüncü günü olan 22 Ocak 2020 Çarşamba günü ekranlara geldi. Yarışmanın üçüncü gününde programa kimler katıldı, kimler finale kaldı. Finale kalan aile ödülü alabildi mi? 

Haftanın üçüncü gününde yarışan gruplar "Netcikler" ve "Kelalaka" oldu. Günün kazananı olmadı.

AİLELER YARIŞIYOR 21 OCAK 2020 KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor programı haftanın ikinci günü olan 21 Ocak 2020 Salı günü ekranlara geldi. Yarışmanın son gününde kimler katıldı, kimler finale kaldı. Finale kalan aile ödülü alabildi mi? 

Haftanın ikinci gününde "Şen Kuzenler" ve "Tribün Ruhu" isimli gruplar yarıştı. Yarışmayı "Tribün Ruhu" isimli grup kazanarak günün birincisi oldu.

AİLELER YARIŞIYOR 20 OCAK 2020 KİM KAZANDI?

TRT 1 ekranlarından yayınlanan Aileler Yarışıyor programı haftanın ilk günü olan 20 Ocak 2020 Pazartesi günü ekranlara geldi. Yarışmanın son gününde kimler katıldı, kimler finale kaldı. Finale kalan aile ödülü alabildi mi? 

Haftanın ilk gününde "Beşi bir can" ve "Radyocular" grupları yarıştı. "Beşi bir can" grubu haftanın ilk gününün kazananı oldu.

AİLELER YARIŞIYOR 17 OCAK 2020 KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor programı haftanın son günü olan 17 Ocak 2020 Cuma günü ekranlara geldi. Yarışmanın son gününde kimler katıldı, kimler finale kaldı. Finale kalan aile ödülü alabildi mi? 

Haftanın son gününde "Rakipsizler" ve "Yiğitler" isimli gruplar yarıştı. Yarışmanın kazananı olmadı.

AİLELER YARIŞIYOR 16 OCAK 2020 KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor programı 16 Ocak 2020 Perşembe, günü ekranlara geldi. Yarışmanın yeni etabına kimler katıldı, kimler finale kaldı. Finale kalan aile ödülü alabildi mi? 

Haftanın dördüncü gününde yapılan yarışmaya "Hürkuş" ekibi ile "27 Antepli" ekibi katıldı. é27 Antepli" ekibi 188 puanda kalarak yarışmayı tamamlayamadı.

AİLELER YARIŞIYOR 15 OCAK 2020 KİM KAZANDI?

15 Ocak 2020 Çarşamba, günü ekranlara gelen Aileler Yarışıyor programında neler oldu? Yarışmanın yeni etabına kimler katıldı, kimler finale kaldı. Finale kalan aile ödülü alabildi mi? 

Yarışmanın bu bölümünde milli sporcularımız "Ay" ve "Yıldız" takımları olarak katıldılar. Yarışmanın bu bölümünde "Ay" takımı kazanarak 10 bin liralık ödülün sahibi oldu. 

AİLELER YARIŞIYOR 14 OCAK 2020 KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor 14 Ocak 2020 Salı, günü yeni yarışmacılar katıldı mı? Peki, yarışmanın yeni etabına kimler katıldı, kimler finale kaldı. Finale kalan aile ödülü alabildi mi? 

Yarışmanın bugün ki bölümünde "Hırçın Dalgalar" ve "Keyfi Şahane" isimli iki aile yarıştı. Günün kazananı olmazken Hırçın Dalgalar finale kaldı.

AİLELER YARIŞIYOR 13 OCAK 2020 KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor 13 Ocak 2020 Pazartesi etabına kimler katıldı, kimler finale kaldı. Finale kalan aile ödülü alabildi mi? 

Detaylar Geliyor...

10 OCAK 2020 AİLELER YARIŞIYOR KİM KAZANDI

Aileler Yarışıyor 10 Ocak 2020 Cuma günkü yarışmasına kimler katıldı, finale kimler kaldı, finale kalanlar ödülü alabildi mi?

10 Ocak 2020 Cuma günü Aileler Yarışıyor'da "Uçuranlar" ve "Ballı Badem" isimli iki aile yarıştı. Finale kalmayı başaran aile ise "Ballı Badem" ailesi oldu. Aile adına finalin ikinci etabında yarışan Figen ve Serap ise ödülü kazanmak için gerekli olan 200 puanı yakalayamadı, ikili sade 86 puan alabildi.

9 OCAK 2020 AİLELER YARIŞIYOR KİM KAZANDI

Aileler Yarışıyor 9 Ocak 2020 Perşembe günü kimler yarıştı, kimler kazandı?

9 Ocak 2020 Sanayi Canavarları ile Annelerin Gücü isimli aileler yarıştı. Finalin ilk etabını kazanan aile "Sanayi Canavarları" oldu. Ancak finalin ikinci etabında Samed ve Sami'nin mücadelesi ödülü kazanmaya yetmedi.

AİLELER YARIŞIYOR 7 OCAK 2020 KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor 7 Ocak 2020 Salı günü kimler yarıştı, yarışan ailelerden hangisi finale çıktı. Final etabında yarışan aile ödülü kazanabildi mi?

AİLELER YARIŞIYOR 6 OCAK 2020 KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor 6 Ocak 2020 Pazartesi günü kimler yarıştı, finale kalanlar ödülü kazanabildi mi? Yarışmanın bugünkü etabında "Karma" ve "Karışma Bizde" isimli aileler yarıştı. Yarışmada finale kalan aile "Karışma Bizde" ailesi oldu. Aile adına finalin son etabında Fatih ve Ayşe ikilisi yarıştı. Ancak ikili 10 bin liralık ödül için gerekli olan puanı kazanamadı.

AİLELER YARIŞIYOR 2 OCAK 2020 KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor 2 Ocak 2020 Perşembe günü ise "Tez Canlılar" ailesi ile "Veryansın" aileleri yarıştı. Finale kalan aile ise "Tez Canlılar" oldu. Aile adına yarışan isimler ise Nalan ve Gülşah ikilisi oldu. Ancak ikili 200 puanı bulamadığı için ödülü kazanamadı. 

Önceki bölümde ise; Has Ordulular ile E.v.a aileleri yarıştı. Finale "Has Ordulular" ailesi kaldı. Aile adına Derya ile Seyhan yarıştı. Ancak ikili 10 bin liralık ödülü kazanamadı. 

AİLELER YARIŞIYOR 27 ARALIK 2019 KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor 27 Aralık 2019 Cuma günü hangi aileler yarıştı, finale kalan aile hangisi oldu? Yarışmada bugün, "Zenolilar" ve "Tiyatro Candır" isimli iki takım yarıştı. Yarışmanın bugünkü etabına gülüşüyle güldüren adam olarak bilinen Yaşar bey ve tiyatro ekibinden arkadaşları katıldı. Peki, bugün kim kazandı?

Yarışmanın bugünkü etabında finale çıkmayı başaran aile "Tiyatro Candır" ailesi oldu. Ancak aile adına yarışan yarışmacılar gerekli puanı toplayamadı.

AİLELER YARIŞIYOR 26 ARALIK 2019 PUAN DURUMU

Aileler Yarışıyor 26 Aralık 2019 Perşembe günü yarışan aileler kimler oldu? Finale kalan aile 200 puanı bulabildi mi? Yarışmada bugün "Asosyaller" ve "18 Çankırı" ailesi katıldı. Finale kalan aile ise "18 Çankırı " ailesi oldu. Gülizar ile Nurcan hanımın yarıştığı yarışmada aile 10 bin liralık ödülü kazanmayı başardı.

AİLELER YARIŞIYOR 25 ARALIK 2019 KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor 25 Aralık 2019 Çarşamba günü yarışan aileler kimler oldu, finale kalan aile 10 bin liralık ödülü kazanabildi mi? Yarışmanın bugünkü etabında "Poyraz" ve "Eltiler" isimli aileler yarıştı. Yarışmada bugün finale kalan aile "Eltiler" oldu. Eltiler adına finalin ikinci etabında yarışan isimler ise Fatma ve Özlem hanımlar oldu. İkili başarılı bir yarışmayla 10 bin liralık ödülü kazandı.

AİLELER YARIŞIYOR SON BÖLÜM (İTFAİYECİLER VE HEMŞİRELER) 24 ARALIK 2019 KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor 24 Aralık 2019 Salı günü kimler yarıştı, hangi aileler katıldı, finale çıkan aile kim oldu, finale çıkan aile 200 puanı bulabildi mi? Yarışmanın bugünkü etabına "Kahraman İtfaiyeciler" ve "Hemşireler" katıldı. Yarışmanın bugünkü etabı itfaiyeciler ile hemşirelerin rekabine sahne oldu. Yarışmanın sonda ise itfaiyeciler finale çıkmayı başardı. İtfaiyeciler adına finalin son etabında yarışan isimler ise İlker bey ile Zihni bey oldular. İkili, başarılı bir yarışma çıkararak 10 bin liralık ödül için gerekli olan 200 puanı kolaylıkla elde etti.

AİLELER YARIŞIYOR SON BÖLÜM 23 ARALIK KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor 23 Aralık 2019 Pazartesi etabında kimler yarıştı, kimler finale kaldı?  "Hızır Acil" ve "Baldızlı Enişteli" isimli aileler yarıştı. 

Baldızlı ve Enişteli isimli aile finale kalarak 10 bin liralık ödül için yarıştı. Aile adına Ayşe ve Burak ikilisi yarışmaya katıldı. Ancak aile ödül için gerekli olan 200 puanı toplayamadı. İkili toplamda 197 puan toplayabildi. Ödülü 3 puan ile kaçırdı.

AİLELER YARIŞIYOR SON BÖLÜM 20 ARALIK KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor 20 Aralık 2019 Cuma günü düzenlenen etabına kimler katıldı, katılanlar arasından kimler finale çıkabildi? Finale kalan ailemiz 10 bin liralık ödül için gerekli olan 200 puanı yakalayabildi mi? 

"Laz Damarı" ve "Ay Balam" aileleri yarıştı. Finale kalan "Laz Damarı" ailesi 10 bin liralık ödül için gerekli olan 200 puanı toplayamadı.

AİLELER YARIŞIYOR SON BÖLÜM 19 ARALIK KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor son bölüm 19 Aralık 2019 Perşembe yeni yarışamcılarıyla TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor. Peki, Aileler Yarışıyor bugün kimler yarıştı, kim kazandı? Aileler Yarışıyor dünkü etabında "Boş Ders" ve "Anka Kuşlar" isimli aileler yarışmıştı. 

Yarışmanın bugünkü etabına "Sirkeden Turşu" ve "Limondan Turşu" aileleri katıldı. Finale kalan aile ise, "Sirkeden Turşu" ailesi oldu. Aile 10 bin liralık ödül için gerekli olan 200 puanı bularak ödülü kazandı.

Aileler Yarışıyor 19 Aralık 2019 Perşembe günkü bölümü full tek parça izle: 

AİLELER YARIŞIYOR 10 ARALIK 2019 KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor 10 Aralık 2019 Salı günü kim kazandı, kim yarıştı, finale kimler kaldı? Özü Seyitler ve Çetin Cevizler" isimli aileler yarıştı. Finale çıkan aile ise "Çetin Cevizler" oldu. Aile adına Hakan ve Zeynep ikilisi yarıştı. Ancak ikili 200 puanı toplayamadığı için ödülü kazanamadı.

AİLELER YARIŞIYOR 9 ARALIK 2019 KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor 9 Aralık 2019 Pazartesi günü yeni yeni yarışmacıları ve yeni bir haftayla seyircinin karşısına çıktı. Peki, bugün Aileler Yarışıyor'a kimler katıldı, kimler finale kaldı?

Aileler Yarışıyor haftanın ilk gününde "Şairler" ailesi ile "Üç Kuşak" ailesi yarıştı. Finale kalan aile "Üç Kuşak" ailesi oldu. Aile adına "Şöhret ve Sadi" isimli aile üyeleri yarıştı. Ancak ikili 10 bin lirayı kazanabilmek için gerekli olan 200 puanı toplayamadı.

AİLELER YARIŞIYOR 6 ARALIK 2019 KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor 6 Aralık 2019 Cuma günü hangi aileler yarıştı, kimler finale kaldı, finale kalanlar para ödülünü alabildi mi?

Yarışmanın bugünkü etabında Mısır Ekmeği ailesi ile Komişkolar isimli aileler yarıştı. Peki, hangi aile finale kaldı, ödülü kazanabildi?

Finale kalan aile "Mısır Ekmeği" ailesi oldu. Aile adına ise Büşra ve Damla yarıştı. İkili başarılı bir yarışma çıkararak 10 bin liralık ödül için gerekli olan 200 puanı rahatlıkla topladı.

AİLELER YARIŞIYOR 5 ARALIK 2019 KİM KAZANDI

Aileler Yarışıyor 5 Aralık 2019 Perşembe günü kimler yarıştı, kim kazandı? Bugün yarışan aileler, "Karagül" ailesi ile "Lamazeb" ailesi oldu. Peki, finale kim kaldı? Karagül mü Lamazeb mi kazandı?

Yarışmanın bugünkü etabında finale kalan aile Karagül ailesi oldu. Aile adına Nurgül ve Aynur ikilisi yarıştı. İkili, 200 puanı toplayamadıkları için 10 bin liralık ödülü kazanamadı.

AİLELER YARIŞIYOR 4 ARALIK 2019 KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor 4 Aralık 2019 Çarşamba günkü etabında yarışan aileler kimler oldu, finale kim kaldı? Bugün yarışan aileler, "Muallimler" ve "Çak bi Beşlik" aileleri oldu. Finale yükselen aile ise "Muallimler" ailesi oldu. Aile adına Berna ve Yağmur ikilisi yarıştı.

Muallimler ailesi kendilerinden istenen 200 puanı tamamlayarak 10 bin liralık ödülün sahibi oldu.

AİLELER YARIŞIYOR 3 ARALIK 2019 KİM KAZANDI?

Ailerler Yarışıyor 3 Aralık 2019 Salı günü "Dıdılar ve Can Simiti" isimli aileler yarıştı. Yarışmada finale kalan aile Can Simidi oldu. Can Simi ailesi 10 bin liralık ödülü kazandı.

AİLELER YARIŞIYOR 25 KASIM 2019 PAZARTESİ KİM KAZANDI

Aileler Yarışıyor 25 Kasım 2019 Pazartesi günü hangi takımlar yarıştı, yarışan takımlardan hangisi finale kaldı. Finale kalanlar 200 puanı toplayabildi mi?

Yarışmanın bugünkü etabında "Finduk" ve "Miçolar" isimli iki aile yarıştı.

AİLELER YARIŞIYOR 22 KASIM 2019 CUMA KİM KAZANDI

Aileler Yarışıyor 22 Kasım 2019 Cuma günü yarışan aileler kimler oldu, finale kalan aile ödül kazanabildi mi?

22 Kasım Cuma günü yarışan aileler, "Şah-Mat" ve "Mirasçılar" aileleri oldu. Finale kalan aile "Mirasçılar" ailesi oldu. Aile adına Özlem ve Ömer yarıştı. İkili 10 bin liralık ödülü kazanmaları için gerekli olan 200 puanı kolaylıkla yakaladı. Böylece ödülün sahibi oldular.

AİLELER YARIŞIYOR 21 KASIM 2019 PERŞEMBE KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor 21 Kasım 2019 Perşembe günü hangi aileler yarıştı, kimler finale kalarak 10 bin liralık ödül için yarıştı?

21 Kasım Cuma günü yarışan aileler, "Özgürcanlar" ve "Kızlar Firarda" aileleri oldu. Finale kalan aile "Özgürcanlar" ailesi oldu. Aile adına Alkan ve Emel isimli üyeler yarıştı. İkili 10 bin liralık ödül için gerekli olan puana ulaşarak, ödülü kazanmayı başardı.

AİLELER YARIŞIYOR 20 KASIM 2019 ÇARŞAMBA KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor 20 Kasım 2019 Çarşamba günü "Hürdes Bahçesi" ailesi ile "Neşeli Aile" isimli takım yarıştı. Peki, finale kim kaldı, ödülü kim kazandı?

Yarışmada bugün finale kalan aile "Hürdes Bahçesi" oldu. Aile adına finalde yarışan isimler ise kaptan Akgül ile Yadigar bey oldu. İkili, 10 bin liralık ödül için gerekli olan 200 puanı bulmaya çalıştı. Verdikleri muhteşem cevaplarla 200 puanı yakalayan aile ödülün de sahibi oldu ve kazandı.

AİLELER YARIŞIYOR 19 KASIM 2019 KİM KAZANDI

Aileler Yarışıyor 19 Kasım 2019 Salı günü düzenlenen etabında yarışan aileler, Takalar ve 58 Kaynukalar isimli aileler oldu. Peki, finale kim çıktı, 200 puanı toplayabildi mi? Finale kalan aile "Takalar" ailesi oldu. Aile adına yarışan İsmail bey ile Ayşen hanım 10 bin liralık ödül için gerekli olan 200 puanı toplayamadığı için yarışmadan eli boş dönmek dorunda kaldılar.

AİLELER YARIŞIYOR 18 KASIM 2019 PAZARTESİ KİM KAZANDI

Aileler Yarışıyor 18 Kasım 2019 Pazartesi günü kimler yarıştı, kimler finale kaldı?

Yarışmanın bugünkü etabında Atmacalar ile Abesle İştigal isimli takımlar yarıştı. Yarışmada finale kalan aile Atmacalar ailesi oldu. Ancak Atmacalar ailesi 10 bin liralık ödül için gerekli olan 200 puanı bulamadı.

AİLELER YARIŞIYOR 11 KASIM 2019 PAZARTESİ KİM KAZANDI

Aileler Yarışıyor 11 Kasım 2019 Pazartesi günü yarışan aileler "Devetabanı" ailesiyle "Negiller" ailesi oldu. Peki, bugün yarışan bu iki aileden hangisi finale kaldı, finalde 10 bin liralık ödülü kazanabildi mi? 

Yarışmanın bugünkü etabında finale kalan aile "Negiller" ailesi oldu. Negiller ailesi adına Bayram ve Duygu finalde yarıştı. İkili 10 bin liralık ödül için gerekli olan 200 puanı toplayarak kazandı.

AİLELER YARIŞIYOR 8 KASIM 2019 KİM KAZANDI

Aileler Yarışıyor 8 Kasım 2019 Cuma günü bir kez daha eğlenceli bir programla seyircinin karşısına çıkıyor. Peki bugünkü programda kim kazandı?

Cuma günü yarışan takımlar "Efsane Takım" ailesi ile "Gırgırına" ailesi olmuştu. Finale ise Gırgırına ailesi kalmıştı. Gırgırına ailesi 189 puanda kalarak 10 bin liralık ödülü alamadı.

AİLELER YARIŞIYOR 7 KASIN 2019 KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor 7 Kasım 2019 Perşembe günü yarışan aileler kimlerdi, finale kimler kaldı, finale kalanlar gerekli puanı toplayıp ödülü kazanabildi mi?

AİLELER YARIŞIYOR 6 KASIM 2019 KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor 6 Kasım 2019 Çarşamba günü hangi aileler yarıştı, yarışan ailelerden hangisi 10 bin liralık ödülü kazandı?

AİLELER YARIŞIYOR 5 KASIM 2019 KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor 5 Kasım 2019 Salı günü hangi aileler katıldı, kim kazandı? Yarışmanın bugünkü etabına "Doğru Ekspresi" ve "Kanalıma Hoş Geldiniz" isimli aileler katıldı. Peki, hangi aile finale kaldı, finalde gerekli puanları toplayabildi mi?

Yarışmanın bugünkü etabında kazanan aile Doğu Ekspresi ailesi oldu.

AİLELER YARIŞIYOR 4 KASIM 2019 PAZARTESİ KİM KAZANDI

Aileler Yarışıyor 4 Kasım 2019 Pazartesi günü yarışmaya katılan aileler kimler oldu, finale kalan aile 10 bin lirayı kazanabildi mi? 

Yarışmanın bugünkü etabında Asparaca ve Behçetgiller isimli iki aile yarıştı. Yarışmanın finaline ise Behçetgiller ailesi kaldı. Aile adına yarışan isimler Alper ve Onur oldu. İkili 10 bin liralık ödül için gerekli olan 200 puanı toplayamadı.

AİLELER YARIŞIYOR 1 KASIM 2019 CUMA KİM KAZANDI

Aileler Yarışıyor 1 Kasım 2019 Cuma günü yayınlanan etabında hangi aileler yarıştı, kim finale kaldı, finale kalan aile üyeleri 10 bin liralık ödül için gerekli olan 200 puanı toplayabildi mi?

AİLELER YARIŞIYOR 30 EKİM 2019 ÇARŞAMBA KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor 30 Ekim 2019 Çarşamba günü yarışmaya hangi aileler katıldı, finale hangi aile kaldı? 

AİLELER YARIŞIYOR 29 EKİM 2019 SALI KİM KAZANDI

Aileler Yarışıyor 29 Ekim 2019 Salı günü "Anadolu Yakası" ve "Alımlı Çalımlı" isimli aileler yarıştı. Finale kalan aile ise Anadolu Yakası oldu. Ancak aile 10 bin liralık ödül için gerekli olan 200 puanı toplayamadı. 

AİLELER YARIŞIYOR 28 EKİM 2019 PAZARTESİ KİM KAZANDI

Aileler Yarışıyor 28 Ekim 2019 Pazartesi günü hangi aileler yarıştı, hangi aile finale yükseldi, finale kalan ödülü kazanabildi mi?

Aileler Yarışıyor'da 28 Ekim Pazartesi günü yarışan aileler "Canınız Sağolsun" ve "Taktik Spor" aileleri oldu. 

AİLELER YARIŞIYOR 25 EKİM 2019 CUMA KİM KAZANDI

Aileler Yarışıyor 25 Ekim 2019 Cuma hangi aileler yarıştı, kimler finale kaldı, finale kalanlar ödülü kazanmak için gerekli olan puanı toplayabildi mi? 

Yıldızlar Geçidi ve Biz Bize aileleri yarıştı. Finale kalan aile Yıldızlar Geçidi oldu ancak ödül için gerekli olan 200 puanı toplayamadı. 

AİLELER YARIŞIYOR 23 EKİM 2019 ÇARŞAMBA KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor 23 Ekim 2019 Çarşamba günü hangi aileler mücadele etti, ödül için finale kalan aile hangisi oldu? Bugün yarışan aileler "Kıtlama Çay" ve "Selimliyiz Biz" aileleri oldu.

AİLELER YARIŞIYOR 22 EKİM 2019 SALI KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor 22 Ekim 2019 Salı günü hangi aileler yarıştı, kim kazandı?

AİLELER YARIŞIYOR 15 EKİM 2019 KİM KAZANDI?

Yarışmanın 15 Ekim 2019 Salı günkü etabına kimler katıldı, kimler kazandı? En-Bal ile Dört Buçuk isimli takımlar yarıştı.

Dört Buçuk ailesi finale kaldı, ancak soruları cevaplarken yeterli puanı toplayamadıkları için para ödülünü alamadılar.

AİLELER YARIŞIYOR 14 EKİM 2019 KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor 14 Ekim 2019 Pazartesi günü hangi aileler yarıştı, finale kimler kaldı?

AİLELER YARIŞIYOR 11 EKİM 2019 CUMA GÜNÜ KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor 11 Ekim 2019 Cuma günü düzenlenen etabında kimler yarıştı, kimler kazandı?

AİLELER YARIŞIYOR 3 EKİM 2019 HANGİ AİLE KAZANDI?

Aileler Yarışıyor 3 Ekim 2019 Perşembe günü kimler yarıştı, finale hangi aile kaldı, finale kalan aile 10 bin liralık ödülü kazanabildi mi? 

Bugün yarışan takımlar Atanaz ve Şeker Kasesi aileleri oldu. Finale kalarak ödül için yarışan takım ise Atanaz oldu. Atanaz, başarılı bir yarışma çıkararak 10 bin liralık para ödülünün sahibi oldu.

AİLELER YARIŞIYOR 27 AĞUSTOS 2019 HANGİ AİLE KAZANDI?

Aileler Yarışıyor 27 Ağustos 2019 Salı günü hangi aileler yarıştı, yarı finale kimler kaldı, finalist aile arabayı kazanbildi mi? Aileler Yarışıyor 27 Ağustos 2019 Salı akşamı düzenlenen etabında Temiz Çevre, Tebeşir, Curcuna ve Sabırsızlar aileleri yarışıyor. Yarı finale kalan iki aile ise Temiz Çevre ve Sabırsızlar oldu. Finale kalan aile ise Temiz Çevre oldu. Aile adına Ercan ve Gökhan yarıştı. İkili 20 bin liralık ödülü alarak yarışmadan ayrıldı.

AİLELER YARIŞIYOR 23 AĞUSTOS 2019 HANGİ AİLE KAZANDI?

Aileler Yarışıyor 23 Ağustos 2019 Cuma akşamı düzenlenen bölümünde hangi aileler yarıştı, hangi aileler finale kaldı, finale kalan aile arabayı kazanabildi mi? 

Bu akşam yarışan aileler sırasıyla, Afitap, Ezkaza, Ufuklar ve Canlar aileleri oldu. Ufuklar ve Ezkaza aileleri yarı finalde yarıştı. Finalde yarışan takım ise Ezkaza ailesi oldu. Ancak aile 20 bin liralık ödülü alarak araba ödülü için yarışmayı bıraktı.

AİLELER YARIŞIYOR 20 AĞUSTOS 2019 SONUCU

Aileler Yarışıyor 20 Ağustos 2019 Salı akşamı yayınlanan etabında hangi aileler yarıştı, kimler finale kaldı, finale kalan aile arabayı kazanabildi mi? 

Bu akşamki yarışmada Ayazağalılar, Beş Yıldız ve Mengenliler isimli takımlar yarıştı. İlk elenen aile Beş Yıldız ailesi oldu. Finale çıkan aile ise Mengenliler ailesi oldu. Seda ve Oğuzhan aile adına araba için yarıştı. İkili, araba için gerekli olan 200 puanı yakalayamadığı için büyük ödülü kazanamadı.

AİLELER YARIŞIYOR 9 AĞUSTOS 2019 ARABAYI KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor 9 Ağustos 2019 Cuma günü yarışmasına kimler katıldı, hangi aileler finale kaldı, finale kalanlar ne kazandı, arabayı kazanan oldu mu?

Angonicikler ve Fırsatçılar aileleri finalde ödül için yarıştı. Kıyasıya mücadelenin ardından Fırsatçılar aileis finale kaldı. Finalde ise Mustafa ve Erdi aile adına yarıştı. İkili 10 bin liralık ödül için gerekli olan 100 puana rahatlıkla ulaştı. Araba için devam kararı alan ikili, 200 puanı yakalayamadı. Sadece 190 puan alabilen aile, araba ödülünü kazanamadı.

AİLELER YARIŞIYOR 6 AĞUSTOS 2019 KİM KAZANDI?

Yarışmanın bugünkü etabında hangi aileler yarıştı, finale hangi aileler çıktı. Finale çıkan aileler arabayı kazanabildi mi?

"Para Bizde" ve "Paf Takımı" isimli aileler ikinci finalist olmak için yarıştı. Ödül için yarışmaya hak kazanan takım "Paf Takımı" ailesi oldu. Aleyna ve Burak'ın ödül için yarıştığı oyunda ne 10 bin liralık ödül ne de araba ödülü kazanılabildi. İkili sadece 88 puan alabildi. 10 bin lira için 100, araba ödülü için ise 200 puan almaları gerekiyordu.

AİLELER YARIŞIYOR 2 AĞUSTOS 2019 CUMA SONUCU

Aileler Yarışıyor'da bu akşam hangi aileler yarıştı, finale kimler kaldı, araba için yarışan oldu ya da kazanan oldu mu?

Bu akşam, "Es Es", "Hutupis" ve "Ojgeldin" aileleri yarıştı. "Ojgeldin" ailesi ilk finalist oldu. "Es Es" ailesi elendikten sonra final için kalan diğer iki aile yarıştı. Yarışmanın bugünkü finaline kalan aile "Ojgeldin" ailesi oldu. Mesut ve Meryem aile adına ödül için yarıştı. 10 bin liralık ödülü almaya hak kazanan ikili, araba için "devam" kararı aldı. Ancak araba ödülü için gerekli olan 200 puanı yakalayamadıkları için arabayı kazanamadılar.

AİLELER YARIŞIYOR 30 TEMMUZ 2019 ARABAYI KİM KAZANDI

Yarışmanın bugünkü etabında hangi aileler yarıştı, hangi aileler finale kaldı, finale kalan aile arabayı kazanabildi mi?

Finale kalan aile "Yediden Yetmişe" ailesi oldu. Nermin ve Özlem aile adına yarışmaya kalktı. İkili 10 bin lira için gerekli olan puanı yakaladı, daha sonra da araba için yarışmaya "devam" dediler. Aile araba ödülü için gerekli olan 200 puanı da kolaylıkla yakaladı. 30 Temmuz 2019 Salı günü Aileler Yarışıyor araba kazanan aile "Yediden Yetmişe" ailesi oldu.

AİLELER YARIŞIYOR 26 TEMMUZ 2019 SONUCU

"Angara Bebeleri", "Gezginler" ve "Lokmacılar" isimli aileler yarıştı. Peki, Aileler Yarışıyor 26 Temmuz 2019 Cuma etabında hangi aileler ne kazandı?

"Gezginler" ailesi baştan finalist oldu. Diğer iki aile ikinci finalist olmak için yarıştı. Finalde, "Angara Bebeleri" ile "Gezginler" yarıştı. Ödül için yarışmaya hak kazananlar ise "Angara Bebeleri" oldu. Aile adına ise, Ayhan ve Yunus Emre yarıştı. Ancak ikili sadece 123 puan alabildiği için arabayı kazanamadı, 10 bin liralık ödülü ise kazandı.

AİLELER YARIŞIYOR 23 TEMMUZ 2019 KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor 23 Temmuz Salı günkü etabında hangi aileler yarıştı, hangi takım finale kaldı?

Finalde "Kayserililer" ve "Tiridine Bandım" aileleri yarıştı. "Tiridine Bandım" ailesi ödül için finalde yarışan aile oldu. Aile bireylerinden Demet ve Ersoy 10 bin lira ve araba ödülünü almak için öne çıktılar. İkili 10 bin lira için gerekli olan 100 puanı rahatlıkla yakaladı. Ancak araba ödülü için gerekli olan 200 puana yakalayamayacaklarını düşünerek 10 bir liralık ödülle yetindiler.

AİLELER YARIŞIYOR 19 TEMMUZ 2019 SONUÇLARI

Aileler Yarışıyor 19 Temmuz 2019 Cuma günkü etabında hangi aileler yarıştı, finale hangi aileler kaldı?

"Fıtı fıtı" ailesi ilk etabta finalist oldu. "Dünyanın merkezi" ve "Balkon Kuşları" ikinci finalist olmak için yarıştı. İkinci finalist ise "Balkon Kuşları" ailesi olarak belirlendi. "Balkon Kuşları" ve "Fıtı fıtı" aileleri final için yarıştı. "Fıtı fıtı" ailesi finale kalan takım oldu. Kübra ve Öykü aile adına yarışan isimler oldu. Yarışmacılar 10 bin liralık ödülü kazandı; ancak kabul etmeyerek araba için devam kararı aldı. İkili araba ödülü için gerekli olan 200 puanı yakalayamadıkları için yarışmadan hiçbir şey kazanmadan ayrılmış oldu.

AİLELER YARIŞIYOR 16 TEMMUZ 2019 KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor 16 Temmuz 2019 Salı günkü etabında yarışan aileler arasından finale kim kaldı, para ödülü ve araba için kim yarıştı?

Nörüyon aliesi finalde ödül ve araba için yarıştı. Aile üyelerinden Dilek ve Derya ödül ve araba için yarışmacı oldu. İkili 10 bin liralık ödül için gerekil olan 100 puanı yakaladı ancak araba için gerekli olan puanı yakalamadı. 10 bin liralık ödülle yarışmayı sonuçlandırdı.

AİLELER YARIŞIYOR 12 TEMMUZ 2019 SONUCU

Programın bugünkü etabında hangi aileler yarıştı, finale hangi aileler kaldı, araba ve 10 bin liralık ödül için hangi aileler yarıştı, arabayı kazanan aile hangisi oldu?

Araba Bizim ve Akademikler finalde yarışan iki takım oldu. Finalde ödül için yarışan aile ise Akademikler takımı oldu. Akademikler'den İrem ve Aslı araba ve ödül için yarıştılar. İkili 10 bin lira için gerekli olan 100 puanı yakaladı; ancak araba için gerekli olan 200 puanı yakalayamadılar.

AİLELER YARIŞIYOR 9 TEMMUZ 2019 KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor 9 Temmuz 2019 Salı günkü etabında yarışan 3 aileden hangileri finale kaldı, finalde ödül için yarışan aile hangisi oldu? Arabayı kazanan oldu mu?

Bu akşam yarışan aileler, Kazancaz Beya, Güle Oynaya ve Evrensel aileleri oldu. Kazancaz Beya ailesi ön elemede elendi. Güle Oynaya ve Evrensel aileleri finalde yarışan aileler oldu. Ödül için finalde yarışmaya hak kazanan takım ise Evrensel ailesi oldu. Evrensel ailesinden Zeynep ve Sema yarıştı. Yarışmada 10 bin liralık ödüle hak kazandılar. Ancak araba ödülünü almak için devam etme kararı aldılar. Yarışmacılar araba için gerekli olan 200 puanı alarak arabayı kazandılar.

AİLELER YARIŞIYOR 5 TEMMUZ 2019 CUMA GÜNÜ SONUÇLARI

Aileler Yarışıyor 5 Temmuz 2019 günü hangi aileler yarıştı, kimler finale kaldı, finalde araba için yarışan aile hangisi oldu?

Aileler Yarışıyor 5 Temmuz 2019 Cuma akşamında "Antalyalılar" ve "Ömürlük Olsun" aileleri finalde yarıştı. Ömürlük Olsun ailesi finalde kazanan taraf oldu ve yarışmaya devam etti. Ailenin iki üyesi Didem ve Duygu finalde 10.000 lira ve araba için yarıştılar. Ancak araba için gerekli olan 200 puana ulaşamayacaklarını anlayınca 100 puana geldiklerinde hakkettikleri 10.000 liralık ödülü kabul etmek durumunda kaldılar.

AİLELER YARIŞIYOR 2 TEMMUZ 2019 ARABAYI KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor 2 Temmuz 2019 Salı günkü etabında bir kez daha 3 aile yarıştı. İlk olarak finalist aileler belli oldu. Daha sonra ise araba için yarışma başladı.Peki arabayı kim kazandı?

Yarışmanın bugünkü etabında Töremeler, Vukuat ve Gebzeliler aileleri yarıştı. Yarışmada ilk "Kırmızı Koltuğa" oturarak direkt finalist olan takım "Gebzeliler" oldu. "Töremeler" ile "Vukuat" aileleri ise final için yarıştı. Daha sonra "Töremeler" finale kalan ikinci takım oldu. Finalde "Töremeler" ile "Gebzeliler" aileleri yarıştı. Finalde kıyasıya devam eden mücadelenin galibi ise "Töremeler" oldu. Aile adına finalde yarışan isimler ise Derya ve Vildan kardeşler oldu. Yarışmacılar 10 bin liralık ödül için gerekli olan 100 puanı yakaladı. Ancak bununla yetinmeyerek araba için yarışmaya devam ettiler. Araba için gerekil olan 200 puanı ise yakalayamayarak 184 puanda kaldılar.

AİLELER YARIŞIYOR 28 HAZİRAN 2019 SONUÇLARI

Aileler Yarışıyor 114. Bölüm 28 Haziran 2019 akşamı ekranlara geliyor. Yarışmaya katılan 3 aileden hangisi finale çıktı, finale çıkan aile arabayı kazanabildi mi?

Aileler Yarışıyor 28 Haziran 2019 Cuma günkü etabın yarışan aileler, "Kim Kazanır", "Baldız Bacanak" ve "Şimşekler" aileleri yarıştı. Yarışmada ilk olarak "Baldız Bacanak ailesi" yarıştı ve kırmızı koltuğa oturdu. Daha sonra ise "Kim Kazanır ailesi" yarıştı. İkinci gelen aile kırmızı koltuğa oturarak direkt finalist oldu. "Baldız Bacanak ve Şimşekler" aileleri kendi aralarında ikinci finalist olmak için yarıştı. "Baldız Bacanak ailesi"nin elenmesinden sonra "Kim Kazanır" ile "Şimşekler" finalde yarıştı. Final mücadelesini ise "Kim Kazanır ailesi" kazandı. Finale kalan aile adına Ebru ve Ahu yarıştı. İkili 10 bin lirayı kazandı. Ancak araba için devam etmeye cesaret edemedi. Araba ödülü için yarışmayan yarışmacılar 10 bin liralık ödülle yarışmadan ayrıldı.

AİLELER YARIŞIYOR 25 HAZİRAN 2019 ARABAYI KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor 25 Haziran 2019 Salı günü bir kez daha hayranlarının karşısına çıkıyor. Peki 25 Haziran'da arabayı kim kazandı?

Oh La La masası, Nihayet ve Karamel aileleri yarıştı. İlk finalist Oh La La ailesi oldu. Nihayet ve Karamel aileleri ise ikinci finalist olmak için yarıştı. Karamel ailesi elendi, Nihayet ailesi ile Oh La La aileleri final için yarıştılar. Finalde araba için yarışan takım ise Nihayet takımı oldu. Nihayet takımı ilk ödül olan 10 bin liraya kadar ulaştı. Aile 10 bin liralık ödülü bırakarak, araba için yarışmaya devam etti. Nihayet ailesi adına Nurdan ve Cansu araba için yarıştı; ancak araba için gerekli olan 200 puanı yakalayamadıkları için yarışmadan eli boş döndüler.

AİLELER YARIŞIYOR 21 HAZİRAN 2019 ARABAYI KİM KAZANDI?

Aileler Yarışıyor 21 Haziran 2019 Cuma günü yine eğlenceli dakikalar ve keyifli anlar yaşandı. Peki Aileler Yarışıyor 21 Haziran 2019 Cuma günü kim kazandı?

Yarışmanın bu akşamki etabına yine 3 aile katıldı. İlk olarak Organik ve Sütlü Çikolata yarıştı. Sütlü çikolata en yüksek puanı aldığı için ilk finalist olmaya hak kazandı. Daha sonra Organik ile Ellibeş ailesi finalist olmak için yarıştı. Yarışmada İstanbul Silivri'den gelen "Organik" ailesi elendi. Finalde "Ellibeş" ve "Sütlü Çikolata" aileleri yarıştı. Finalde araba için yarışan takım ise "Sütlü Çikolata" ailesi oldu. Devran ve Ayhan 10 bin liralık ödülü kazandı; ancak araba için devam kararı aldı. Arabayı kazanmak için gerekli olan 200 puanı alan olmadığı için arabayı kazanan da olmadı.

AİLELER YARIŞIYOR 18 HAZİRAN 2019 SONUÇLARI

Yarışmanın bugünkü etabına katılan aileler Rizeliler, Adanalılar ve Kapadokyalılar oldu. Yarışmaya ilk olarak Kapadokyalılar alındı. Yapılan elemelerde "Kırmızı Koltuk"a oturarak ilk elemede finalis olmaya hak kazanan takım Kapadokyalılar oldu. Rizeliler ile Adanalılar ise kendi aralarında final için yarıştı. Peki 18 Haziran 2019 Aileler Yarışıyor hangi aile arabayı kazandı? Finalde yarışan aileler ise Adanalılar ile Kapadokyalılar oldu. Kapadokyalılar araba ve 10.000 TL ödül için yarışmaya hak kazandı. Ancak araba için gerekli olan 200 puanı toplayamayacağını anlayan aile 10 bin TL'lilik ödüle razı oldu. Yarışmanın bir önceki etabında ise araba ödülü verilmişti.

AİLELER YARIŞIYOR 14 HAZİRAN 2019 CANLI İZLE

Yarışmanın bugünkü etabında üç aile ilk etapta yarıştı. Ailelerden birisi elendi. Diğer iki aile ise final için yarıştı. Yamanlar ve Güleçler isimli aileler final için yarıştı. Yarışmada finale çıkan Yamanlar ailesi, finalde Payzinler ailesiyle araba için yarıştı. Finale kalan aile Yamanlar ailesi oldu. Yamanlar ailesinin iki ferdi ilk etapta 10 bin TL ödüle ulaştı. Yarışma formatı gereği, ya 10 bin TL alıp çekileceklerdi ya da 10 bin TL'yi bırakarak araba ödülü için yarışmaya devam edeceklerdi. Yamanlar, devam kararı alarak araba ödül için yarışmaya başladı. Heyecanla devam eden yarışmanın sonunda araba ödülü Yamanlar ailesinin oldu.

AİLELER YARIŞIYOR 26 NİSAN CANLI İZLE

Aileler Yarışıyor 26 Nisan 2019 Cuma günkü etabında Eloğlu ile Sor Bakalım takımları yarıştı.

AİLELER YARIŞIYOR - ÇOCUKLAR YARIŞIYOR 24 NİSAN

Aileler Yarışıyor 24 Nisan etabına çocuklar yarıştı. Çocuklar Şeker ve Çikolata isimli iki takım halinde yarıştılar.

Aileler Yarışıyor 17 Nisan 2019 Çarşamba etabında Orta Şekerli ile Yüzde Yüz takımları yarıştı.

AİLELER YARIŞIYOR 12 NİSAN 2019 CUMA CANLI İZLE

Aileler Yarışıyor 12 Nisan etabında Cansızlar ve İki Bebelilier takımları yarıştı.

AİLELER YARIŞIYOR 11 NİSAN 2019 PERŞEMBE FULL TEK PARÇA

Programın 11 Nisan 2019 Perşembe etabında Çardak ve Karagümrük masaları yarıştı. Büyük ödülü kazanan olmadı.

AİLELER YARIŞIYOR 10 NİSAN 2019 ÇARŞAMBA 93. BÖLÜM

Aileler Yarışıyor 10 Nisan 2019 Çarşamba günü etabında Şalter ve Asfalya isimli iki takım yarıştı. Büyük ödülü kazanan olmadı.

AİLELER YARIŞIYOR 9 NİSAN 2019 SALI - 92. BÖLÜM

Aileler Yarışıyor 9 Nisan 2019 Salı günkü etabını Oklava Sini masası kazanarak 10 bin liranın sahibi olmuştu. Oklava Sini masası adına Anıl finalde yarışmıştı.

AİLELER YARIŞIYOR 8 NİSAN 2019 - 91. BÖLÜM

Yarışmanın 8 Nisan 2019 Pazartesi etabında Minik Kuşlar ve Gez Göz Arpacık Takımları yarıştı. Yarışmada toplam ödül için gerekli olan puan hiçbir takım toplayamadı.

AİLELER YARIŞIYOR 5 NİSAN 2019 CUMA

Aileler Yarışıyor 5 Nisan etabında Sade Kahve ve Doğunun İncisi isimli takımlar yarıştı. Takımların tamamı kadınlardan oluştu.

AİLELER YARIŞIYOR 3 NİSAN ÇARŞAMBA İZLE - KİM KAZANDI

Aileler Yarışıyor 88. Bölüm 3 Nisan 2019 Çarşamba günü yarışmasını hangi takım kazandı?

Süvariler masası ve Lacivert masasının yarıştığı 88. Bölüm'de finale giden masa Beş Çayı masası oldu. Aileler Yarışıyor 87. Bölüm'de kazanan takım olmadı. Beş Çayı masası yeterli puanı toplayamadığı için 10 bin liralık ödülün sahibi olamadı. 

AİLELER YARIŞIYOR 2 NİSAN 2019 SALI FULL HD TEK PARÇA

Aileler Yarışıyor 87. Bölüm 2 Nisan 2019 Salı günü sevenlerinin karşısına yine dolu dolu çıkıyor. Aileler yarışıyorda büyük bir keyif eğlence sizleri bekliyor. Aileler Yarışıyor Canlı İzlemek isteyenler için canlı yayın kodlarını ekledik. Sunuculuğunu Ufuk Özkan'ın yaptığı yarışmanın her bölümü büyük bir keyif ve eğlenceyle izleniyor. Yarışmanın sonunda kazanan takıma 10 bin liralık ödül veriliyor.  Aileler Yarışıyor son bölüm kim kazandı diye merak edenler sayfamızdan sonuçları takip edebilirler. Peki Aileler Yarışıyor 2 Nisan 2019 Salı günü yarışmasını hangi takım kazandı?

Beş Çayı masası ve Tuş Kilidi masasının yarıştığı 87. Bölüm'de finale giden masa Beş Çayı masası oldu. Aileler Yarışıyor 87. Bölüm'de kazanan takım olmadı. Beş Çayı masası yeterli puanı toplayamadığı için 10 bin liralık ödülün sahibi olamadı. 

AİLELER YARIŞIYOR 29 MART 2019 CUMA CANLI İZLE

Aileler Yarışıyor 29 Mart 2019 Cuma günü yayınlanan 85. Bölümü'nde Gıygıy ve Beş Karat takımları yarıştı. Yarışmayı Beş Karat takımı kazanarak 10.000 TL'lik ödülün sahibi oldu.

AİLELER YARIŞIYOR 28 MART 2019 PERŞEMBE

Aileler Yarışıyor 28 Mart 2019 Perşembe etabında Akademikler ve 2 Çift 1 Tek takımları yarıştı.

Yarışmanın sonucunda 10 bin liralık ödülü kazanan takım olmadı.

AİLELER YARIŞIYOR 27 MART 2019 ÇARŞAMBA - 84. BÖLÜM

Aileler Yarışıyor 27 Mart 2019 Çarşamba günkü etabında Doğa ve Ahenk takımları yarıştı.

AİLELER YARIŞIYOR 26 MART 2019 FULL TEK PARÇA - 82. BÖLÜM

26 Mart etabında Bak bi ve Sessizler takımları yarıştı.

AİLELER YARIŞIYOR 25 MART 2019 PAZARTESİ CANLI İZLE - SON BÖLÜM

25 Mart Pazartesi etabında Sucular ve Safran takımları yarıştı.

AİLELER YARIŞIYOR 22 MART 2019 CUMA - 80. BÖLÜM TEK PARÇA

22 Mart etabında Yancılar ve inanılmaz isimli takımlar yarıştı. 

AİLELER YARIŞIYOR 20 MART 2019 ÇARŞAMBA 

Aileler Yarışıyor 20 Mart 2019 Çarşamba günkü etabında Müstesnalar ve Rengarenk takımları yarıştı.

AİLELER YARIŞIYOR 19 MART 2019 SALI - 77. BÖLÜM

Aileler Yarışıyor 19 Mart 2019 Salı günü Manolyalar ve Kuzenler takımları yarıştı.

AİLELER YARIŞIYOR 18 MART 2019 PAZARTESİ - 76. BÖLÜM TEK PARÇA

Aileler Yarışıyor 18 Mart Pazartesi etabına Fişekler ve Deva takımları yarıştı.

AİLELER YARIŞIYOR 15 MART 2019 - 75. BÖLÜM TEK PARÇA

Aileler Yarışıyor 15 Mart 2019 Cuma günkü etabında Zirvedekiler ve Mozaik takımları yarıştı

AİLELER YARIŞIYOR 14 MART  2019 74. BÖLÜM TEK PARÇA

Aileler Yarışıyor 14 Mart 2019 Perşembe etabında Esinti ve Mavi takımları yarıştı.

AİLELER YARIŞIYOR 13 MART 2019 ÇARŞAMBA 73. BÖLÜM TEK PARÇA

Yarışmanın 13 Mart 2019 Çarşamba günü yapılan etabına Tatilciler ve Hallederiz takımları yarıştı.

AİLELER YARIŞIYOR 12 MART 2019 SALI 72. BÖLÜM TEK PARÇA

Aileler Yarışıyor 12 Mart 2019 Salı günü etabında Rivriv ve Ehlikeyif takımlar yarıştı.

10 bin liralık büyük ödülü Ehlikeyif takımı kazandı.

AİLELER YARIŞIYOR 11 MART 2019 PAZARTESİ 71. BÖLÜM TEK PARÇA

Aileler Yarışıyor 11 Mart 2019 Pazartesi günü etabında Saros ve Şanslılar takımları yarıştı.

AİLELER YARIŞIYOR 8 MART 2019  70. BÖLÜM TEK PARÇA

Aileler Yarışıyor 8 Mart etabında, Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle sadece "Anneler" ve "Çalışan Kadınlar" yarıştı. 

Yarışmada 'Anneler' takımı ile 'Kadın Usta' takımı karşı karşıya geldi.

AİLELER YARIŞIYOR 7 MART 2019 PERŞEMBE - 69. BÖLÜM TEK PARÇA

Aileler Yarışıyor 7 Mart Perşembe etabına Anonim ve Ters Köşe takımları yarıştı.

AİLELER YARIŞIYOR 6 MART 2019 ÇARŞAMBA - 68. BÖLÜM TEK PARÇA

Aileler Yarışıyor 6 Mart 2019 Çarşamba etabına Kasırga ve Şantiye takımları yarıştı.

AİLELER YARIŞIYOR 5 MART 2019 SALI İZLE - 67. BÖLÜM TEK PARÇA

Aileler Yarışıyor 5 Mart 2019 Salı günü etabında sosyal medya fenomenleri Sizdengiller ve Paşa Gönlüm takımları yarıştı.

Sosyal medya fenomenleri Nez, Selçuk, Nilay, Gökhan ve Ali Celal Sizdengiller takımıyla katıldı.

Sosyal medya fenomenlerinin Aileler Yarışıyor'daki kapışmasında kazanan olmadı.

Toplam 10.000 TL ödül için gerekli olan 200 puanı hiçbir takım alamadı.

AİLELER YARIŞIYOR 4 MART 2019 İZLE - 66. BÖLÜM TEK PARÇA

Aileler Yarışıyor 4 Mart Pazartesi günü etabında Eylül Zamanı ve Mert takımları yarıştı.

Yarışmada kazanan olmadı.

AİLELER YARIŞIYOR 1 MART 2019 CUMA - 65. BÖLÜM TEK PARÇA

Aileler Yarışıyor 1 Mart 2019 Cuma günkü etabında Güneş ve 90'lar takımları yarıştı.

Peki Aileler Yarışıyor 1 Mart kim kazandı?

Yarışmanın sonunda yapılan final etabını Güneş takımı kazanarak 10.000 TL ödülün sahibi oldu.

AİLELER YARIŞIYOR 28 ŞUBAT 2019 PERŞEMBE İZLE - 64. BÖLÜM

Aileler Yarışıyor 28 Şubat 2019 Perşembe günü saat 15.45'te düzenlenen yarışmada Can Dostlar ve Tiyatro takımları yarışıyor.

Yarışmada verilen 10.000 TL ödülü Can Dostlar takımı kazandı.

AİLELER YARIŞIYOR 27 ŞUBAT 2019 ÇARŞAMBA - 63. BÖLÜM

Aileler Yarışıyor 27 Şubat 2019 Çarşamba etabında Roket ve Çınar takımları yarıştı.

AİLELER YARIŞIYOR 26 ŞUBAT 2019 SALI İZLE - 62. BÖLÜM

Aileler Yarışıyor 26 Şubat 2019 Salı günü etabına Düğün Dernek ekibinden tanıdığımız simalar katıldı.

Yarışmacılar Cümbüş ve Mahşer isimli takımlarla yarıştı.

AİLELER YARIŞIYOR 25 ŞUBAT 2019 PAZARTESİ - 61. BÖLÜM

Aileler Yarışıyor 25 Şubat 2019 Pazartesi günü yayınlanan etabında Aynen ve Rafadan takımları yarıştı.

Yarışmada verilen 10 bin TL'lik ödülün kazanılması için gerekli olan puanı hiçbir takım toplayamadı.

Dolayısıyla hiçkimse kazanamadı.

AİLELER YARIŞIYOR 22 ŞUBAT 2019 CUMA İZLE - 60. BÖLÜM

Aileler Yarışıyor'un bugünkü etabında Ne Umduk ve Babalar isimli iki takım yarıştı.

Yarışmanın bugünkü etabında da kazanan olmadı.

AİLELER YARIŞIYOR 20 ŞUBAT 2019 ÇARŞAMBA - 58. BÖLÜM

Aileler Yarışıyor 20 Şubat 2019 58. bölümde Kızanlar ve Son Dakika takımları yarıştı.

AİLELER YARIŞIYOR 19 ŞUBAT 2019 SALI - 57. BÖLÜM

Aileler Yarışıyor 19 Şubat 2019 Salı günü etabında Nabız ve İstisna takımları yarıştı.

AİLELER YARIŞIYOR 18 ŞUBAT 2019 PAZARTESİ İZLE - 56. BÖLÜM

Aileler Yarışıyor 18 Şubat Pazartesi etabında Canlar ve Uyumsuzlar takımı yarıştı. 

Yarışmanın sonunda kazanan takım olmadı.

AİLELER YARIŞIYOR 15 ŞUBAT 2019 CUMA - 55. BÖLÜM

Aileler Yarışıyor 15 Şubat 2019 Cuma yarışmasında Survivor yarışmacıları katıldı. Yarışmada Survivor takımı Efsaneler ismiyle katılırken diğer takımın adı ise Körfez oldu.

Aileler Yarışıyor’un bu haftaki konuğu Survivor’ın en ses getiren yarışmacıları Cumali, Nagehan, Birsen, Semih ve Berna oldu.

Ufuk Özkan’ın sunumu ile kıyasıya bir rekabetin yaşandığı yarışmada Survivor masası, Survıvor ruhunu Aileler Yarışıyor setine de taşıdı.

Survivor masasının rakibi, masanın kaptanı Semih’e zaman zaman zor anlar yaşattı.

AİLELER YARIŞIYOR 13 ŞUBAT 2019 ÇARŞAMBA İZLE - 53. BÖLÜM

Aileler Yarışıyor 13 Şubat 2019 etabında Sarmaşık ve Dinamik takımları yarıştı.

AİLELER YARIŞIYOR 12 ŞUBAT 2019 SALI İZLE - 52. BÖLÜM

Aileler Yarışıyor 12 Şubat 2019 Salı günü düzenlenen etabında Efsane ve Karayel takımları yarıştı.

AİLELER YARIŞIYOR 11 ŞUBAT 2019 PAZARTESİ - 51. BÖLÜM

Aileler Yarışıyor 11 Şubat 2019 Pazartesi etabında, Esila ve Rotasızlar takımı yarıştı.

Aileler Yarışıyor 11 Şubat kazanan takımı Rotasızlar oldu. Rotasızlar 10 bin liranın sahibi oldu.

AİLELELER YARIŞIYOR 8 ŞUBAT 2019 CUMA CANLI İZLE - 50. BÖLÜM

Suriye'de devam eden iç savaş nedeniyle hayalini kurduğu milli formayı giyme şansını bulamadan Türkiye'ye sığınan vücut geliştirme sporcusu Mehir Recep, ay-yıldızlı formayla hayalini gerçeğe dönüştürmek istiyor.

AİLELER YARIŞIYOR 7 ŞUBAT 2019 PERŞEMBE İZLE - 49. BÖLÜM

Aileler Yarışıyor 7 Şubat 2019 Perşembe günkü etabına Reyhan Karaca ve Mansur Ark'ın da içinde bulunduğu Umarsızlar ve İnadı Bırak takımları yarıştı.

AİLELER YARIŞIYOR 6 ŞUBAT 2019 ÇARŞAMBA İZLE - 48. BÖLÜM

Aileler Yarışıyor 6 Şubat Çarşamba günü yarışmasında Mışıl Mışıl takımı ile Oh Olsun takımı karşı karşıya geldi.

Aileler Yarışıyor 6 Şubat kim kazandı?

Yarışmada hiçbir takım, 10 bin liralık ödülü kazanmak için yeterli olan puanı toplayamadı.

AİLELER YARIŞIYOR 5 ŞUBAT 2019 SALI İZLE - 47. BÖLÜM

Aileler Yarışıyor 5 Şubat 2019 Salı günü yarışmasında Barış ve Venüs takımları karşı karşıya geldi.

AİLELER YARIŞIYOR 4 ŞUBAT 2019 PAZARTESİ İZLE - 46. BÖLÜM

Aileler Yarışıyor 4 Şubat Salı günü yarışmasında Keyifliler ve Kafadarlar takımları yarıştı. Yarışmada kazanan olmadı.

AİLELER AYRIŞIYOR 1 ŞUBAT SON BÖLÜM CANLI İZLE - 45. BÖLÜM

Aileler Yarışıyor 1 Şubat 2019 Cuma günü yayınlanan 45. Bölümü'nde Komşucuklar ve Şezlongçular takımı yarıştı. Her iki takımın da tamamı kadınlardan oluştu. Yarışmada 10 bin liralık ödül için gerekli olan 200 puanı hiçbir takım toplayamadığı için kazanan olmadı.

AİLELER YARIŞIYOR 31 OCAK 2019 PERŞEMBE ÇOCUKLAR - 44. BÖLÜM 

Aileler Yarışıyor 31 Ocak 2019 Perşembe günü yayınlanan 44. Bölüm'de çocuklar yarıştı.

Çocuklar Menekşeler ve Başarı takımları halinde yarıştı.

AİLELER YARIŞIYOR 30 OCAK 2019 CANLI İZLE - 43. BÖLÜM

Aileler Yarışıyor 30 Ocak 2019 Çarşamba günü yayınlanan 43. Bölümü'nde Aydilge ve Yenilmez takımları yarıştı.

AİLELER YARIŞIYOR 29 OCAK 2019 İZLE - 42. BÖLÜM

Aileler Yarışıyor 29 Ocak 2019 Salı günü düzenlenen 42. Bölümü'nde Aşk Olsun ve Ay Balam takımları yarıştı. Yarışmada kazanan olmadı.

AİLELER YARIŞIYOR 28 OCAK 2019 PAZARTESİ - 41. BÖLÜM

Aileler Yarışıyor 28 Ocak 2019 Pazartesi günü yayınlanan 41. Bölümü'nde Tantana ve Rabarba takımları yarıştı. Ela ve Yiğit'in yarıştığı finalde kazanan taraf olmadı.

AİLELER YARIŞIYOR 25 OCAK CUMA - 40. BÖLÜM 

Aileler Yarışıyor 40. Bölümü 25 Ocak 2019 Cuma günü yayınlandı. Yarışmaya Kuzey Rüzgarı ve Sağlık Olsun isimli iki takım yarıştı. Yarışmada ilk olarak Kemal ve Serdar yarıştı.

AİLELER YARIŞIYOR ÇOCUKLAR 24 OCAK 2019 PERŞEMBE

Aileler Yarışıyor 24 Ocak 2019 Perşembe 39. Bölümünün konukları çocuklar oldu. Tatildeyiz ve Ödev Yok takımlarının yarıştığı Aileler Yarışıyor 39. Bölüm'de çocuklar doyasıya eğlendi. Miniklerin renk kattığı yarışmada Ödev Yok takımından Ela'nın sorduğu minik bilmeceler de yarışmaya damgasını vurdu. Ufuk Özkan minik yarışmacılara jest üstüne jestler yaptı. Öcnelikle bütün minikleri yarışmanın birincisi ilan ederek herkese aynı puanı dağıttı. Daha sonra sonra da bütün çocuklara hediye paketleri verdi. Hediyeler arasında masa oyunları ve kutu oyunları ile kitaplar bulunduğu belirtildi. Hediyelerin Staff Film tarafından hediye edildiği öğrenildi. 

Ufuk Özkan'ın Aileler Yarışıyor Çocuklar bölümünde bütün çocukların annelerine biner lira ödül verdiklerini söyledi.

AİLELER YARIŞIYOR 23 OCAK 2019 ÇARŞAMBA 

Aileler Yarışıyor 23 Ocak bölümüne Beş Adam ve Prensesler takımları yarışıyor. 

AİLELER YARIŞIYOR 22 OCAK 2019 SALI 

Aileler Yarışıyor 22 Ocak Salı günü Her Telden ve Candan takımları yarıştı. Her Telden Engin ile Candan takımından Görkem finalde yarıştılar. Ancak yarışta kazanan olmadı.

AİLELER YARIŞIYOR 21 OCAK 2019 PAZARTESİ

Aileler Yarışıyor yarışmasının 36. Bölümü 21 Ocak Pazartesi günü TRT 1 ekranlarında hayranlarıyla buluştu.

AİLELER YARIŞIYOR 18 OCAK 2019 CUMA 

Dadaşlar ve İnciler takımları yarıştı. Yarışın 12 bin 500 liralık ödülünü Dadaşlar kazandı.

AİLELER YARIŞIYOR 17 OCAK 2019 

Aileler Yarışıyor 34. Bölüm'de de ünlü isimler konuk edildi. Konuklaar arasındaa Tarık Mengüç de vardı.

EKİP ARKADAŞLARINDAN UFUK ÖZKAN'A ŞAKA

Öte yandan Ufuk Özkan'ın sunumunu yaptığı programın 28. Bölümü'nde ekip arkadaşları tarafından kötü bir şaka yapıldı.

Sorulardan biri, "100 kişiye sorduk Ufuk Ökan denilince aklınıza gelen en popüler şeyi söyleyin" sorusu oldu.

Ancak verilen "komik, kibar" gibi cevapların hiçbiri çıkmadı.

Herkesin şaşkınlıkla izlediği baktığı anlarda ekip arkadaşlarının şaka yaptığı uzun süre anlaşılamadı.

Aileler Yarışıyor 28. Bölümü'ne Kalk Gidelim dizisinin sevilen oyuncuları konuk oldu. Yarışmaya Halim, Samim, Sadık Kahya, Ercan, Dudu, Duru, Badegül, Köy Minibüsü şoförü ve Meryem karakterlerini oynayan oyuncular katıldı.

AİLELER YARIŞIYOR YARIŞMASINA BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Yorumlar