12 Şubat 2020 Çarşamba reyting yarışında kıyasıya mücadele vardı

Televizyon kanallarında dün akşam da yine birbirinden iddialı diziler yayınlandı. ATV'de yayınlanan "Kuruluş Osman", TV8'de yayınlanan "Doğduğun Ev Kaderindir", TRT 1'de yayınlanan, "Benim Adım Melek", Kanal D'de "Afili Aşk" gibi birbirinden iddialı diziler reyting yarışında öne çıkmaya çalıştı.

Google Haberlere Abone ol
12 Şubat 2020 Çarşamba reyting sonuçları

Reyting sonuçları 12 Şubat 2020 Çarşamba günü nasıl şekillendi,  FOX TV'de Yaparsın Aşkım, Show TV'de "Zemheri", Kanal D'de "Afili Aşk" ve TV8'de ise "Doğduğun Ev Kaderindir" isimli dizilerinin reyting sonuçları nasıl oldu, hangisi en çok izlenme aldı. Öte yandan TRT 1'de yayınlanan "Benim Adım Melek" isimli diziler de bu akşamın en iddialı yapımları arasındaydı. Star ise dün akşam sinema filmi yayınlamayı tercih etti. Peki, 12 Şubat 2020 Çarşamba reyting sonuçları nasıl oldu?

FOX TV'de Çarşamba akşamları yayınlanan "Kurşun" dizisi erken final kararı aldıktan sonra yeni dizi ya da yeni bir yapım henüz bu akşama ayarlanmadı. Onun yerine "Yaparsın Aşkım" isimli yarışma programı yayınlandı.

Mehdi ile Zeynep'in gerçek hikayesinin anlatıldığı ilginç bir dizi de TV8'de yayınlandı. Dördüncü bölümü yayınlanan "Doğduğun Ev Kaderindir" isimli dizi izleyenleri derinden etkileyen bir senarya ve kurguya sahip. Fakirken zengin olan, daha sonra tekrar fakir dünyasına dönmek zorunda kalan ancak zengin dünyasından ve kültüründen bir türlü kopamayan Zeynep ile varoş mahallenin delikanlısı Mehdi'nin hayatını anlatan dizi çok ses getireceğe benziyor. 

TRT 1 kanalında ise başrolünde Nehir Erdoğan'ın oynadığı "Benim Adım Melek" dizisinin yeni bölümü yayınlandı. Melek, Gaziantep'te yani memleketinde yeni bir iş bulmuş çalışmak üzereyken yine rahat bırakılmıyor.

ATV'de ise "Kuruluş Osman" hayranları bir kez daha boşuna bekledi. Çarşamba akşamının en iddialı yapımı yılın en iddialı dizisi olmaya aday "Kuruluş Osman" dizisi oldu. Başrolünde Burak Özçivit'in oyunadığı Kuruluş Osman dizisi reyting yarışında iddialı bir şekilde başladı. Diriliş Ertuğrul dizisini aratmayacak bir yapım olduğu daha ilk bölümünden belli olan Kuruluş Osman dizisi, yıla damgasını vurmaya hazırlanıyor. Ancak dizilere verilen aranın ardından dizi hala başlamadı. 

Kanal D'de dün akşam "Afili Aşk" isimli yazlık dizi vardı. Yaz aylarında başlayan dizi çok fazla izlenince sezona devam kararı aldı.

Star TV'de Çarşamba akşamları "Kuzgun" dizisi oynuyordu; ancak o da final yaptığı için dün akşam onun yerine yabancı sinema filmi yayınlandı. Yayınlanan film ise "Yol Arkadaşım" isimli bilim kurgu filmi oldu.

Kanal 7'de önce "Yemin" isimli yeni sezon dizisi yayınlandı ardından da "Tatlı Bela" isimli eski dizinin tekrarı verildi.

Peki, 12 Şubat 2020 Çarşamba reyting sonuçları nasıl oldu, kim birinci oldu?

Detaylar Geliyor...

Yorumlar

caferkayalar TV8 reytingleri nasıl geçti merak ediyorum