9 Ağustos 2019 Cuma reyting sonuçları belli oldu

Televizyon kanalları hafta içinin son gününde seyircinin karşısına genellikle yarışma ve filmle çıkmayı tercih etti. Sadece bir kanalda televizyon dizisi bulunuyordu. O da reyting listelerinin zirvesinde yer alan "Her Yerde Sen" isimli dizi oldu. Diğer kanallarda ise yarışma programları vardı. TRT 1'de Ufuk Özkan'ın sunduğu "Aileler Yarışıyor" programı verken; Show TV'de ise "Gel Hemşerim" isimli yeni bir yarışma programı yayınlanmaya başladı. Öte yandan,

Google Haberlere Abone ol
9 Ağustos 2019 Cuma reyting sonuçları belli oldu

Türkiye'de yayın yapan televizyon kanallarının haftanın son gününde seyircinin karşısına çıkardığı yapımlar arasında reyting listelerinin zirvesine oturan yapımlar belli oldu. Dün akşam yayınlanan yapımlar arasında bir dizi, bulunurken iki yarışma programı, filmler ve tekrar programlar yer aldı. FOX TV'de gecenin tek dizisi olan "Her Yerde Sen" isimli dizi yayınlandı. Dizi reyting listelerinin zirvesine oturmayı başardı. Bunun dışında dün akşam yayınlanan dizi yoktu. 

Dün akşam yayınlanan ve en çok izlenen programlar arasında TRT 1'de Özkan Ufuk'un sunumunu yaptığı "Aileler Yarışıyor" programı vardı. 10 bin lira para ödülü ve sıfır model araba ödülünün verildiği yarışmada dün akşam hiçbir yarışmacı gerekli olan puanı alamadığı için ödül de kazanamadı. 

Dün akşam en çok izlenen programlardan biri de Kanal D'de yayınlanan Yılmaz Erdoğan'ın Beşiktaş Kültür Merkezi'nde hazırlayıp sunumunu yaptığı "Çok Güzel Hareketler 2" eğlence programının tekrarı oldu. 

Aslına dün akşam ATV'de de bir dizi vardı ancak bu dizi tekrar olduğu için çok fazla izlenme payına sahip olamadı. ATV'nin "Hercai" isimli bu dizisi sezon içinde yayınlandığı dönemlerde reyting listelerinin zirvesine oturuyordu.

Show TV, Ali Sunal tarafından hazırlanıp sunumu yapılan "Güldür Güldür Show" programının tekrarını verirken, Star TV, "Afacan Beşler 3" isimli filmi yayınladı. Show TV'de dün akşam ayrıca bir de "Gel Hemşerim" isimli yarışma programı vardı. Eğlenceli geçen yarışmanın ilk bölümü Bilecik'in Osmaneli ilçesinde çekildi. Program reyting listelerine totalde ilk 10 arasına girmeyi başardı.

TV8 ise "kötü" isimli filmle seyircinin karşısına çıktı. 

Kanal 7 ise "Yemin" ve "Tatlı Bela" isimli dizilerini art arda yayınlayarak reyting listelerine girmeye çalıştı. 

Peki, 9 Ağustos 2019 Cuma reyting sonuçları nasıl şekillendi, kim birinci oldu?

Reyting listelerinde 9 Ağustos 2019 Cuma günü birinci olan ve ilk beşe giren yapımlar AB GRUBU'na göre şöyle: 

1- Her Yerde Sen - Star
2- Fox Ana Haber
3- Her Yerde Sen Özet
4- Güldür Güldür Show TK- Show TV
5- Aileler Yarışıyor - TRT 1

9 Ağustos 2019 Cuma Total Grubu reyting sonuçları ilk beş

1- Her Yerde Sen
2- FOX Ana Haber
3- Her Yerde Sen Özet
4- Güldür Güldür Show
5- Çok Güzel Hareketler 2 Özel

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar