6 Mayıs 2019 Pazartesi reyting sonuçları belli oldu

Televizyon kanallarının iddialı yapımları haftanın ilk günü itibariyle ekrana gelmeye başladı. Haftanın ilk gününde ekranlara gelen iddialı yapımların başını Show TV'nin Çukur isimli dizisi, Kanal D'nin yeni yapımlarından Zalim İstanbul dizisi, Star TV'nin büyük bir hayran kitlesine sahip Söz dizisi çekti. Listenin başında yer alan bu yapımları FOX TV'nin Yasak Elma, TRT 1'in Vuslat dizisi takip ederken, programlar kategorisinde ise Survivor Türkiye Yunanistan ve Atv'nin Kim Milyoner Olmak İster yarışması zirveye oynadı. Peki 6 Mayıs 2019 Pazartesi reyting sonuçları nasıl oldu?

Google Haberlere Abone ol
6 Mayıs 2019 Pazartesi reyting sonuçları belli oldu

Televizyon dünyasının en iddialı yapımları haftanın ilk gününden itibaren kıyasıya bir mücadeye tutuştu.

Show TV'nin Çukur dizisi, Kanal D'nin Zalim İstanbul, Star TV'nin kahraman askerlerin hayatını anlatan Söz dizisi reyting listelerinin zirvesine oynayan yapımlar oldu.

FOX TV'nin iğrenç aile içi ilişkilerini ve birbirinden tuhaf karakterleri konu alan Yasak Elma isimli dizisi de reyting listelerinde diziler kategorisinde son sıralarda yer alıyor.

TRT 1'in iddialı yapımlarından Vuslat dizisi ise pazartesi akşamlarının ailece seyredilebilecek yapımlarından biri olarak biliniyor. Vuslat'ın da önemli bir hayran kitlesi oluşmuş durumda.

Diziler kategorisinde pazartesi akşamlarının bir başka sevilen yapımı ise Kanal 7'nin Yemin isimli dizisidir. Yemin'in de çok sıkı hayran kitlesi bulunuyor.

Televziyon dünyasının pazartesi akşamı yayınlanan iddialı yapımları arasında dizilerin yanı sıra programlar da bulunuyor.

Bunların başında ise Survivor Türkiye Yunanistan ve Kim Milyoner Olmak İster yarışması geliyor.

TV8'de yayınlanan ve Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yaptığı Survivor Türkiye Yunanistan'ın pazartesi akşamı yayınlanan 63. bölümünde yarışmacılar iki ödül oyununu üst üste oynadı. Her iki oyunu da kazanan takım Siyah Takım olmuştu. 

Öte yandan Atv'de ünlü sunucu Murat Yıldırım tarafından sunulan Kim Milyoner Olmak İster yarışması da seyircileri ekran başına kilitledi.

Pazartesi akşamlarında yayınlanan bir başka yarışma programı ise 3'te 3 Tarih Yarışması oluyordu; ancak yarışma programı bu hafta yayınlanmadı.

Peki 6 Mayıs 2019 Pazartesi reyting sonuçları nasıl şekillendi?

Gecenin en çok izlenen dizisi sırasıyla Çukur, Zalim İstanbul ve Söz dizileri oldu.

Yorumlar