4 Mayıs 2019 Cumartesi reyting sonuçları

Hafta sonunda televizyon kanallarının birçoğu iddialı diziler yerine farklı yapımlar öne sürüyor. 4 Mayıs 2019 Cumartesi reyting sonuçları incelendiğinde hangi dizinin birinci olduğu, hangi programların önde göründüğü konusu biraz da kanalların bu konudaki davranışlarıyla alakalı oluyor. Çünkü televizyon kanalların birçoğu Cumartesi günleri artık dizi yerine yarışma ya da gösteri programı sunmayı tercih ediyor. Diziler kategorisinde Cumartesi akşamları Sadece Bir Aile Hikayesi, Kalk Gidelim, İkizler Memo-Can ve Erkenci Kuş isimli diziler var. Ancak aynı akşam Güldür Güldür Show, Survivor ve Kim Milyoner Olmak İster yarışmaları da vardı.

Google Haberlere Abone ol
4 Mayıs 2019 Cumartesi reyting sonuçları

Cumartesi akşamı ekranlara gelen diziler ve televizyon programları arasında hangisinin birinci olduğu seyirci tarafından merak ediliyor.

Fox Tv'de yayınlanan Bir Aile Hikayesi, TRT 1'de yayınlanan Kalk Gidelim, Star'da yayınlanan Erkenci Kuş, Kanal D'de yayınlanan İkizler Memo-Can dizileri Cumartesi akşamlarına damga vuran diziler oluyor.

Öte yandan Cumartesi akşamı programlar kategorisinde iddialı bir şekilde ekranlara gelen yapımlar ise Survivor Türkiye Yunanistan TV8'de; 

Atv'de ise Kim Milyoner Olmak İster ödüllü yarışma programı; 

Show TV'de Ali Sunal'ın yapımcılığını üstlendiği ise Güldür Güldür Show ekranlara geldi.

Cumartesi akşamlarının son haftalarda yayına yeni başlamasına rağmen, en çok izlenen dizisi iki ikiz ile bir evlatlık alınmış üç kardeşin hayat hikayesini anlatan Bir Aile Hikayesi dizisi oluyor. 

Bir Aile Hikayesi ailece izlenebilecek diziler arasında yer alıyor.

Diziler kategorisinde yine genellikle AB grubunda TRT 1'in ailece izlenebilecek yapımlarından olan Kalk Gidelim dizisidir. Ailece izlenebilen nadir diziler arasında yer alan Kalk Gidelim dizisi her cumartesi akşamları evlere neşe kaynağı oluyor. Özellikle de köy hayatını komik bir dille anlatan dizinin büyük bir hayran kitlesi bulunuyor. Dizide daha önce de özellikle "aile dizileri"nden yani Geniş Ailem ve Zengin Kız Fakir Oğlan dizilerinden hatırladığımız Ufuk Özkan oynuyor.

Cumartesi akşamlarının en çok izlenen programları ise genellikle Survivor oluyor. 

Survivor'dan sonra ise Kim Milyoner Olmak İster yarışması en çok rağbet gören bir başka yapım oluyor. Murat Yıldırım'ın sunuculuğunu yaptığı yarışmada birinci olana 1 milyon lira ödül veriliyor.

Peki 4 Mayıs 2019 Cumartesi reyting sonuçları nasıl şekillendi?

En çok izlenen diziler sırasıyla Bir Aile Hikayesi, Erkenci Kuş ve Elimi Bırakma oldu.

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar