30 Temmuz 2019 Salı reyting sonuçları

Salı akşamı televizyon kanallarında yayınlanan yarışma programları, sinema filmleri ve diziler arasında yaşanan rekabette reyting listelerinin zirvesine oturanlar belli oldu. Televizyon ekranlarında dün akşam öne çıkan yapımlar diziler ve yarışma programları oldu. Özellikle de TRT 1'deki "Aileler Yarışıyor", FOX'taki "Yaparsın Aşkım" ve Kanal D'deki "Çarkıfelek" isimli yarışma programları kıyasıya bir mücadele vererek sıfır model araba hediyesiyle seyircinin karşısına çıktı. Peki, 30 Temmuz 2019 Salı reyting sonuçları nasıl oldu?

Google Haberlere Abone ol
30 Temmuz 2019 Salı reyting sonuçları

Televizyon kanallarında dün akşam yayınlanan yarışma programları, sinema filmleri ve diziler arasında yaşanan rekabette reyting listelerinin zirvesine oturanlar belli oldu. Televizyon ekranlarında dün akşam öne çıkan yapımlar diziler ve yarışma programları oldu. Peki, 30 Temmuz 2019 Salı reyting sonuçları nasıl oldu?

Özellikle de TRT 1'de yayınlanan Ufuk Özkan'ın sunumunu yaptığı "Aileler Yarışıyor" başta olmak üzere birçok yarışma programı dün akşam seyircinin karşısına çıktı. "Aileler Yarışıyor"da dün akşam, "Yediden Yetmişe" isimli aile finale kalarak büyük ödüller için yarıştı. 10 bin liralık ödülü rahatlıkla buan aile, araba ödülü için devam kararı aldı. Büyük bir heyecanın yaşandığı stüdyoda nefesler tutuldu ve ailenin arabayı kazanıp kazanamayacağı izlendi. Aile sonunda araba için gerekli olan 200 puanı alarak araba ödülünü kazandı.

Örneğin İlker Ayrık'ın sunumunu yaptığı "Yaparsın Aşkım" yarışma programı dün akşam 150. programıyla ekranlara geldi. Sıfır model araba hediyesi veren yarışma programında dün akşam bir kez daha büyük ödül sahibini buldu.

Dün akşam yayınlanan bir başka yarışma programı ise Kanal D'deki "Çarkıfelek" isimli yarışma oldu. Emre Karayel tarafından sunumu yapılan yarışmada birçok ödül veriliyor. Büyük ödül ise araba oluyor.

Reyting savaşlarında dün akşam dizi yayınlayan iki kanal da vardı. Onlar ATV ve Star TV oldu.

ATV başrolünde Keremcem'in oynadığı "Kimse Bilmez" isimli diziyle seyircinin karşısına çıktı. 

Star TV ise sık sık içeriği nedeniyle tepki toplayan "Erkenci Kuş" isimli diziyle reyting saatinde yarışmaya dahil oldu. 

Peki, 30 Temmuz 2019 Salı reyting sonuçları nasıl oldu?

Reyting listelerinde 30 Temmuz 2019 Salı günü birinci olan ve ilk beşe giren yapımlar AB GRUBU'na göre şöyle: 

1- FOX Ana Haber
2- Erkenci Kuş - FOX
3- Güldür Güldür Show TK - SHOW
4- Yaparsın Aşkım - FOX
5- Kimse Bilmez - ATV

30 Temmuz Total Grubu reyting sonuçları ilk beş

1- Kimse Bilmez
2- FOX Ana Haber
3- Yaparsın Aşkım
4- Güldür Güldür
5- Erkenci Kuş

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar