30 Mayıs 2019 Perşembe reyting sonuçları açıklandı

Çarpışma dizisi final ile diğer diziler ise sezon finaliyle bu sezon son kez ekranlara geldi. Türk Televizyon kanallarında 30 Mayıs 2019 Perşembe günü birbirinden iddialı diziler yer aldı. Show TV'nin Çarpışma, Star'ın Avlu ve ATV'nin Bir Zamanlar Çukurova dizileri perşembe akşamına damgasını vuran yapımlar oldu. Bu yapımlar arasında en öne çıkanlar ise genellikle Bir Zamanlar Çukurova ile Çarpışma dizisi oluyor. TV8 ise Perşemebe günü, Survivor Türkiye Yunanistan'da daha önce Hikmet'in yaralanmasıyla yarım kalan yarışmayla seyircinin karşısına çıktı. Öte yandan Kanal D ise perşembe akşamını sinema filmiyle geçiştirmeyi uygun gördü.

Google Haberlere Abone ol
30 Mayıs 2019 Perşembe reyting sonuçları açıklandı

Dizilerin birçoğu dün akşma sezon finaliyle ekranlara gelirken; iddialı yapımlardan Çarpışma ise final yaptı. Ulusal televizyon kanalı izleyicisinin karşısına 30 Mayıs 2019 Perşembe reyting sonuçları yine çok iddialı diziler ile şekillendi. Perşembe akşamlarının bir klasiği haline gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisi dün akşam yine heyecan ve aksiyon dolu sahnelerle seyircisiyle buluştu. Öte yandan Show TV'nin iddialı yapımı Çarpışma ise son zamanlarda istenen performansı bir türlü gösteremeyince dizinin kurgusunda yeni eklemeler yapılmaya başladı. 

Atv'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova, Show TV'de yayınlanan polisiye dizisi Çarpışma, Star TV'de yayınlanan ve hapishanedeki kadınların hayatını konu alan Avlu isimli diziler her perşembe akşamının vazgeçilmez dizileri oluyor.

Seyirci tarafından büyük beğeniyle izlenen bu dizilerin genellikle en çok izlenenleri Bir Zamanlar Çukurova ile Çarpışma oluyor.

Fox TV'de ise Bizim Hikaye dizisinin sezon finali yapmasından sonra onun yerine Yaparsın Aşkım programı yayınlandı. 

TRT 1'de yayınlanan ve bir grup serseri gençten idealist bir hokey takımının nasıl çıkarıldığını anlatan Tek Yürek isimli dizi ise dün gece ekranlara gelmedi. 16. bölüm ile ekranlara gelmesi beklenen dizi yayınlanmadı; onun yerine farklı bir program yer aldı.

Öte yandan Kanal 7'nin hafta içi her gün yayınlanan Yemin isimli dizisi de reyting listelerinin üst sıralarında kendine yer bulabiliyor. 

Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünde oynadığı Çarpışma dizisi ise henüz 24 bölüm çekmişken ekranlara veda etmek zorunda kaldı. Reyting listelerinde son dönemlerde beklenen etkiyi gösteremeyen dizinin final yapacağı haftalar öncesinden açıklanmıştı. 

Peki 30 Mayıs 2019 Perşembe reyting sonuçları nasıl oldu?

AB Grubunda reyting sonuçları

Sırasıyla; 

Bir Zamanlar Çukurova - Atv
Fox Ana Haber
Müge Anlı ile Tatlı Sert - Atv
Sahur Vakitleri - Atv
Dangal - TRT 1
Survivor - TV8
Avlu - Star TV

Total Grubu reyting sonuçları

Sırasıyla; 

Bir Zamanlar Çukurova
Müge Anlı ile Tatlı Sert
Fox Ana Haber
Sahur Vakitleri - Atv
Sahut Vakitleri - Atv
Hatipoğlu ile İftar - Atv
Avlu - Star TV

Kaynak: Sonhaberler

Yorumlar