30 Haziran 2019 Pazar reyting sonuçları

Televizyon kanallarında 30 Haziran 2019 Pazar günü birbirinden iddialı televizyon yapımları, yarışma programları yer aldı. Reyting listelerinde üst sıralara oynayan bu iddialı programlardan hangilerinin listenin başına oturduğu ise merak konusu oldu. TV8'de yayınlanan Survivor Türkiye Yunanistan dün akşam kısmen final yaptı. TRT 1'de yayınlanan Rastgele yarışması ise keyifli konusu ile seyirciyi ekran başına kilitledi. Peki, 30 Haziran 2019 Pazar reyting sonuçları nasıl şekillendi, hang program birinci oldu?

Google Haberlere Abone ol
30 Haziran 2019 Pazar reyting sonuçları

Birbirinden iddialı yapımlar daha doğrusu yarışma programı dün akşam seyirciyi ekran başına kilitledi. 

Özellikle de yaz sezonu olması nedeniyle artık televizyonlarda hemen hemen hiç dizi yayınlanmıyor. 

Birçok televizyon programı seyircinin karşısına eğlence ve yarışma programıyla çıkmaya çalışıyor. 

30 Haziran 2019 Pazar akşamına da damgasını vuran programlar yine yarışma programları oldu. 

Özellikle de TV8'de ayyınlanan Survivor Türkiye Yunanistan programının finale yaklaşması büyük bir beğeniyle yakından takip edildi. 

Yarışmada Türkiye takımı yarı final yaparken, Yunanistan takımı ise final yaptı. Türkiye takımında yarı finale çıkan yarışmacılar arasında final heyecanı yaşandı. Aylarca adalarda kalan yarışmacılar arasında en iyileri dün akşam finale kaldı. Bu isimler Siyah Takımdan Yusuf, Beyaz takımdan ise Seda oldu. Her iki isim için bu akşam yapılacak SMS oylamasıyla kimin şampiyon olacağı belli olacak. Survivor Yunanistan takımından ise Dimitra ile Katerina finale kaldı. 

TRT 1'de ise Şoray Uzun'un kendi sunumuyla eğlenceli hale getirdiği Rastgele yarışması düzenlendi. TRT 1 seyircisini ekran başına kilitleyen oyunda 50 bin liralık ödül verildi.

Fox'ta ise Yaparsın Aşkım yarışması vardı. İlker Ayrık'ın sunumuyla ekrana gelen bu programda da yine çiftler birbirinden eğlenceli sahnelere imza attı. Yarışmanın sonunda sıfır model bir araç verildi.

Peki, 30 Haziran 2019 Pazar reyting sonuçları nasıl şekillendi, hangi program birinci oldu?

Yorumlar