3 Mayıs 2019 Cuma reyting sonuçları belli oldu

Televizyon dünyasının diziler kategorisinde en iddialı yapımlarından bazıları Cuma akşamı bir kez daha ekranlarda reyting listelerinin zirvesine oturmak için mücadele etti. Cuma akşamı kıyasıya mücadele içine giren yapımlar Atv'de yayınlanan Hercai dizisi, Star TV'de yayınlanan İstanbullu Gelin, TRT 1'de yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisi ile Kanal D'nin Arka Sokaklar dizisi oldu. Programlar kategorisinde ise Cuma akşamı Fox TV'de Yaparsın Aşkım yarışması vardı. Peki 3 Mayıs 2019 Cuma reyting sonuçları nasıl şekillendi?

Google Haberlere Abone ol
3 Mayıs 2019 Cuma reyting sonuçları belli oldu

İzlenme oranlarının en yüksek olduğu akşam saatlerinde diziler ve programlar kategorisinde 3 Mayıs Cuma akşamı yine kıyasıya bir mücadele yaşandı. 

Öncelikle Atv'de yayınlanan Hercai dizisi, Star'ın İstanbullu Gelin isimli dizisi, TRT 1'in en iddialı ikinci yapımı olarak bilinin Payitaht Abdülhamid dizisi, Kanal D'nin Arka Sokaklar dizisi dün akşam yarışan en büyük yapımlar oldu.

Atv'nin iddialı yapımı Hercai, yayınlandığı ilk bölümünden bu yana 8 bölüm oynadı. Bütün bölümlerinde Cuma akşamlarının liste birincisi oldu. Güneydoğu'da çekilen dizinin şimdiden büyük bir hayran kitlesi bulunuyor.

Star TV'de yayınlanan İstanbullu Gelin de yine en çok izlenenler arasındaki yerini uzun süredir korumaya devam ediyor.

Payitaht Abdülhamid dizisi ise TRT 1'in en iddialı yapımları arasında yer alıyor. O da hemen hemen her Cuma reyting listelerinde diziler kategorisinde üst sıralarda yer alıyor.

Reyting listelerinin üst sıralarına oynayan bir başka dizi ise televizyon ekranlarının bir klasiği haline gelen Arka Sokaklar dizisi oluyor. Dizi 516. Bölümüyle ekrana geldi. Televizyon dünyasının en uzun soluklu bu dizisi hala reyting listelerinde üst sıralarda kendine yer bulabiliyor.

TV8'in Kızım isimli dizisi de yine en çok izlenenler arasındaydı, ancak dizi son dönemlerde yayın saatinden sonra ücretli internet siteleri üzerinden yayınlanınca izleyici kitlesini kaybetti.

Kızım dizisi yayınlandığı ilk dönemlerde reyting listelerinin üst sıralarında yer alıyordu. Ancak diziyi bazen kendi saatinde izleyemeyen hayranları daha sonra onu internetten izlerdi.

Fakat TV8 yönetimi daha fazla para kazanmak adına diziyi ücretli internet sitelerine satınca dizinin hayranları da doğal olarak koptu. Dizi şu an reyting listelerinde diziler kategorisinde son sıralarda yer alıyor.

Cuma akşamları yayınlanan diğer diziler ise Kanal 7'de yayınlanan Yemin dizisi ve Show Tv'de yayınlanan Gülperi oldu.

Programlar kategorisinde ise dün akşam Yaparsın Aşkım programı yayınlandı.

Peki 3 Mayıs 2019 Cuma reyting sonuçlarına göre hangi dizi birinci oldu?

Hercai gecenin en çok izlenen dizisi oldu.

Yorumlar