27 Temmuz 2019 Cumartesi reyting sonuçları

Reyting listelerinde üst sıralarda yer almak isteyen televizyon kanallarında dün akşam eğlence ve yarışma odaklı programlar yayınlandı. Birçok kanalda büyük ödüllü yarışma programları vardı. Açıklanan verilere göre reytin listelerinin zirvesinde yer alan yapımlar eğlence programları oldu. Örneğin Show TV'de yayınlanan "Güldür Güldür Show" programı dün akşam en çok izlenen programlar arasında yer aldı. Öte yandan diğer kanallar da seyircilerini tutmak için büyük ödüller verilen yarışma programları düzenledi. Star TV "Kapanmadan Kazan" ile seyircinin karşısına çıkarken, FOX TV de "Yaparsın Aşkım" isimli araba ödüllü yarışma programıyla kitlesinin karşısına çıktı. Peki 27 Temmuz 2019 Cumartesi reyting sonuçları nasıl oldu, hangi yapım birinci oldu?

Google Haberlere Abone ol
27 Temmuz 2019 Cumartesi reyting sonuçları

Reyting mücalesinde listenin en üst sıralarda yer almak isteyen televizyon kanallarında dün akşam eğlence ve yarışma odaklı programlar yayınlandı. Dün akşam yine birçok kanalda büyük ödüllü yarışma programları vardı. Açıklanan reyting verilerine göre reytin listelerinin zirvesinde yer alan yapımlar eğlence programları oldu. Örneğin Show TV'de yayınlanan b programı dün akşam en çok izlenen programlar arasında yer aldı. Öte yandan diğer kanallar da seyircilerini tutmak için büyük ödüller verilen yarışma programları düzenledi. Star TV "Kapanmadan Kazan" ile seyircinin karşısına çıkarken, FOX TV de "Yaparsın Aşkım" isimli araba ödüllü yarışma programıyla kitlesinin karşısına çıktı. Peki 27 Temmuz 2019 Cumartesi reyting sonuçları nasıl oldu, hangi yapım birinci oldu?

Cumartesi akşamının AB Grubunda en fazla izlenen programı Ali Sunal tarafından yapımı ve sunumu üstlenen "Güldür Güldür Show" isimli eğlence programı oldu. Seyirciyi kahkahaya boğan program listenin üst sıralarına çıkmayı hakkediyor.

Öte yandan dün akşam Kanal D'de yayınlanan "Benimle Söyle" isimli şark yarışması da büyük ilgi gördü. Yarışmanın yarı final etabı dün akşam düzenlendi. Yarışmaya Eftelya Fettahoğlu damgasını vurdu. Giyim tarzı ve sesiyle jüri üyelerinin tamamına yakınını ayağa kaldırmayı başaran Eftelya büyük finale kalan üç isimden biri oldu. Diğer iki isim ise Uğur ve Umut oldu.

Dün akşamın en çok izlenen bir diğer programı ise Star TV'de yayınlanan ve Alp Kırşan tarafından sunumu yapılan "Kapanmadan Kazan" isimli yarışma programı oldu. Eğlence ve kahkahanın eksik olmadığı programda dün akşam da yarışmacılar yine Alp Kırşan'ın da yardımlarıyla büyük ödüller kazandılar. 

Show TV'de ise Cumartesi akşamlarının klasiği haline gelen "Rubato Zamanı" programı vardı dün akşam. Bol müzikli program da yine en çok seyredilenler arasında yer alıyor. 

FOX TV'de ise İlker Ayrık tarafından uzun süredir sunulan "Yaparsın Aşkım" isimli yarışma programı vardı. Büyük ödülün araba olduğu yarışma programında dün akşam bir kez daha araba ödülü verildi. Program, haftanın birkaç gününde yayınlanıyor. 

Bunun dışında bazı televizyon kanalları ise film yayınlamayı tercih etti. Örneğin TRT 1'de dün akşam başrollerinde Demet Akbağ ve Sermiyan Midyat'ın oynadığı "Hükümet Kadın - 2" sinema filmi vardı.  Peki, 27 Temmuz 2019 Cumartesi reyting sonçuları nasıl şekillendi, sıralama nasıl oldu, zirveye kim oturdu? İşte sonuçlar:

27 Temmuz 2019 Cumartesi reyting listelerinde AB GRUBU'nda ilk beş yapım şöyle oldu: 

1- Güldür Güldür Show - SHOW TV
2- FOX Ana Haber
3- Benimle Söyle - KANAL D
4- Güldür Güldür ÖZET
5- Kapanmadan Kazan - Star

TOTAL GRUBU REYTİNG SONUÇLARI İLK BEŞ

1- Güldür Güldür
2- FOX Ana Haber
3- Yaparsın Aşkım
4- Benimle Söyle
5- Hükümet Kadın 2 - TRT 1

Yorumlar