26 Haziran 2019 Çarşamba reyting sonuçları

Televizyon kanallarında 26 Haziran 2019 Çarşamba günü yayınlanan programlar arasında reyting listelerinin zirvesine oturanlar merak konusu oldu. Çarşamba akşamı televizyon kanallarında genellikle programlar yer aldı. Bunlar arasında Kim Milyoner Olmak İster, Survivor Türkiye Yunanistan, Güldür Güldür Show gibi programlar yer aldı. Dün akşam yayınlanan ve dikkat çeken bir diğer program ise Habertürk'teki Didem Arslan Yılmaz'ın İmamoğlu'nu konuk ettiği program oldu. Peki, 26 Haziran 2019 Çarşamba reyting sonuçları nasıl oldu?

Google Haberlere Abone ol
26 Haziran 2019 Çarşamba reyting sonuçları

Televizyon ekranlarında 26 Haziran 2019 Çarşamba yayınlanan yapımlar arasında zirveye oturanlar merak konusu oldu. Reyting mücadelesinde hangi programın birinci olduğu, en fazla izlenen programın hangisi olduğu merak ediliyor. Televizyonlarda dün akşam genel olarak yaz sezonu konseptine uygun eğlence ve yarışma programları yer aldı. Buna göre; 

Atv'de Kim Milyoner Olmak İster yarışması önce özet daha sonra da yeni bölümle ekrana gelirken; TV8'de de yine Survivor Türkiye Yunanistan ilk etapta özetle daha sonra da yeni bölümle ekrana geldi. Yavaş yavaş finale doğru ilerleyen Survivor'da elenme ve dokunulmazlık oyunları heyecanları yaşanıyor. 

TRT 1'de ise dün akşam yeni bir program başladı. 3'te 3 Tarih Yarışması ile aynı formatta ancak içerik ve tasarım olarak değiştirilen yeni bir yarışma. Emre Altuğ'un sunuculuğunu, Erdal Özyağcılar'ın ise danışmanlığını yaptığı programın amacı izleyicileri "Bir Zamanlar Türkiye"ye götürmek. Geçmiş dönemlerin atmosferini yaşatmaya çalışan programda sunucu ve danışman da dahil olmak üzere bütün stüdyo 70'li ve 80'li yılların giyim kuşamıyla programa katılıyor. Yarışma programının reyting listelerinde nasıl bir karşılık bulacağı ise merak ediliyor.

Show TV ise dün akşam Güldür Güldür Show programının tekrarını verdi.

Kanal D'de ise dün akşam yayınlanan yapım "Afili Aşk" oldu.

Çarşamba akşamı televizyon ekranlarında dikkat çeken bir başka program ise Didem Arslan Yılmaz'ın Ekrem İmamoğlu'nu konuk ettiği program oldu. Bu programın reyting listelerinde nasıl bir sıralamaya girdiği de merak ediliyor.

Peki, 26 Haziran 2019 Çarşamba reyting sonuçları nasıl oldu?

İşte reyting listelerinde ilk beş sıraya girenler...

AB GRUBU

1- Afili Aşk
2- Fox Ana Haber
3- Survivor Türkiye Yunanistan
4- Afili Aşk Özet
5- Güldür Güldür Show TK

TOTAL GRUBU

1- Afili Aşk
2- Fox Ana Haber
3- Survivor
4- Güldür Güldür Show
5- Afili Aşk Özet

Yorumlar