23 Temmuz 2019 Salı reyting sonuçları

Salı akşamı televizyon kanallarında yarışma ve eğlence programlarının yanı sıra yaz olmasına rağmen iki de dizi yayınlandı. Yarışma programlarının ağırlıkta olduğu gecede bol bol ödül dağıtıldı. FOX ve Kanal D'deki Çarkıfelek ve Yaparsın Aşkım isimli yarışma programlarında dün akşam araba ödülü verildi. TRT 1'deki yarışma programı olan "Aileler Yarışıyor"da ise 10 bin liralık ödül verildi. ATV'de ise başrolünde Kerem Cem'in oynadığı "Kimse Bilmez" dizisi ekranlara geldi. Star TV'de ise "Erkenci Kuş" dizisi yeni bölümüyle hayranlarının karşısına çıktı. Öte yandan Show TV ise komedi bir filmle seyircisinin karşısına çıkarak, başrollerinde Gürkan Uygun'un oynadığı "Bizans Oyunları" filmini yayınladı. Peki, 23 Temmuz 2019 Salı reyting sonuçları açıklandı mı, hangi yapım birinci oldu?

Google Haberlere Abone ol
23 Temmuz 2019 Salı reyting sonuçları

Salı akşamı Türk televizyon kanallarında reytin listelerinde birinci olmak isteyen yarışma ve eğlence programlarının yanı sıra yaz olmasına rağmen iki de dizi yayınlandı. Yarışma programlarının ağırlıkta olduğu gecede bol bol ödül dağıtıldı.

FOX TV'de yayınlanan ve İlker Ayrık'ın sunumunu yaptığı "Yaparsın Aşkım" dün akşam büyük ödül olarak sıfır model bir araba yarışmacılarına verdi. 

Öte yandan Kanal D'de Emre Karayel tarafından sunulan "Çarkıfelek" yarışması da dün akşam en büyük ödül olan arabayı yarışmacısı Ayça'ya verdi. 

Salı akşamının bir başka ödüllü yarışma programı ise TRT 1'de Ufuk Özkan tarafından sunulan "Aileler Yarışıyor" yarışma programı oldu. "Aileler Yarışıyor"da ise 10 bin liralık ödül verildi. Normalde bu yarışma programında en büyük ödül sıfır model bir araba. Ancak yarışmacılara iki seçenek sunuluyor. Birinci seçenek 10 bin liralık ödül. Bu ödülü kazanmak çok kolay. Hemen hemen bütün yarışmacılar bu ödülü kazanabiliyor. 100 puan toplayan bu ödülü kazanabiliyor. 100 puanı topladıktan sonra 10 bin lirayı kazanan yarışmacılara ikinci bir seçenek veriliyor. Araba için yarışmaya devam edip etmeyecekleri soruluyor. Devam etmeleri halinde 10 bin liradan vazgeçmeleri gerekiyor. Şayet vazgeçmek istemezler ise kazandıkları ödülle yetinerek yarışmadan ayrılmak durumundalar.

ATV'de ise başrolünde Kerem Cem'in oynadığı "Kimse Bilmez" dizisi ekranlara geldi. Star TV'de ise "Erkenci Kuş" dizisi yeni bölümüyle hayranlarının karşısına çıktı.

Öte yandan Show TV ise komedi bir filmle seyircisinin karşısına çıkarak, başrollerinde Gürkan Uygun'un oynadığı "Bizans Oyunları" filmini yayınladı.

Kanal 7 ise en çok televizyon izlenen saatlerde eski dizilerinden "Yemin" ve sonrasında "Tatlı Bela" dizilerini yayınladı.

TV8 ise "Oynat Bakalım" programı ile " "Benim Her Şeyimsin" isimli sinema filmini yayınladı.

Peki, 23 Temmuz 2019 Salı reyting sonuçları açıklandı mı, hangi yapım birinci oldu?

23 Temmuz 2019 Salı günü reyting listelerinde AB Grubu'na göre ilk 5 sıraya oturanların isimleri şöyle: 

1- FOX Ana Haber
2- Erkenci Kuş - STAR
3- Yaparsın Aşkım - FOX
4-  Aileler Yarışıyor - TRT 1
5- Kimse Bilmez - Atv

TOTAL GRUBU'NDA İLK BEŞ İSE ŞÖYLE

1- Kimse Bilmez
2- FOX Ana Haber
3- Yaparsın Aşkım
4- Erkenci Kuş
5- Çarkıfelek - KANAL D

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar