24 Ağustos 2019 Salı reyting sonuçları

Türk televizyon kanallarında 24 Ağustos Cumartesi akşamı reyting listelerinin en üst sıralarında yer almak isteyen yapımlar kıyasıya bir mücadele içine girdi. Televizyon kanalları hafta sonu ve yaz sezonu olması münasebetiyle genellikle eğlence ve yarışma programları yayınlamayı tercih etti. Bazı televizyon kanallarında ise sezona başlayan diziler vardı. Bunlardan biri de TRT 1'de yayınlanan Kalk Gidelim dizisiydi. Öte yandan Star TV'de yayınlanan Kapanmadan Kazan yarışma programı da dün akşam en çok izlenen programlar arasında yer aldı. Peki, 24 Ağustos 2019 Cumartesi reyting sonuçları nasıl oldu, hangi yapım birinci oldu?

Google Haberlere Abone ol
24 Ağustos 2019 Salı reyting sonuçları

Televizyon kanallarında 24 Ağustos Cumartesi akşamı reyting listelerinin zirvesine oturmak isteyen yapımlar yine maharetlerini ortaya koydu. Yaz sezonu boyunca normal şartlarda dolu dolu geçen Cumartesi akşamları, dün akşam biraz daha sakin geçti. Birçok televizyon kanalında normal şartlarda Cumratesi akşamı eğlence ve yarışma programları olurdu. Ancak normal sezonun yaklaşmasıyla birlikte birçok televizyon kanalları programları ya sonlandırdı ya da seyrekleştirdi. Örneğin FOX TV'de her Cumartesi "Yaparsın Aşkım" yarışması vardı ancak dün akşam yayınlanmadı, onun yerine sinema filmi yayınlandı. Yine daha önce TRT 1'de Rastgele yarışma hem Cumartesi hem Pazar akşamları yayınlanırdı şimdilerde sadece Pazar akşamları yayınlanıyor. Dün akşam yayınlanan yarışma ve eğlence programı Star TV'de "Kapanmadan Kazan" yarışması oldu. Dizi olarak ise TRT 1'in Kalk Gidelim dizisi yeni sezonuyla ekranlara geldi. Peki, 24 Ağustos 2019 Cumartesi reyting sonuçları nasıl oldu?

Cumartesi akşamlarının en çok izlenen programlarından biri Show TV'de tekrarı yayınlanan "Güldür Güldür Show" isimli eğlence programı oldu. Seyirciyi kahkahaya boğan program listenin üst sıralarına çıkmayı hakkediyor.

Dün akşamın en çok izlenen bir diğer programı ise Star TV'de yayınlanan ve Alp Kırşan tarafından sunumu yapılan "Kapanmadan Kazan" isimli yarışma programı oldu. Eğlence ve kahkahanın eksik olmadığı programda dün akşam da yarışmacılar yine Alp Kırşan'ın da yardımlarıyla büyük ödüller kazandılar. 

Dün akşam yayınlanan eğlence ve yarışma programlarından biri de TV8'de yayınlanan "MasterChef Türkiye" yarışma programı oldu.

FOX TV'de ise İlker Ayrık tarafından uzun süredir sunulan "Yaparsın Aşkım" isimli yarışma programı normal şartlarda Cumatesi akşamları yayınlanırdı ancak dün akşam onun yerine "Eski Köye Yeni Adet" isimli sinema filmi yayınlandı.

Kanal D'de ise Cumartesi akşamı "Açıklık Oyunları" isimli yabancı sinema filmi yayınlandı.

TRT 1'de ise başrollerinde Ufuk Özkan'ın oynadığı "Kalk Gidelim" isimli aile dizisi vardı. 

ATV'de ise dün akşam "Sindirella" isimli yabancı film yayınlandı.

Öte yandan Kanal 7'de ise televizyon filmi "Telgrafın Telleri" ile Hint dizisi "Tatlı Bela"nın tekrarı vardı.

Peki, 24 Ağustos 2019 Cumartesi reyting sonçuları nasıl şekillendi, sıralama nasıl oldu, zirveye kim oturdu?

Detaylar Geliyor...

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar