22 Temmuz 2019 Pazartesi reyting sonuçları

Televizyon ekranlarında pazartesi akşamı seyircinin karşısına çıkan yapımlar arasında reyting listelerinde zirveye oturan dizi ya da programın hangisi olduğu merak ediliyor. Televizyon kanallarında dün akşam yayınlanan yapımların çoğunluğu eğlence programı ile sinema filmi oldu. Dizi olarak sadece TRT 1 ve ATV'de iki dizi yayınlandı. Onlarda Tozkoparan dizisi ile Canevim dizisiydi. Yarışma programları arasında ise Çarkıfelek ve "The Taste Türkiye programı" vardı. Ayrıca dün akşam Kemal Sunal'ın Avanak Apti filmiyle "John Carter" isimli film de yayınland. Peki, 22 Temmuz 2019 Pazartesi reyting sonuçları nasıl oldu, hangi yapım reyting listelerinde birinci oldu?

Google Haberlere Abone ol
22 Temmuz 2019 Pazartesi reyting sonuçları

Televizyon ekranlarında 22 Temmuz 2019 Pazartesi akşamı seyircinin karşısına çıkan yapımlar arasında reyting listelerinde zirveye oturan dizi ya da programın hangisi olduğu merak konusu oldu. Televizyon kanallarında dün akşam yayınlanan yapımların çoğunluğu eğlence programı ile sinema filmi oldu. Dizi olarak sadece TRT 1 ve ATV'de iki dizi yayınlandı. Onlarda TRT 1'de yayınlanan "Tozkoparan" dizisi ile "Canevim" dizisiydi. Yarışma programları arasında ise "Çarkıfelek" ve "The Taste Türkiye programı" vardı. Ayrıca dün akşam Kemal Sunal'ın Avanak Apti filmiyle "John Carter" isimli film de yayınland. Peki, 22 Temmuz 2019 Pazartesi reyting sonuçları nasıl oldu, hangi yapım reyting listelerinde birinci oldu?

TRT 1'de yayınlanan "Tozkoparan" dizisi çocuklara hitap ederken, okçuluk ve ata sporları konusunda ilgi uyandırmaya çalışan bir yapımdır. 

ATV'de yayınlanan "Canevim" dizisinde ise Özgür Çevik ve Aras Aydın'ın canlandırdığı karakterlerin bir genç kız etrafındaki mücadelelerini anlatıyor. 

Bu iki dizi dışında televizyon kanallarında pazartesi akşamı yayınlanan dizi olmadı. 

FOX TV'de yayınlanan "The Taste Türkiye" ise bir yarışma programıdır. Ünlü şef aşçıların jüri üyeliğini yaptığı yarışmada, aşçılar maharetlerini sergileyerek puan alıyor. 

Kanal D'de ise Pazartesi akşamı yayınlanan yapım yılların programı "Çarkıfelek" oldu. Çarkıfelek'te ise dün akşam yine araba heyecanı yaşandı; ancak hiç kimse kazanamadı. Araba zarfını yakalayan yarışmacı, kendisine sorulan gizli kelimeyi bilemedi. Kelimeyi bilmiş olsaydı arabayı kazanıyordu. 

Öte yandan dün akşam bazı kanallar da sinema filmi yayınlamayı uygun buldu. 

Star TV Kemal Sunal'ın başrolünde oynadığı "Avanak Apti" filmini yayınlarken; 

Show TV ise "John Carter" isimli filmi yayınladı.

Kanal D de "Çarkıfelek"ten sonra Amerikan yapımı "Gizli Dosya" isimli sinema filmini yayınladı.

Peki, 22 Temmuz 2019 Pazartesi reyting sonuçları nasıl oldu?

22 Temmuz 2019 Pazartes günü reyting listeleri AB Grubu ilk beş arasına giren yapımlar şunlar oldu: 

1- FOX Ana Haber
2- John Carter - SHOW TV
3- Osman Pazarlama - TV8
4- Canevim - ATV
5- Dönerse Senindir- TV8

TOTAL GRUBU İLK BEŞ

1- FOX Ana Haber
2- Canevim
3- Çarkıfelek - KANAL D
4- Avanak Apti - STAR TV
5- John Carter - SHOW TV

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar