21 Temmuz 2019 reyting sonuçları

Televizyon kanallarında 21 Temmuz 2019 Pazar günü yapımlar arasında reyting listelerinde ön sıralara çıkanlar merak konusu oldu. Yaz tatili olması nedeniyle dizilerin yayınlanmadığı sadece eğlence programlarının yayınlandığı televizyon kanallarında, bir de sinema filmleri yayınlandı. Birçok kanal dün akşam sinema filme yayınlamayı tercih etti. Star TV, "Maşa ile Koca Ayı" animasyon filmini yayınlarken, Show TV ise "Ölümcül Uçuş" isimli sinema filmini yayınladı. Atv de sinema filmi yayınlayan kanallar arasında yer aldı. Atv'de "Maide'nin Altın Günü" isimli Türk filmi yayınlandı. FOX TV ise "Yaparsın Aşkım" ile ekranlara gelirken, TRT 1'de de yine "Rastgele" isimli yarışma programı yayınlandı. Peki, 21 Temmuz 2019 reyting sonuçlarına göre hangi yapım birinci oldu, pazar akşamı reyting birincisi hangi yapım oldu?

Google Haberlere Abone ol
21 Temmuz 2019 reyting sonuçları

Türk Televizyon kanallarında 21 Temmuz 2019 Pazar günü yapımlar arasında reyting listelerinde ön sıralara çıkanlar merak konusu oldu. Yaz tatili olması nedeniyle dizilerin yayınlanmadığı sadece eğlence programlarının yayınlandığı televizyon kanallarında, bir de sinema filmleri yayınlandı. Birçok kanal dün akşam sinema filme yayınlamayı tercih etti.

Popüler kanallardan Star TV, "Maşa ile Koca Ayı" animasyon filmini yayınlarken, Show TV ise "Ölümcül Uçuş" isimli sinema filmini yayınladı.

Atv de sinema filmi yayınlayan kanallar arasında yer aldı. Atv'de "Maide'nin Altın Günü" isimli Türk filmi yayınlandı.

FOX TV ise İlker ayrık tarafından sunumu yapılan ve ailelerin yarıştığı "Yaparsın Aşkım" yarışma programıyla ekranlar geldi. Yarışmayı kazanan sıfır model araba hediye edildi.

TRT 1'de ise Şoray Uzun tarafından sunumu yapılan ve 50 bin liralık ödülün verildiği "Rastgele" isimli yarışma programı yayınlandı. Dün akşamki yarışmada ödül alan olmadı. 

Peki, 21 Temmuz 2019 reyting sonuçlarına göre hangi yapım birinci oldu, pazar akşamı reyting birincisi hangi yapım oldu?

21 Temmuz 2019 Pazar günü reyting sonuçları AB Grubu'nda ilk beş yapım için şöyle: 

1- FOX Ana Haber
2- Yaparsın Aşkım - FOX 
3- Benimle Söyle - KANAL D
4- Maide'nin Altın Günü - ATV
5- Maşa ile Koca Ayı - STAR TV

TOTAL GRUBU REYTING SONUÇLARI İLK BEŞ

1- Yaparsın Aşkım
2- FOX Ana Haber
3- Maşa ile Koca Ayı
4- Benimle Söyle
5- Maşa İle Koca Ayı

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar