21 Ağustos 2019 Çarşamba reyting sonuçları

Türk televizyon kanallarının 21 Ağustos Çarşamba akşamı yayınladığı yapımlar arasın reyting listelerinde zirveye çıkanlar merak konusu oldu. Reyting listelerinin üst sıralarına oturmak isteyen kanalların tamamında ona göre yapımlar yer aldı. Dizi sezonunun henüz açılmamış olması nedeniyle kanalların pek çoğu en çok izlenen vakitleri yarışma ve eğlence programlarıyla doldurmaya çalışıyor. Örneğin TRT 1'de eğlence ve yarışma programı olan "3'te 3 Bir Zamanlar" yarışması yayınlanırken, ATV'de ise bir zamanların klasiği haline gelen "En Zayıf Halka" yeniden ekranlara getirildi. Bunun dışında bazı kanallar da ya eski yapımlarının tekrarını verdi ya da sinema filmleri yayınlamakla yetindi. Kanal D'de ise Afili Aşk isimli dizi yayınlandı. Peki, 21 Ağustos 2019 Çarşamba reyting sonuçları nasıl oldu?

Google Haberlere Abone ol
21 Ağustos 2019 Çarşamba reyting sonuçları

Türkiye'de yayın yapan televizyon kanallarının 21 Ağustos 2019 Çarşamba akşamı yayınladığı yapımlar arasın reyting listelerinde zirveye çıkanlar merak konusu oldu. Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı reyting listelerinin üst sıralarına oturmak isteyen kanalların tamamında ona göre yapımlar yer aldı. Kanal D'de yayınlanan "Afili Aşk" isimli dizi gecenin tek dizisi olurken, diğer birçok kanal eğlence ve yarışma programı yayınlamayı tercih etti. Peki, 21 Ağustos 2019 Çarşamba reyting sonuçları nasıl oldu?

Dizi sezonunun henüz açılmamış olması nedeniyle kanalların pek çoğu en çok izlenen vakitleri yarışma ve eğlence programlarıyla doldurmaya çalışıyor. Örneğin TRT 1'de eğlence ve yarışma programı olan, Emre Altuğ'un sunumunu yaptığı "3'te 3 Bir Zamanlar" yarışması yayınlandı. Nostaljik bir formatı bulunan yarışma, izleyicilerini ve yarışmacıları yakın geçmişe götürmeye çalışıyor. Bu nedenle stüdyonun dizaynı da nostaljik bir şekilde tasarlanmış durumda. Yarışmaya her akşam Türk sanat dünyasından bir isim konuk ediliyor. Programın dün akşamki etabında ise konuk oyuncu Güven Kıraç oldu. Kıraç, renkli kişiliyle programa da renk kattı.

Yarışma ve eğlence programı yayınlayan bir başka kanal ise ATV oldu. ATV'de ise bir zamanların klasiği haline gelen "En Zayıf Halka" yeni sunucusu ve para ödülü miktarıyla yeniden ekranlara getirildi. ATV'de yarışma programından önce ise, "Maidenin Altın Günü" isimli Türk filmi vardı.

Bunun dışında bazı kanallar da ya eski yapımlarının tekrarını verdi ya da sinema filmleri yayınlamakla yetindi.

Örneğin Show TV eski yapımlarından "Güldür Güldür Show"un tekrar bölümüyle ekranlara gelmeyi tercih etti. Ali Sunal'ın sunumunu yaptığı ve Beşiktaş Kültür Merkezi tarafından yapımı üstlenen program da sezon finaline girmiş bulunuyor. Program yaz aylarında BKM dışında bazı noktalarda seyirciyle buluşacak. Seyirciyle buluşacağı yerler arasında İzmir, Antalya, Konya ve Kayseri gibi iller de bulunuyor.

FOX TV dün akşam "Prangalı Yarim" isimli sinema filmi yayınladı.

Star TV ise başrolünde "Geniş Aile" dizisinin karakterlerinin boşrollerinde oynadığı "Geniş Aile Hertürlü" isimli yerli sinema yayınlandı.

Dizi yayınlayan kanal ise Kanal D oldu. Kanal D'de dün akşam "Afili Aşk" isimli dizi yayınlandı. 

Kanal 7'de ise ilk olarak, "Üçkağıtçılar" isimli sinema filmi yayınlanırken akabinde ise "Tatlı Bela" isimli dizinin tekrarı verildi.

TV8 de çarşamba akşamını yerli sinemayla geçirdi. Yayınlanan filmin adı ise "Küçük Esnaf" oldu.

Peki, 21 Ağustos 2019 Çarşamba reyting sonuçları nasıl oldu?

Reyting listelerinin AB Grubu'nda ilk 5 sıraya yükselen yapımlar şöyle oldu: 

1- Afili Aşk - Kanal D
2- Afili Aşk Özet
3- Güldür Güldür - Show TV
4-FOX Ana Haber
5- Büyük Kıyamet Kanal D

TOTAL Grubunda ilk beşe yerleşen yapımlar ise şöyle: 

1- Afili Aşk 
2- Afili Aşk Özet
3- Güldür Güldür
4- FOX Ana Haber
5- Hava Durumu - Kanal D

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar