26 Mayıs 2019 Cumartesi reyting sonuçları

Kanalların 25 Mayıs 2019 Cumartesi günü yayınladıkları iddialı diziler ve programlar reyting yarışı için kıyasıya mücadele etti. Kim Milyoner Olmak İster, Survivor Türkiye Yunanistan, Güldür Güldür Show ve Benimle Söyle programlarının yanı sıra; diziler kategorisinde Bir Aile Hikayesi, Erkenci Kuş ve Kalk Gidelim gibi diziler Cumartesi akşamının iddialı yapımları arasında yer aldı. 

Google Haberlere Abone ol
26 Mayıs 2019 Cumartesi reyting sonuçları

25 Mayıs 2019 Cumartesi reyting listelerinin üst sıralarına yerleşmek için diziler ve programlar arasında kıyasıya bir mücadele vardı.

Show TV'nin Güldür Güldür Show, Kanal D'de Benimle Söyle, TV8'in Survivor Türkiye Yunanistan ve Atv'nin Kim Milyoner Olmak İster programları listenin üst sıraları için mücadele eden programlar olurken;

Fox TV'nin Bir Aile Hikayesi, Star TV'nin Erkenci Kuş ve TRT 1'in Kalk Gidelim isimli dizisi ise diziler kategorisinde reyting listelerini üst sıraları için mücadele eden yapımlar oldu. 

Survivor Türkiye Yunanistan, dün akşamki etabında bir yenilik yaparak eski yıldızlarla programa renk kattı. Eski yarışmacıları adaya götüren Acun Ilıcalı, onları yeni yarışmacılarla parkurda karşı karşıya getirdi.

Önceki haftalarda Survivor Türkiye Yunanistan programlar kategorisinde birinci olurken, Bir Aile Hikayesi diziler kategorisinde ilk sırayı alıyordu. 

Peki 25 Mayıs 2019 Cumartesi reyting sonuçları ne oldu?

Detaylar Geliyor...

Kaynak: Sonhaberler

Yorumlar