15 Mayıs 2019 Çarşamba reyting sonuçları

Çarşamba akşamlarının klasiği haline gelen TRT 1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisi bir kez daha hayranlarını ekran başına kilitlemeyi başardı. Sezon finalinin hemen öncesinde yine heyecan ve aksiyon dolu bir bölüm oldu. Normal şartlarda Çarşamba akşamlarının en iddialı ikinci dizisi Sen Anlat Karadeniz oluyordu ancak dün akşam onun yerine Ziraat Türkiye Kupası final maçı vardı. Diziler kategorisinde Diriliş'i takip eden ise Star Tv'de yayınlanan Kuzgun dizisiydi. FOX'ta ise yeni bir program başladı, The Taste. Peki 15 Nisan 2019 Reyting sonuçları nasıl oldu?

Google Haberlere Abone ol
15 Mayıs 2019 Çarşamba reyting sonuçları

Türk televizyon kanallarının en iddialı yapımları 15 Mayıs 2019 Çarşamba akşamında kıyasıya bir liste yarışına girdi. Diziler ve programlar kategorisinde Çarşamba akşamı da yine büyük bir mücadele vardı.

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezleri arasına giren TRT 1'in Diriliş Ertuğrul dizisi yine hayranlarını ekran başına kilitledi.

Diriliş'e en yakın olan ikinci yapım olarak bilinen Sen Anlat Karadeniz ise dün akşam yoktu; onun yerin Atv'de Ziraat Türkiye Kupası final maçı vardı. Final maçında Galatasaray, Akhisarspor'u 3-1 yenerek kupanın sahibi oldu.

Çarşamba akşamlar FOX TV'de genellikle Yaparsın Aşkım yarışma programı yayınlanırdı ancak dün akşam yeni bir program yaz sezonu için yayına başladı. Programın adı ise The Taste. Bakalım The Taste reyting listelerinde kaçıncı oldu?

Diziler kategorisinde yine Star TV'nin Kuzgün isimli dizisi ile Kanal 7'nin "Yemin" isimli dizisi listede üst sıralara tırmanmak için mücadele verdi.

TV8'in Survivor Türkiye Yunanistan programı da yine Çarşamba akşamlarının en çok izlenen yapımlarından biri olmayı sürdürüyor.

Ramazan ayı vesilesiyle bazı kanallarda da Ramazan ayına özel programlar yayınlanıyor.

Örneğin Atv'de yayınlanan Nihat Hatipoğlu ile iftar ve sahur programları yine en çok izleyici kitlesine sahip programlardır.

TRT 1'de yayınlanan Ramazan Sevinci programı da yine Bekir Develi'nin sunumuyla büyük bir izleyici kitlesine hitap ediyor.

Show TV ise dün akşam yarışa Güldür Güldür Show'un yeni bölümüyle reyting listelerinin üst sıralarına tırmanmaya çalıştı.

Peki 15 Mayıs 2019 Çarşamba reyting sonuçları nasıl oldu?

Detaylar Geliyor...

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar