31 Mart 2020 Salı reyting sonuçları açıklandı

Televizyon kanallarında 31 Mart 2020 Salı akşamı yayınlanan iddialı diziler arasında EDHO, Baraj, Hekimoğlu ve Tutunamayanlar isimli diziler vardı. Peki, bu diziler arasında en çok hangisi izlendi. Reyting sonuçlarına göre hangi dizi birinci oldu. İşte 17 Mart 2020 reyting sonuçları

Google Haberlere Abone ol
31 Mart 2020 reyting sonuçları açıklandı

31 Mart 2020 Salı reyting sonçular açıklandı ancak reyting sonuçları bazı iddialı dizilerin koronavirüs nedeniyle yayınlanmaması nedeniyle biraz eksik gibi duruyor. Reyting yarışlarına dün akşam FOX TV'de yeni bir dizi başladı. Eski bir Türk filminden uyarlanan "Baraj" isimli dizi reyting sıralamalarına iddialı bir şekilde girdi. Öte yandan Show TV'de yayınlanan "Ramo" dizisi dün akşam yayınlanmadı. 31 Mart 2020 Salı akşamında bir diğer iddialı yapım ise ATV'de yayınlanan "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" oldu. Ramo, Adana'nın meşhur mahallelerinden birinde geçen bir hikayeyi konu alan dizinin başrolünde Murat Yıldırım oynuyor. Dizi daha ilk bölümüyle büyük beğen toplamıştı; yeni bölümü de yine yoğun ilgi gördü. Geçen hafta yayınlanan Kadın dizisi final yaptığı için dün akşam özel bölümü yayınlandı. Peki, 31 Mart 2020 Salı günü reytin sonuçları nasıl oldu, kim birinci oldu?

FOX TV, "Kadın" dizisinin final yapmasından sonra uzun zamandır salı akşamları yayınlayacak bir yapım bulamıyordu. Sürpriz yapım dün akşam yayına başladı. 1977 yapımı eski Türk filmi "Baraj"dan uyarlanan aynı isimli dizi iddialı bir şekilde yayın hayatına başladı. Peki, Baraj dizisi reyting yarışında kaçıncı oldu?

Kanal D'de dün akşam bu sezon yeni başlayan diziler arasında yer alan "Hekimoğlu" dizisinin yeni bölümü vardı.

ATV'de ise dün akşam en iddialı yapımlarından "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" isimli dizisi ekranlara geldi. Yeni oyuncuların dahil olduğu dizi yine heyecan ve aksiyon doluydu. 

Show TV'de dün akşam "Ramo" dizisinin yeni bölümü bekleniyordu ancak yayınlanmadı. Bu sezonun en iddialı yapımlarından biri olmaya şimdiden aday olan dizinin hareketli ve aksiyon dolu sahneleri seyirciyi ekran başına kilitliyor. Özellikle de Adana'nın varoş mahallerinden birini konu alması, Sıfır Bir Adana gibi dizilerin hayranlarını da başına toplamış durumda. Dizi, varoşlarda doğan "Ramo"nun büyük mafya babalarıyla aşık atmasına varan hikayeyi konu alıyor.

Kanal 7'de ise dün akşam "Yemin" dizisi ilk bölümüyle ekrana gelirken, onun akabinde ise "Kiracı" isimli film yayınlandı.

TV8'de dün akşam ünlü yarışma programı Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yayınlandı. Survivor da en çok izlenenler arasında yer aldı.

Gündüz kuşağı yayınlanan diziler arasında ise Seksenler ve Sevdim Seni Bir Kere ile Beni Bırakma isimli diziler vardı. İncir Ağacı dizisi de yine gündüz yayınlanan dizilerden biriydi. 

Öte yandan Gündüz Kuşağı programları arasında en fazla izlenenler arasında Müge Anlı ile Tatlı Sert, Zahide Yetiş'le, Zuhal Topal ile Sofrada, Gelinim Mutfakta, Esra Erol'la, Çağla Şikel ile Yeni Bir Gün gibi programlar da izlenmede önde yer alan programlar oldu.

Peki, 31 Mart 2020 Salı reyting sonuçları nasıl oldu, kim daha çok izlendi, kim birinci oldu?

TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

1 EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ

2 FATİH PORTAKAL

3 SURVİVOR

4 MUGE ANLI İLE TATLI SERT

5 EŞKIYA DÜNYAYA HUKUMDAR OLMAZ

6 ESRA EROL'DA

7 SHOW ANA HABER

8 BUKET AYDIN'LA KANAL D HABER

9 GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW

10 ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA

AB REYTİNG SONUÇLARI

1 FATİH PORTAKAL İLE FOX ANA HABER

2 ESKIYA DÜNYAYA HUKUMDAR OLMAX

3 SURVİVOR

4 GÜLDÜR GÜLDÜR

5 MUGE ANLI İLE TATLI SERT

6 ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA

7 SHOW ANA HABER

8 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ

9 BUKET AYDINLA KANAL D HABER

10 TUTUNAMAYANLAR

ABC REYTİNG SONUÇLARI

1 FATIH PORTAKAL

2 ESKIYA DÜNYAYA HUKUMDAR OLMAZ

3 SURVİVOR

4 MUGE ANLI İLE TATLI SERT

5 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ

6 GULDUR GULDUR SHOW

7 ZUHAL TOPAL'LA SOFRADAÜ

8 SHOW ANA HABER

9 ESRA EROL'DA

10 BUKET AYDINLA KANAL D HABER

Yorumlar