15 Mart 2019 Cuma Reyting sonuçları belli oldu

TV dünyasındaki amansız mücadeleyi ortaya koyan 15 Mart 2019 Cuma reyting sonuçları belli oldu. Reyting sonuçlarında televizyon dünyasının klasikleri haline gelen İstanbullu Gelin, Payitaht Abdülhamid ve Arka Sokaklar gibi yapımları zirveyi paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
15 Mart 2019 Cuma Reyting sonuçları belli oldu

Televizyon dünyasındaki amansız rekabetin fotoğrafını çeken 15 Mart 2019 Cuma reyting sonuçları belli oldu. Açıklanan verilere göre televizyon kanallarınnı iddialı yapımları Payitaht Abdülhamid, İstanbullu Gelin, Arka Sokaklar ve dün akşam yeni başlayan Hercai dizisi zirveyi paylaştı. Program kategorisinde ise Müge Anlı ile Fox Haber zirvedeki programlar oldu.

Reyting sonuçlarına göre Total'de Arka Sokaklar gecenin lideri oldu. AB Reyting sonuçlarına göre ise en çok izlenen dizi İstanbullu Gelin oldu, TRT'nin beğenilen dizisi Payitaht: Abdülhamid ise ikincisi sırada yer aldı. ATV'nin yeni dizisi Hercai ilk bölümü ile Total'de beşinci sırada yer bularak iyi bir başlangıç yaptı.

15 Mart reyting sonuçlarında kim birinci oldu? Cuma akşamı yayınlanan diziler arasında reyting sıralaması savaşları devam ediyor. Birçok kanalda popüler diziler Cuma akşamı izleyicisiyle buluşuyor. 15 Mart Cuma gününün reyting sonuçları belli oldu. Reyting sonuçlarına göre Total'de Arka Sokaklar gecenin lideri oldu. AB Reyting sonuçlarına göre ise en çok izlenen dizi İstanbullu Gelin oldu, TRT'nin beğenilen dizisi Payitaht: Abdülhamid ise ikincisi sırada yer aldı. ATV'nin yeni dizisi Hercai ilk bölümü ile Total'de beşinci sırada yer bularak iyi bir başlangıç yaptı.

15 Mart 2019 reyting sonuçlarI açıklandı. Total'de Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokalar zirveyi kaptı. Totalde Arka Sokaklar birinci, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber ikinci, Arka Sokaklar (Özet) üçüncü oldu. Dördüncü sırada Müge Anlı ile Tatlı Sert, beşinci sırada ise Hercai yer aldı. AB grubunda İstanbullu Gelin ikinci, Payitaht Abdülhamid üçüncü oldu. Dördüncü sırada Arka Sokaklar, beşinci sırada ise Kızım yer aldı.

TOTAL'de reyting sonuçları:

Yorumlar