13 Mayıs 2019 Pazartesi reyting sonuçları

Televizyon kanallarının 13 Mayıs 2019 Pazartesi reyting listelerine girmeye çalışan yapımları bir kez daha seyircinin karşısına çıktı. Söz, Çukur, Zalim İstanbul, Vuslat, Survivor, Kim Milyoner Olmak İster ve Yemin gibi birbirinden iddialı yapımların yarıştığı haftanın ilk günün en iddialı yapımı genellikle Çukur ve Söz oluyordu. Ancak son haftalarda listeye yeni giren Zalim İstanbul dizisi de listenin üst sıralarında kendine yer bulmaya başladı. Onunla birlikte yine Vuslat ile Survivor da Pazartesi akşamlarının en çok izlenen yapımları arasında yerini alıyor. Peki 13 Nisan 2019 Pazartesi reyting sonuçları nasıl şekillendi?

Google Haberlere Abone ol
13 Mayıs 2019 Pazartesi reyting sonuçları

Haftanın ilk günü televizyon ekranlarından seyirciyle buluşan birbirinden iddialı yapımlar arasında öne çıkanlar şüphesiz ki tartışmalı sahneleriyle çok konuşulan Show TV'nin Çukur isimli yapımı oldu. Onun yanında yine son haftalarda listelere iddialı bir şekilde giriş yapan Zalim İstanbul dizisi de yine listelerin üst kısımlarına oynamaya devam ediyor. Anadolu'nun ücra bir köşesinden İstanbul'a yerleşmek zorunda olan fakir bir aile ile, yanlarına yerleştikleri zengin bir ailenin çatışmalı hikayesini konu alıyor. 

Pazartesi akşamlarının en çok konuşulan ve izlenen yapımlarından biri de şüphesiz ki Star TV'nin Söz isimli dizisidir. Eskiden büyük bir hayran kitlesi bulunan Söz dizisi, son haftalarda şifreli internet sitelerine satıldıktan sonra seyircisi tarafından cezalandırılan yapımlar arasında yer alıyor. Sosyal medyada birçok Söz dizisi hayranı, dizinin şifreli internet siteleri üzerinden ücretli şekilde yayınlanmasına isyan ederek bir daha izlememe kararı aldığını söylüyor. 

Reyting listelerinin üst sıralarında pazartesi akşamları yer alan bir başka yapım da TRT 1'in ilginç yapımlarından birisi olan Vuslat dizisidir. Vuslat, ilginç hayat hikayelerini ve ilginç rastlantıları gizemli bir şekilde anlatıyor. Vuslat'ın en büyük özelliklerinden biri ise Satranc-ı Urefa isimli manevi dünyaya hitap eden oyunun oynanmasıdır. 

Pazartesi akşamlarının en çok izlenen yapımları arasında diziler dışında programlar da bulunuyor. Örneğin Fox Haber, Survivor Türkiye Yunanistan, Kim Milyoner Olmak İster ve Ramazan Programları da yine reyting listelerinin üst sıralarında yer bulmaya çalışan yapımlar oluyor. Özellikle de Atv'de yayınlanan Nihat Hatipoğlu ile iftar ve sahur programlarının büyük bir seyirci kitlesi bulunuyor.

Kanal 7'de yayınlanan Yemin isimli dizi de hafta içi her gün büyük bir izleyici kitlesine hitap ediyor. 

Peki 13 Nisan 2019 Pazartesi reyting sonuçları nasıl oldu?

AB grubunda diziler kategorisinde; 

Çukur dizisi birinci
Zalim İstanbul ikinci
Söz dizisi üçüncü
Yasak Elma dördüncü
Vuslat ise beşinci oldu. 

Programlar kategorisinde ise; 

Fox Ana Haber birinci
Müge Anlı ikinci
Ramazan Sevinci üçüncü oldu. 
Fenerbahçe Winwin ise 13. oldu.

Total grubunda ise;

Çukur dizisi tüm kategorilerde birinci olurken, 
Fox ana haber ikinci
Söz üçüncü
Zalim İstanbul dördüncü
Yasak Elma beşinci oldu
Nihat Hatipoğlu ile İftar altıncı oldu.

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar