1 Temmuz 2019 Pazartesi reyting sonuçları

Televizyon kanallarında 1 Temmuz 2019 Pazartesi akşamı yayınlanan birbirinden iddialı programlar reyting listelerinde ilk sıraya oturmak için mücadele etti. Yarışma ve eğlence programlarının öne çıktığı televizyon dünyasında bazı kanallarda da diziler yayınlandı. Yaz sezonu olmasına rağmen TRT 1 ve ATV'de ilgiyle izlenen diziler yayınlanıyor. Diğer kanallarda ise yarışma ve eğlence programları vardı. Özellikle de TV8'de yayınlanan Survivor programı final gecesi nedeniyle büyük bir ilgiyle takip edildi. Survivor 2019'un şampiyonunun belli olduğu gecede hangi kanalın birinci olduğu merak ediliyor. Peki, 1 Temmuz 2019 Pazartesi reyting sonuçları nasıl oldu?

Google Haberlere Abone ol
1 Temmuz 2019 Pazartesi reyting sonuçları

Televizyon ekranlarında temmuz ayının ilk gününde yayınlanan programların ne olduğu ve reyting listelerinde hangi sırada yer aldıkları merak konusu oldu. 

1 Temmuz 2019 Pazartesi akşamı yayınlanan programlar arasında yine eğlence ve yarışma programları öne çıktı. 

TV8'de yayınlanan Survivor Türkiye 2019 yarışması final yaptığı için yoğun ilgi çekti. Bu yılın şampiyonu belli oldu. Programın finaline Seda Ocak ve Yusuf Karakaya çıkmıştı. İkili için halk tarafından yapılan SMS oylamasının sonucunda Yusuf Survivor Türkiye'nin şampiyonu oldu. Öte yandan programda yaşanan bir aksaklık da geceye damgasını vurdu. Yusuf'un annesi oğluyla ilgili değerlendirme yaparken bir anda fenalaşarak, herkesi korkuttu.

FOX TV'de de yarışma programı vardı. The Taste Türkiye isimli yaşırma programında aşçı adayları ve aşçılar maharetlerini sergiledi. 

TRT 1'de ise çocukların ilgiyle izlediği Tozkoparan dizisi vardı. 

ATV'de yayınlanan Canevim dizisi de yaz sezonunda en çok izlenen diziler arasında yer alıyor. 

Kanal D'de ise eğlence ve yarışma programı olan Çarkıfelek programı vardı. 

Peki, 1 Temmuz 2019 Pazartesi reyting sonuçları nasıl oldu?

Detaylar Geliyor...

Yorumlar