Mavi Su veya Mavi Serum nedir, işe yarıyor mu? Kullananlar memnun mu?

Mavi Su veya Mavi Serum nedir, işe yarıyor mu? Bu ürünleri kullananlar memnun mu?Mavi Su kullanıcı yorumları, gibi araştırmalar Mavi Su efsanesini merak eden vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki, Mavi Su nedir?

Google Haberlere Abone ol
Mavi Su veya Mavi Serum nedir, işe yarıyor mu?

Mavi Su nedir? Mavi Su ne işe yarar? Mavi Su kullanıcı yorumları, gibi araştırmalar Mavi Su efsanesini merak eden vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki, Mavi Su nedir?

Son zamanlarda internette çıkan haberler ve reklamlar ile vatandaşlar Mavi Su diye bir efsanenin ismini duydu. 

Özellikle ünlü isimler tarafından reklamı yapılan Mavi Su'yun saç çıkarttığı ve var olan saçı gürleştirdiği iddiası üzerine özellikle erkekler bu ürüne büyük rağbet gösterdi.

Mavi su olarak bilinen ürüne yönelik talep patlaması yaşanmasının ardından fırsatçılarda ortaya çıkmaya başladı. Musluk suyu doldurarak vatandaşlara mavi su diye satanlar bile oldu. 

Uzmanlar içeriği bilinmeyen ürünlerin kullanılmaması yönünde uyarılar yaparken bazı vatandaşlar bu uyarılara hiç aldırmadan mavi su efsanesine inanmayı sürdürdü.

Mavi Su yorumları

MAVİ SU NEDİR?

Mavi su, saçı olmayan, saçı dökülmüş veya saçı seyrek olan vatandaşlarda saç çıkarttığına inanılan özel bir karışım. Bir çok firma ürünün bileşenini açıklamazken sadece bir kaç firma ürün bileşenlerini açıklıyor. 

İçeriği bilinmeyen ürünlerin kullanılmaması yönünde uzmanların uyarıları sürerken bazı vatandaşlar ise araştırmalar sonucunda ürünleri kullanmaktan vazgeçiyor.

MAVİ SU NE İŞE YARAR?

İçeriği bilinmesede keratin ve biotin gibi saç vitaminleri olarak bilinene vitaminler ve minerallerin karışımından oluştuğu sanılıyor. Öte yandan kanser tedavisinde kullanıldığı iddia edilen bir ilacında söz konusu ürünün içeriğinde yer aldığı iddia edildi.

KULLANICI YORUMLARI

Mavi Su denen ürünü alıp kullandıktan sonra deneyimlerini paylaşanlardan bazılarının ifadeleri şu şekilde:

İshak ismindeki vatandaşın Mavi Su yorumu:

Mavi su eczaneden aldım ve kullandım, hiçbir işe yaramıyor. Baş ağrısı yapıyor, kafa derisini kurutuyor ve kaşıntıya sebep veriyor. 2 kutu sonrasında olan saçlarınızda dökülüyor. Alkolün içine biraz Mavi renk katmışlar, vatandaşı Kandırıyorlar.

Bir diğer vatandaş ise şu yorumda bulunmuş: 

Sosyal medya aracılığı ile almış olduğum .... (2 kutu) hiçbir işe yaramadı. Saçlarımı beslemedi ayrıca tüylenmede yapmadı. Bana verilen sözü tutulmasını istiyorum; paramın iadesini istiyorum; yapılmadığı takdirde Avukatlarım aracılığı ile şikayette bulunmaya hazırız.

Serhat isimli kullanıcı ise şu şekilde yorum yapmış:

Mavi su dedikleri ürün faturasız geldi ve ürün içeriğinde kullanma kılavuzu yok firma ürünü iade almıyor içeriği yabancı dilde yazıyor Türkiye'de üretiliyor deniliyor ama içerik yabancı koşulsuz iade deniliyor iade kabul etmiyor faturasız gelmesi cabası. 

Murat isimli bir kullanıcı şu ifadeleri kullanmış:

Yaklaşık 2 ay önce sosyal medyada tesadüfen gördüğüm ve bir çok ünlünün de reklam yüzü olduğu Mavi serumunu gördüm 537*****84 numaralı numaradan WhatsApp üzerinden müşteri temsilcisinden konu ile ilgili bilgi aldıktan sonra (koşulsuz iade, Sağlık Bakanlığı onayı, şeffaf kargo, faturalı resmi, garanti belgesi vb. Bir sürü taahhütlerde bulunuldu) 5 adet sipariş edip kapıda ödeme yaptım fatura yok herhangi bir iletişim bilgisi yok neyse deyip titizlikle kullandım. 2 ayın sonunda bırakın saç çıkartmayı mevcut saçlarımı da kaybetmeye başladım. Konuyla ilgili şikayetimi dile getirmek için tekrar sipariş verdiğim numaradan iletişime geçtim fakat herhangi bir muhatap bulamadım yazdıklarıma bakılmadı bile. Sonra 184 Sağlık Bakanlığı şikayet hattını aradım konuyla ilgili şikayetimi dile getirdim, konuyla ilgili bir araştırma yapılmasını rica ettim sağlık bakanlığının böyle bir onayı yok dediler. Sadece kayıt var firmanın kaydı fakat ürünle ilgili bir onay yokmuş. 

 

Yorumlar