Masumlar Apartmanı psikolog doktor kim oynuyor?

Masumlar Apartmanı psikolog doktor kim oynuyor, pekçok kişi diziye yeni katılan oyuncunun kim olduğunu bilmiyor. Aile bireyleri yavaş yavaş tedavi edilmeye başlıyor. İlk olarak Han doktora gitmişti.

Google Haberlere Abone ol
Masumlar Apartmanı psikolog doktor kim oynuyor?

Masumlar Apartmanı psikolog doktor kim oynuyor, gerçek adı nedir, daha önce nerede oynadı? sorusu diziyi yakından takip eden hayranları tarafından bu aralar soruluyor. Masumlar Apartmanı dizisinda aslında psikolog doktor rolünde iki ayrı karakter rol aldı. Daha önce Han'ın tedavisi sırasında diziye katılan oyuncu farklı bir kişiydi. Gülten ile Safiye'nin tedavisinde ise yeni bir isim diziye dahil oldu. Daha doğrusu Türkiye'nin yakından tandığı ünlü bir isim diziye giriş yaptı. O ünlü isim Kırmızı Oda'nın meşhur doktoruydu. Peki, Masumlar Apartmanı psikolog doktor kim oynuyor?

Masumlar Apartmanı psikolog doktor kim oynuyor?
Masumlar Apartmanı psikolog doktor kim oynuyor?

 

Masumlar Apartmanı'nda önce Gülten'in ardından da Safiye'nin tedavisinde önemli rol oynayan psikolog doktoru Binnur Kaya canlandırıyor. Peki, Binnur kaya kimdir?

BİNNUR KAYA KİMDİR?

Kırmızı Oda dizisinde Doktor Hanım karakterini canlandıran Binnur Kaya kimdir?

Birçok dizi ve filmden hatırladığımız Binnur Kaya muhteşem oyunculuğuyla her zaman eleştirmenlerden tam not almıştır. 

Binnur Kaya 19 Nisan 1972 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Aslen Elazığlıdır.

1995 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. Hemen ardından İstanbul'a yerleşen Kaya, Ankara Sahnesi ve Karatahta isimli çocuk tiyatroları ve Bakırköy Belediye Tiyatrosu'nda çalıştı.

İlk televizyon dizisi Kaynanalar'dır. Beşiktaş Kültür Merkezi oyuncu kadrosuna katıldı. 2007-2008 sezonunda Avrupa Yakası komedi dizisinin kadrosuna dahil oldu.

2010'da "Vavien" filmindeki rolüyle 42. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri'nde ve 3. Yeşilçam Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödüllerini kazandı.

2014 yılında ise 41. Magnum Altın Kelebek Ödülleri'nde Aramızda Kalsın adlı dizideki rolü ile En İyi Kadın Komedi Oyuncusu seçildi.

Dizinin 27. Bölümü itibariyle Han'ın uzun uğraşlar sonucunda tedavisi başlamıştı. Han'ı karşılayan psikolog doktor ise bir kadın oluyor. Han'ın "hoş bir kadın" dediği Masumlar Apartmanı psikolog doktor kimdir? 

Masumlar Apartmanı psikolog doktor kim?
Masumlar Apartmanı psikolog doktor kim oynuyor?

Başrollerinde Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Farah Zeynep Abdullah'ın oynadığı Masumlar Apartmanı dizisinin ilerleyen bölümlerinde evin oğlan çocuğu Han, İnci'nin telkinleri neticesinde tedavi olmayı kabul ediyor. 

Masumlar Apartmanı psikolog doktor kim?
Caption

Sonunda bir doktora danışmayı kabul eden Han, İnci ile birlikte ilk randevuya gitmeye karar veriyor. Han, ilk başlarda biraz utanıp sıkılsa da İnci'nin destekleriyle alışmaya başlıyor. 

Han'ı tedavi kliniğinde kadın bir psikolog karşılıyor.

Masumlar Apartmanı psikolog doktor kim?

Psikolog ilk başlarda anlaşamayan Han, ilerleyen dakikalarda yavaş yavaş açılmaya başlıyor. Hayatının dönüm noktalarından bir şeyler almaya çalışan psikolog ilk başlarda bayağı zorlanıyor. Ancak ilerleyen dakikalarda Han'ın açılmasıyla o da rahatlıyor. 

Psikolog Han ile ilgili izlenimlerini yavaş yavaş not almaya başlamış durumda. Hatta birçok konuda tanısını da koymuş durumda. İşin kötü tarafı ise konulan tanıları not aldığı kağıdın Han tarafından görülmesi oldu. Han, şu anda doktorunun kendisi hakkında ne düşündüğünü biliyor. Bu da onu daha çok öfkelendiriyor. 

Han'ın psikolog doktordan verim alıp alamayacağı ise merak konusu. 

Dizinin 27. Bölümünde senaryoya dahil olan kadın psikolog doktorun kim olduğu yani kim tarafından canlandırıldığı merak ediliyor. Masumlar Apartmanı'nın gerçek hikayesinde o kadın doktor Gülseren Budayıcıoğlu'dur. Ancak senaryoda ise bu karakteri canlandıran kişi Seda Akman'dır. Peki, Seda Akman kimdir?

SEDA AKMAN KİMDİR?

Masumlar Apartmanı psikolog doktoru canlandıran Seda Akman, 13 Ocak 1978 tarihinde Kütahya ilimizde doğdu. 

İlk, orta ve lise eğitimini Kütahya'da tamamladı. Daha sonraki 4 yılını Ankara'da geçirdi.

1997 yılında Ankara Bilkent Üniversitesi'nde diksiyon ve oyunculuk üzerine üç aylık bir kurs gördükten sonra aynı yıl Kanal 6’da Jetset adında bir TV programı sundu.

Seda Akman aynı zamanda model ve eski güzellerdendir.

Ankara'da yaşadığı dönemde 1998'de Miss Palmolive güzeli seçildi.

Daha sonra aynı yıl 23 ülke güzelinin katıldığı Miss Intercontinental yarışmasında dördüncü oldu.

1999'da Best Model of Turkey yarışmasında Best Fotomodel seçildi.

1999 yılında İstanbul'a yerleşti. 2000-2004 yılları arasında Number One ve Dream TV’de farklı programlarda sunuculuk yaptı.

2003 yılından beri TV dizilerinde oyunculuk yapmaya devam eden Seda Akman, ilk olarak ATV'de yayınlanan Ölümsüz Aşk adlı dizide rol aldı.

Oynadığı diziler arasında Bir İstanbul Masalı, Kanlı Düğün, Emret Komutanım, Annem, Mükemmel Çift, Behzat Ç. ve Acil Servis yer almaktadır.

Seda Akman 2018 yılında, Mu Tunç'un yazıp yönettiği Arada adlı sinema filminde yer aldı.

Akman son olarak TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde psikolog doktor rolünde oynuyor.

SEDA AKMAN HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Masumlar Apartmanı psikolog doktoru Seda Akman daha önce hangi dizilerde ve filmlerde rol aldı? İşte rol aldığı diziler ve filmler:

Yazı Tura - 2003

Mühürlü Güller - 2003

Ölümsüz Aşk - 2003

Bir İstanbul Masalı - 2003

Balans ve Manevra - 2004

Aşk Yolu - 2005

Kanlı Düğün - 2005

Emret Komutanım - 2005/2007

Emret Komutanım Şah Mat - 2006

Annem - 2007

Arka Sokaklar - 2010

Behzat Ç. - 2010

Küçük Sırlar - 2010

Mükemmel Çift - 2010

Karakol - 2011

Eve Düşen Yıldırım - 2012

Tozlu Yollar - 2013

Fatih - 2013

Acil Servis - 2015

Sen Benimsin - 2015

Gecenin Kraliçesi - 2016

Bu Şehir Arkadan Gelecek- 2017

Kalp Atışı- 2017

Adı: Zehra - 2018

Aşk ve Mavi - 2018

Arada - 2018

Kurşun - 2019

Sol Yanım - 2020-2021

Yorumlar