Masumlar Apartmanı İnci'nin arabası ne marka?

Masumlar Apartmanı dizisinde İnci'nin kullandığı mini arabanın markası merak konusu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Masumlar Apartmanı İnci'nin arabası ne marka?

Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterini canlandıran Farah Abdullah'ın kullandığı mini arabanın markası merak ediliyor. 

Mini Cooper veya Nissan Micra tarzındaki otomobil görenlerin dikkatini çekiyor.

Özellikle kadın sürücülerin son dönemlerde tercih ettiği araba modeli olan bu tür araçların özellikleri de merak ediliyor. 

İnci'nin arabasının markası Fiat 500'dür. 

Aracın Nissan Micra olduğu belirtiliyordu. Ancak Fiat 500 olduğu öğrenildi. 

Nissan Micra

Japon üreticinin küçük sınıf temsilcisi Nissan Micra yeni versiyonu ile eskisine oranla daha düz bir tasarıma sahip ve daha az sevimli duran bir gövdeye bürünmüş.

Nissan tarafından Hindistan'da üretilen ve ülkemizde özellikle bayan kullanıcılar tarafından çok tercih edilen Nissan Micra, bir önceki neslinden daha düşük bir malzeme kalitesine sahip.

Küçük görünmesine rağmen yüksek sürücü koltuğu ile görüş açıları oldukça başarılı.

Daha iyi bir tasarıma sahip olması beklenen kokpit hayal kırıklığı yaratırken, günlük şehir içi kullanıma uygun bolca bulunan eşya gözü bu açığını kapatmayı başarıyor.

Kullanılan yeni süspansiyon sistemi darbeleri daha az hissettirirken, sessizliği ve virajlardaki daha güvenli sürüş imkanı sunması ile oldukça başarılı.

Standart olarak sunulan ABS+EBD sistemi ile birlikte üst pakette sunulan ESP ve 6 hava yastığı ile güvenlik konusunda markanın Yeni Micra'ya ne kadar önem verdiğini gösteriyor.

Genel olarak iç mekanda daha fonksiyonel ve daha sessiz bir araç olduğunu söyleyebileceğimiz Yeni Nissan Micra, sadece 3 silindirli 1.2 litrelik benzinli motorlar ile düz ve CVT şanzımana sahip otomatik vites versiyonları ile satılıyor.

Sürtünme katsayısının azaltılması ve hafifletme çalışmaları ile daha tutumlu hale gelen Micra'da motora eşlik eden düz ve otomatik CVT şanzımanı alt devirlerde oldukça yeterli bir güç imkanı sunuyor.

3 silindirli motoru ile yüksek performans vaat etmeyen Micra, şehir içi kullanım ve özellikle otomatik vites arayanlar için en iyi alternatifler arasında yer almaya devam ediyor.

 

Yorumlar