Masumlar Apartmanı Ceylan kim, Ceylan'ı kim oynayacak?

Masumlar Apartmanı Ceylan kim, Ceylan'ı kim oynayacak, kim oynuyor? Masumlar Apartmanı Ceylan kim oynayacak, Özgü Namal iddiaları doğru mu, Han'ın nişanlısı rolünde oynayacak oyuncu kimdir soruları son fragmanla birlikte önem kazanmaya başladı.

Masumlar Apartmanı Ceylan kim, Ceylan'ı kim oynayacak, kim oynuyor, Han'ın eski sevgilisi daha doğrusu eski nişanlısı Ceylan karakterini hangi oyuncu canlandıracak sorusu son fragmanla birlikte gündeme gelmeye başladı. Masumlar Apartmanı Ceylan kim, Ceylan'ı kim oynayacak?

Masumlar Apartmanı'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Fragmanda, Safiye'nin cevap verdiği telefonun diğer ucunda Han'ın eski nişanlısı Ceylan'ın olduğu belirtiliyor. 

Han'ın karısı İnci'nin ölümünden sonra Ceylan'ın tekrar Han'a geri dönmeye karar verdiği belirtiliyor. 

Ceylan Han’ın eski sevgilisidir.

Ceylan, Han ile olan birlikteliğinde sorunlar yaşamış ve ayrılmak zorunda kalmışlar.

Hayatını yurt dışında sürdüren Ceylan ile Han'ın arasının bozulmasının asıl nedeni bilinmiyor; ancak Han'ı bırakıp gidenler kervanında yer alan isimler arasında adı sürekli anılır.

Han, Ceylan'ın yurt dışı seyahati nedeniyle kendisini bıraktığını düşünüyordu; ta ki Safiye'nin gerçekleri açıklamasına kadar. 

Safiye, Ceylan'ın aslında Han'ı aldattığını ve bunu gördüğünü onu Han'a söylemekle tehdit ettiğini açıklamıştı. 

Masumlar Apartmanı Ceylan kim oynayacak?
Han, ihanetine uğradığı Ceylan'dan sürekli hesap sormak için onun yerine cansız bir mankeni koymuş, sık sık onunla hesaplaşırdı.

 

Ceylan'ın Safiye'nin tehditleri yüzünden Han'dan ayrıldığı biliniyor.

Peki, Ceylan karakterini kim canlandırıyor?

Masumlar Apartmanı Ceylan kim oynayacak?
Özgü Namal

 

ÖZGÜ NAMAL İDDİALARI

Ceylan karakterinin bir zamanlar Kurtlar Vadisi ile ünlenen Özgü Namal'ın canlandıracağı iddia ediliyor. İddiaya göre dizinin senaristi oyuncuyla iletişime geçtiği, ancak Özgü Namal'ın teklife sıcak bakmadığı öne sürüldü.

Başarılı oyuncu Geçen sezon 'Hükümsüz' dizisinden son anda ayrılmıştı. Gerekçe olarak ise çocuklarına daha çok zaman ayırmak için dijital projede oynamak istediği öne sürülüyor.

Eşini ani bir şekilde kaybeden Özgü Namal zor günlerden geçiyordu. Yas sürecinin oldukça ağır geçmesi nedeniyle başarılı oyuncu uzun bir süredir setlerden uzak.

Detay ekleniyor...