Masumiyet kimin eseri? Gerçek mi uyarlama mı?

Masumiyet kimin eseri sorusu FOX TV'de başlayan yeni diziyi izleyen seyirci tarafından dile getirilen bir soru oldu. Diziyi izleyenler gerçek hayat hikayesinden mi yoksa bir romandan mı esinlendiğini merak ediyor? Peki, Masumiyet gerçek bir hikaye mi?

Google Haberlere Abone ol
Masumiyet kimin eseri? Gerçek mi uyarlama mı?

Masumiyet dizisi yeni ve ilk bölümüyle 24 Şubat Çarşamba akşamı itibariyle FOX TV'de yayınlanmaya başladı. Diziyi izleyenler, dizinin gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek kaleme alındığını düşünerek Masumiyet kimin eseri diye soruyor. Son bir yıl içinde televizyon ekranlarında yer alan Ramo, Kırmızı Oda, Doğduğun Ev Kaderindir ve Masumlar Apartmanı dizileri bunlara birer örnek olarak gösterilebilir. Bu dizilerin tamamı gerçek hayat hikayelerinden uyarlandı. Peki, FOX TV'de yayınlanan Masumiyet dizisi gerçek hikaye mi? Gerçek bir hikaye ise hangi kitaptan veya eserden uyarlandı? Masumiyet kimin eseri?

Masumiyet adı diziyi izleyenlerin kafasında muhtemelen bu adı anımsatan Orhan Pamuk'un eserini hatırlatmıştır. Ancak o eserin adı Masumiyet Müzesi'dir. Bu eserde işlenen konu ile bu dizide ele alınan hikayenin birbiriyle alakası yok. Dolayısıyla Masumiyet dizisi ile Orhan Pamuk'un Masumiyet Müzesi eserinin bir alakası yok.

Masumiyet dizisi Yapımını Gold Film tarafından yapılıyor. Yapımcılığını ise Faruk Turgut üstlendi. Filmin yönetmeni ise Ömür Atay'dır.

Masumiyet dizinin senaryosunu ise Sırma Yanık yazdı. Senaryonun yanı sıra hikayesi de tamamen Sırma Yanık'a aittir. Yani Masumiyet dizisinin hikayesi tamamen kurgu eseridir. Herhangi bir kitaptan veya eserden esinlenmemiştir.

Masumiyet kimin eseri? Masumiyet Gerçek Hikaye mi?
Masumiyet dizisinde Bahar karakterini Deniz Çakır canlandırıyor.

 

Masumiyet dizisinde konu olarak ise; Evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın (Deniz Çakır) hayatı ve 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olması konu alınıyor.

Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan anne, ne yapsa da olacakları bir türlü engelleyemez.

Masumiyet kimin eseri? Masumiyet Gerçek Hikaye mi?

Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde sonsuza kadar değişir.

Masumiyet dizisinin hangi kitaptan veya eserden esinlenerek yazıldığı konusunu sizler için aydınlatmaya çalıştık.

Masumiyet kimin eseri? Masumiyet Gerçek Hikaye mi?

 

 

Yorumlar

Evrim Masumiyet psikolojik bir kurgudur