MasterChef'te kim elendi Serhat mı Sefa Mı?

Masterchef Türkiye 13 Aralık Pazar akşamı yapılan eleme gecesinde yarışmaya veda eden isim belli oldu. Peki, MasterChef'te elenen Serhat mı Sefa mı oldu?

Google Haberlere Abone ol
MasterChef'e veda eden isim belli oldu

MasterChef Türkiye'nin 13 Aralık 2020 Pazar akşamı yayınlanan bölümünde dokunulmazlık ve eleme heyecanı yaşandı. Son dokunulmazlık oyununda kırmızı ve mavi takım; Balkan mutfağı yemeklerini yapmak için karşı karşıya geldi. Bu turda yarışmacılar Şile paprika, tavce gravce, Boşnak böreği, tavuk büryan, kaymaçina hazırladı.

Şeflerin yarışmacılara yapılması için verdiği sürenin ardından yemeklerin tadına bakıldı. Dokunulmazlık oyununun sonunda yapılan yemeklerin tadına bakan şefler kazanan takımın kırmızı takım olduğunu duyurdu. Böylece Özgül, Emir ve Eray MasterChef'te ilk 5'e giren isimlerden oldu.

Üç oyunu da kaybeden mavi takım oyuncuları yani Serhat, Sefa ve Barbaros eleme turunda karşı karşıya geldi. Danilo Şef'in imza tabağı olan Tournedos Rossini hazırlamak için mücadele veren üçlüden final bölümünde potadan kurtulan ilk isim Barbaros oldu.

Serhat'la birlikte son ikiye kalan Sefa ise Masterchef'in altıncısı olarak yarışmaya veda eden isim oldu.

Asla işi bırakmayacağını söyleyen Sefa, " 500 küsür yemek yaptık şef. Bunu dünyanın herhangi bir yerinde okulunda göremem. Gelmeden önce ‘ne kazanacağımı bilmem ama karakterimi asla kaybetmem’ demiştim.

Gerçekten çok duygusal bir yerdeyim ama ağlamak istemiyorum. Ağlanacak bir noktada değilim. Sizin gibi değerli şefleri kazandım. Gerçekten ben kendi nazarımda erken final yaptığımı düşünüyorum" dedi.

Ailesine teşekkür eden Somer Şef, Sefa'nın çok güzel duruş sergilediğini ifade etti.

İki yıldır programı izlediğini dile getiren Sefa, "Buraya geldiğimde sizin samimiyetiniz bize şeften sonra ağabey gibi davranmanız bizim aramızdaki bütün mesafeyi kapattı beni ileri götürdü" ifadelerini kullandı.

Sefa'nın yalnız kurt olduğunu belirten Mehmet Şef de "Aslında sen buranını yalnız kurdusun bence bu yalnız kurt başarılı oldu.

Benim sende hep uyardığım şey son anlar. Senin iyi bir kalbin var, kindar değilsin. Bu işte yürürsün. Seni yetiştiren ailene selamlarımı iletiyorum" dedi.

Somer Şef ise gözyaşlarını tutamadı.

Yorumlar