MasterChef Uğur neden diskalifiye edildi Uğur Yılmaz yarışmadan neden elendi?

MasterChef Türkiye yarışmasında diskalifiye olduğu öğrenilen Uğur Deniz Yılmaz'ın hala programda olması seyircileri şaşırttı. Peki, Uğur Deniz Yılmaz neden diskalifiye edildi ve gitmedi, ne zaman elenecek?

Google Haberlere Abone ol
MasterChef Uğur neden diskalifiye edildi?

MasterChef Uğur neden diskalifiye edildi sorusu merakla soruluyor MasterChef Türkiye yarışmasının dikkat çeken isimlerinden Uğur, yaptıkları ortaya çıktıktan sonra diskalifiye edildi. Ancak Aradan uzun süre geçmesine rağmen Uğur hala yarışmada ekranlara çıkıyor, seyircinin karşısında yarışmaya devam ediyor. Haliyle seyirciler Uğur'un neden gitmediğini, yarışmaya neden devam ettiğini ne zaman ayrılacağını merak ediyor.

MASTERCHEF UĞUR NEDEN DİSKALİFİYE EDİLDİ?

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı konuyla ilgili Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Uğur Yılmaz Deniz isimli yarışmacının sosyal medyada kullandığı terbiye sınırlarını aşan paylaşımları nedeniyle Masterchef yarışmasıyla ilişiği kesilmiştir" demişti. 

Peki, MasterChef Uğur neden diskalifiye edildi, ne dedi, neden hala yarışmada, nede zaman gidecek? 

MasterChef Uğur'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar başını yaktı. 

Uğur'un Kürtler hakkında ırkçı paylaşımları; Gezi döneminde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik küfürlü mesajları ve Aziz Yıldırım'ın annesine galiz küfürler etmesi başını yakan nedenler oldu. 

Uğur'un paylaşımlarının fark edilmesinden sonra yarışmadan kovulmasına karar verildi; ancak şu ana kadar çekilen çekimler yani daha yapılan çekimler nedeniyle birçok bölümde hala Uğur da var. Yani stok çekimler yapıldığı için, Uğur'un da içinde yer aldığı bölümler hala yayınlanıyor. 

Uğur'un veda ettiği program 29 Kasım 2020 Pazar akşamı günü yayınlandı.

Uğur hakkında bilinmeyenler:

 

Yorumlar