Masterchef Türkiye 11 Ağustos kim kazandı? Tanya, Walison, Eray mı?

Masterchef Türkiye 11 Ağustos Salı akşamında ikinci 8 kişilik ekibin arasına girecek isim belli oldu. Yarışmada final turuna Tanya, Eray ve Walison kaldı. Peki, kim kazandı, Tanya mı, Walison mu, Eray mı?

Google Haberlere Abone ol

Masterchef Türkiye 11 Ağustos 2020 Salı akşamı yeni bir etabıyla ekranlara geliyor. Yarışmanın bu akşamki etabında ikinci 8 kişilik ekibin seçilmesi için mücadele edildi. İlk 16 arasına girmeye çalışan 13 kişi bu akşam kıyasıya bir mücadele ortaya koydu. Mücadelede ilk altıya giren isimler belli oldu. İlk altıya giren isimler Eray, Walison, Tanya, Kayhan, Gülşah ve Uğur oldu. Final turunun ikinci etabında 6 kişi arasında da kıyasıya bir mücadele yaşandı. 

İkinci etabın ana yemeği karides oldu. Karidesi en iyi yapan kişi ilk 16'ya girmeye hak kazandı. Yarışmanın bu akşamki etabında finale kalan üç isim oldu. Bunlar Tanya, Eray ve Walison oldu. Peki, hangisi kazandı?

Üçlü isim arasından şefler yarışmaya Kıbrıs'tan katılan Tanya Kilitkaya'yı seçti. Böylece ilk 16 arasına giren onuncu isim Tanya oldu. Şefler, Eray'ın da ürünlerini beğendi. Ancak, Eray'ın bir tabakta birden fazla iş çıkarması olumsuz bulundu.

MASTERCHEF TÜRKİYE ÖNCEKİ BÖLÜM FULL TEK PARÇA

DÜN AKŞAM YAŞANANLAR

14 kişinin yarıştığı yarışmada finale Barbaros ile Eray kaldı. Peki, Masterchef Türkiye 10 Ağustos Pazartesi kim kazandı? Barbaros mu Eray mı?

Soya sosunun ana madde olduğu bir yemek talep eden şeflerin beğenisini kazanan iki isim oldu. Bunlar Barbaros ve Eray oldu.

Finalde iki yarışmacı arasında hayli zorlandığını belirten jüri heyeyi sonunda kararını verdi.

Yarışmayı bu akşam kazanan isim Barbaros oldu. 

ÖNCEKİ ETAPTA NELER OLDU?

Yarışmada şu ana kadar 8 kişi seçildi.

Seçilen yarışmacılar Furkan, Sedat, Serhat, Duygu, Ayyüce, Özgül ve Emir oldu. 

Yarışmada son olarak önceki akşam final turunda finale kalan Berker ve Sedat olmuştu. 

Yarışmanın sonunda kazanan isim ise Sedat olmuştu. Sedat, yöresel ekşili bir çorbayla şeflerin beğenisini toplamıştı. 

TV8'de yayınlanan yarışma proframında Mehmet Şef, Somer Şef ve Danilo Şef'in sunuculuğunda bu gün 8 yarışmacı ilk 16'ya girebilmek için kıyasıya yarışıyor. 

Yarışnın bugünkü etabında yemek olarak ise kuşbaşı etinin ana ürün olduğu bir yemek istendi.

Peki yarışmada bugün kim kazandı?

El Basan kebabının yapıldığı bu akşamki yarışmanın ilk etabı sonuçlandı. Yarışmada finale kalan Esra ve Emel arasından en iyi tabağın kime ait olduğu belli oldu. Jüri heyeti, Esra'nın tabağını daha çok beğenerek onu bir üst tura çıkardı. Böylece ilk 16 arasına giren yedinci isim Esra oldu.

İKİNCİ ETAP SONUCU

Yarışmanın bu akşamki ikinci etap sonuçları da belli oldu. Yarışmanın ikinci etabında son üçe Berker, Furkan ve Sefa oldu. Şefler, her üç ismin de çok iyi tabak çıkardığını söyledi. Ancak Berker ilk elenen isim oldu. Furkan ile Sefa finale kalan isimler oldu. 

İkili arasında zor karar verdiklerini belirten şefler, gecenin kazanan isminin Furkan olduğunu söyledi. Şefler, Furkan'ın yaptığı "yaratılıcılık yemeği"nin olağanüstü olduğunu söyledi. 

Şefler ana ürünü süt ve şeker olan bir tatlı istemişlerdi.

MASTERCHEF TÜRKİYE DÜNKÜ BÖLÜMDE NE OLDU? SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA

Detaylar Geliyor...

Yorumlar