MasterChef son bölüm çekildiği Tebessüm Kahvesi nerede, nasıl gidilir?

Tebessüm Kahvesi nerede, nasıl gidilir? MasterChef Türkiye'nin son bölümünün çekildiği 10 down sendromlu vatandaşın çalıştığı Tebessüm Kahvesi nerede? Bu akşam ekranlara gelecek olan MasterChef Türkiye'nin yeni bölümü izleyicilere heyecanlı anlar yaşatacak. Programın yarışmacıları bugün yemeklerini down sendromlu çalışanlar için yapacak. Program henüz yayına gelmemesine rağmen fragmanı izleyen vatandaşlar MasterChef Türkiye izleyicileri Tebessüm Kahvesi nerede? MasterChef yeni bölümü nerede çekildi? gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladılar.

Google Haberlere Abone ol
MasterChef son bölüm çekildiği Tebessüm Kahvesi nerede, nasıl gidilir?

Tebessüm Kahvesi nerede? MasterChef yeni bölümü nerede çekildi? soruları internet üzerinden sıkça sorulmaya başlandı. Bu soruların yanıtını merak eden MasterChef Türkiye takipçileri bu akşam heyecan dolu bir bölüm daha izleyecek.

30. bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek olan MasterChef Türkiye yine izleyicilerini hem heyecanlandıracak hem de meraklandıracak. Fragmanı yayınlanan 30 bölüm 10 down sendromlu vatandaş tarafından işletilen Tebessüm Kahvesi'nde çekiliyor. 

YENİ BÖLÜM NEREDE ÇEKİLDİ

Pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe olmak üzere haftanın sadece 4 günü yayında olan MasterChef Türkiye, bu akşam yayına gelecek. Programın bu günki bölümü Tebessüm Kahvesi olarak bilinen 10 down sendromlu vatandaş tarafından işletilen kafede çekildi.

TEBESSÜM KAHVESİ NEREDE?

Üsküdar Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında açılan kafe farkındalık oluşturmayı hedefliyor. 21 Mart 2016 tarihinde açılan o tarihten bu yana hizmet veren Tebessüm Kahvesi'nde 10 down sendromlu vatandaş çalışmaktadır. 

Adres: Barbaros, Veysi Paşa Sk. No:35, 34662 Üsküdar/İstanbul

TEBESSÜM KAHVESİ HAKKINDA

Tebessüm Kahvesi olarak bilinen Down Kafe’de çalışan 10 down sendromlu genç vardiya sistemi ile çalışmaktadır. Sabah 08.00'de başlayan ilk vardiya da bulunan 5 kişi 14.00'de işi bir sonraki gruba bırakmaktadır. Öğleden sonra 14.00'de başlayan ikinci 5 kişilik grup akşam saat 20.00'ye kadar çalışmaktadır. Haftanın 7 günü bu şekilde çalışan vatandaşlar haftanın 1 günü ise izin kullanmaktadır.  Down Kafe’ de şu an 7 erkek, 3 kız toplam 10 downlu genç görev yapmaktadır.

Yorumlar