MasterChef jürileri ne kadar para alıyor?

MasterChef Türkiye yarışmasının jüri üyeleri ne kadar para alıyor, bölüm başına mı yoksa maaş mı alıyorlar?

Google Haberlere Abone ol
MasterChef jürileri ne kadar para alıyor?

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu MasterChef Türkiye yarışmasının jüri üyeleri olan Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın ne kadar ücret aldığı merak ediliyor. Peki, MasterChef jürileri ne kadar para alıyor? İşte detaylar: 

Haftanın en az beş günü akşam saatlerinde minimum dört saat boyunca ekranlara gelen MasterChef yarışmasının ana omurgasını jüri ve yarışmacılar oluşturuyor. 

Jüri üyelerinin tamamı Türkiye'nin en ünlü şeflerinden oluşuyor. Yaklaşık 8 ay süren yarışmanın başından sonuna kadar aynı isimler jüri üyeliği yapıyor. Dolayısıyla bu isimlerin alacağı ücretler de bu tür özelliklere göre belirleniyor. 

Özetle; jüri üyelerinin ünü, harcadıkları vakit ve emek düşünüldüğünde alacakları ücretin de ona göre olması bekleniyor. 

Şu ana kadar MasterChef jüri üyelerinin ne kadar para aldıklarına dair herhangi bir açıklama ya da tüyo verilmedi; ancak TV8'de jüri üyelerine verilen maaşlar ya da ücretler konusunda bize fikir verebilecek küçük de olsa bir bilgi kırıntısı mevcut. 

Şöyle ki; O Ses Türkiye yarışmasının jüri üyelerine verilen ücretler daha önce basına yansımıştı. 

Seda Sayan, Hadise, Murat Boz ve Beyazıt Öztürk'ün jüri üyeliği yaptığı dönemde aldıkları ücretlerin miktarı sızmıştı. 

Buna göre üyelerin aldıkları ücretler bölüm başına 70 bin lira ile 90 bin lira arasında değişiyordu. 

Daha doğrusu jüri heyetinin üçü 70 bin lira bir tanesi ise 90 bin lira alıyordu. Onun da kim olduğu ise bilinmiyor; muhtemelen Hadise olduğu ifade ediliyor.

Şimdi tekrar MasterChef Türkiye yarışmasının jüri üyelerinin aldıkları ücret konusuna dönecek olursak; bizim tahminimize göre şeflerin aldıkları ücretler haftalık olarak belirleniyordur. Çekilen bölüm başına alınan ücretlerin ise aşağı yukarı 10-20 bin lira olduğunu tahmin ediyoruz. Bu durumda haftalık ortalama 75 bin aylık ise kişi başı 300 bin lira ediyor. Dediğimiz gibi bu miktarı tamamen afaki söylüyoruz. Ücretler tamamen farklı olabilir. 

Yorumlar