MasterChef 2 Ocak kim elendi, Hasan mı Burcu mu?

MasterChef 2 Ocak kim elendi, Hasan mı Burcu mu elendi, yarışmaya veda eden isim kim oldu?

Google Haberlere Abone ol
MasterChef 2 Ocak kim elendi, Hasan mı Burcu mu?

MasterChef 2 Ocak kim elendi, Hasan mı Burcu mu, pazar akşamı yapılan eleme turunda yarışmaya veda eden isim kim olduğu merake diliyor. Geçen hafta yapılan dokunulmazlık ve eleme adayı oyunları sonunda Tahsin, Burcu, Hasan potaya giren isimler olmuştu. Mehmet, Danilo ve Somer şef jüriliğinde 2022 yılının ilk kritik eleme gecesinde potadaki yarışmacılardan birisi bu hafta Masterchef'e veda eden isim oldu. Kestane yaratıcılık yemeği ve uskumru dolması ürünlerinde jüri şeflerden en az puanı alan ve bu gece MasterChef'e veda eden isim kim oldu? MasterChef 2 Ocak kim elendi, Hasan mı Burcu mu elendi, yarışmaya veda eden isim kim oldu? 

Ekran başındakilerinin ilgiyle takip ettiği MasterChef Türkiye'de neredeyse sonlara gelindi. Vakit daraldıkça bütün oyunlar daha önemli hale gelirken eleme listesinde MasterChef'in güçlü isimleri Burcu, Hasan ve Tahsin yer aldı. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri koltuğunda oturduğu MasterChef'te kimin elendiği merak konusu oldu.

Kırmızı ve mavi takım olarak son kez mücadele eden isimler arasından üç kişi eleme potasına gitmişti. Bu üç kişi arasından bir isim 2 Ocak gecesi yarışmaya veda ediyor. Hasan, Burcu ve Tahsin potada olan üç yarışmacı olarak eleme gecesi kestane ile yaratıcı tabak çıkardı ve ardından uskumru dolması yemeği yapıldı.

MasterChef Türkiye 2 Ocak Pazar akşamında elenen isim Burcu oldu. Peki, yarışmadan elenen Burcu Önal kimdir?

1986 doğumlu olan Burcu Önal, 15 sene Asya’da yaşamıştır. Küçük yaşlarda Filipinli bir ailede sonrasında da Çinli bir ailede büyüyen Önal, aslen Diyarbakırlıdır.Yemek alanında kendini geliştirdiğini aktaran Burcu Önal, tüm Asya yemeklerini ve mantı tarzındaki yemekleri oldukça güzel yaptığını aktardı.

Yarışmacı uzun süre Japon yemekleri ile alakalı ayrıntılı eğitimler almış.

Yurt dışında gemilerde garsonluk yaptıktan sonra yemek geliştiriciliği ve yemek öğretmenliği yapmaya başlamış.Burcu Önal’ın İstanbul’da Asya yemeklerinin yapıldığı bir restoranı bulunuyor.


 

Yorumlar