Mansur Yavaş Selahattin Demirtaş için ne dedi?

Mansur Yavaş Selahattin Demirtaş için ne dedi, Van gezisi esnasında Demirtaş hakkında ne söyledi?

Google Haberlere Abone ol
Mansur Yavaş Selahattin Demirtaş için ne dedi?

Mansur Yavaş Selahattin Demirtaş için ne dedi, Van gezisi esnasında Demirtaş hakkında ne söyledi, neden tepki çekiyor?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Van'da esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti.

Ziyaret esnasında bir vatandaşın "Selahattin Demirtaş’ı istiyoruz" demesi üzerine Mansur Yavaş, “İnşallah” cevabını verdi.

CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, dün Van'da esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti.

Mansur Yavaş ile bir vatandaş arasında yaşanan diyalog ise dikkat çekti.

Yavaş, bir vatandaşın "Selahattin Demirtaş'ı istiyoruz" demesi üzerine "İnşallah" cevabını verdi.

Yavaş'a seslenen yaşlı bir vatandaş ise, "Başkanım siz oy zamanında gelip bize bakıyorsunuz" dedi. Yavaş ise vatandaşa cevap olarak, "Biz oya gelmedik ben belediye başkanıyım" dedi.

Esnaf ziyareti gerçekleştiren CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kente gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu karşılamak üzere Van Ferit Melen Havalimanına geçti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın; Van ziyaretinde bir vatandaşın "Selahattin Demirtaş'ı istiyoruz" şeklindeki sözlerine "İnşallah" cevabı vermesi kamuoyunda tartışılıyor

DURMAZ: "BOYALARI AKTIKÇA GERÇEK YÜZLERİNİ HERKES GÖRECEK!"

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, Mansur Yavaş'ı eleştirdi ve "Boyaları aktıkça gerçek yüzlerini herkes görecek! 'Maneviyatsız' dediği CHP'den aday olup, 'HDP ile görüşecek misiniz?' sorusuna 'ajans karar verecek' diyen Mansur Yavaş'ın Van'da 'Selahattin Demirtaş'ı istiyoruz' diyen kişiye 'inşallah' yanıtını vermesi hiç şaşırtıcı değildir!" dedi.

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz: "Mansur Yavaş, Van ziyareti sırasında 'Selahattin Demirtaş'ı istiyoruz' diyen kişiye 'İnşallah' yanıtını verdi. Gerçek yüzünü bir kez daha gösterdin!.. Yazıklar olsun…"

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan: "Mansur Yavaş, Van ziyareti sırasında 'Selahattin Demirtaş'ı istiyoruz' diyen kişiye "İnşallah" yanıtını verdi. Bir balon daha patladı!"

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi Birinci Başkanvekili Fatih Ünal: "Bugün Mansur Yavaş ile ilgili 'Selahattin Demirtaş'ı da aranızda görmek istiyoruz' diyen kişiye 'İnşallah' diye mukabele ettiğine dair videolar dolaşıyor. Ya hu, bunlar değil mi 'Mansur Yavaş ta bilecekki HDP'nin oylarıyla seçilmiştir' sözüne itiraz dahi edemeyenler. Ne bekliyordunuz ki."

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan: "Masanın 7. ayağı ve görünmeyen yüzü seçim yaklaştıkça görünür olmuş, milliyetçi geçinen Mansur Yavaş, 'Selahattin Demirtaş'ı istiyoruz' diyen birine 'İnşallah' diyebiliyor! Yargı kararını yok sayarak hayırdır neyin diyeti, neyin bu vaadi bu?

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ: "Şahıs: 'Selahattin Demirtaş'ı da istiyoruz.' Mansur Yavaş: 'İnşallah!' Türk milliyetçiliği kimliklerini: Meral Akşener,'Ne kürdistanı burası Türkiye', Mansur Yavaş'ın da 'Selahattin Demirtaş teröristtir' diyemediği noktada terk etmiş oldu. Türk milliyetçiliğinin kalesi MHP'dir."

AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer: "Ne diyelim balonların patlamak gibi bir sonu var… Bu balona tutunup yola çıkanlara siyaseten rahmet dileyelim artık!"

Ankara Büyükşehir Belediye Eski Başkanı Melih Gökçek: "Dün gece ne demiştim? Mansur Yavaş'ın siyasi kutsalı yoktur. Menfaati için her şeyi yapar. Savunduğu fikrin tersini rahatlıkla savunur. Dün HDP'ye karşıydı. Bugün Selahattin Demirtaş'a özgürlük için 'inşaallah devam' diyor."

Yıldıray Çiçek: "Ümit Özdağ, Mansur Yavaş'ı aday olarak öneren tek senin partin. Yerel seçim sonrası sen de "Bu seçimin kazananı Demirtaş" demiştin. Mansur Yavaş'ta "Demirtaş'ı istiyoruz" diyen bir süzmeye 'İnşallah' cevabını vermiş. 'Ajans izin verirse HDP ile görüşürüm' diyen Mansur Yavaş bu!"

Betül Önderoğlu: "Kimler kimlerle beraber.. Çakma ülkücü Mansur Yavaş.. Ülkücüler bunu görüp hala oy vermeye devam edecekler mi?"

Ayla Aksu: "Mansur Yavaş, Van ziyareti sırasında 'Selahattin Demirtaş'ı istiyoruz' diyen kişiye 'İnşallah' yanıtını verdi. 'Yakında Apo'yu istiyoruz' diyene de 'Tamam' der. Hani ülkücüydü bu?"

Fatih Efeoğlu: "Hepsi aynı gözenin suyu. Ha Demirtaş ha Mansur Yavaş. Şimdi siz bunların terörle mücadele etmek, savunma sanayini geliştirmek amaçları olacağını düşünüyor musunuz? Bunlara anca dert olur terörle mücadele, milli projeler. Bunlar güç uğruna vatanı satmaktan asla geri durmazlar"

Umut Mürare: "CHP'li ve sözde milliyetçi Mansur Yavaş, Van ziyareti sırasında 'Selahattin Demirtaş'ı istiyoruz' diyen kişiye 'İnşallah' yanıtını verdi. Bir balon daha patladı!"

Neslihan Koca: "'Mustafa Kemal'in itleri' diyenlere bir şey diyemeyen Mansur Yavaş, 'Selahattin Demirtaş'ı istiyoruz' diyene 'inşallah' diyor. Bize de işte böyle bir muhalefet düştü..."

Yorumlar