Mansur Yavaş 'diktatörlüğünü' ilan etti, kavga çıktı

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde AK Parti ve MHP üyelerinin verdiği "Şeffaflık" önergesi başkan tarafından oylamaya sunulmadan reddedildi. Başkanın önergeyi oylamaya sunmadan reddetmesi Meclis üyelerinin tepkisine neden oldu. Mecliste kavga çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Mansur Yavaş 'diktatörlüğünü' ilan etti, kavga çıktı

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Mansur Yavaş başkanlığında toplandı. Toplantısı sırasında belediye meclis üyeleri arasında çıkan kavgaya Mansur Yavaş müdahale etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın başkanlığında Ankara Belediye Meclis'i toplandı. Toplantısı sırasında sık sık tansiyon yükselirken belediye meclis üyeleri arasında kavga çıktı.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Mansur Yavaş başkanlığında toplandı. AK Parti Grup Başkanvekili Mümin Altunışık, AK Parti ve MHP gruplarının, 'belediye şirketlerinin şeffaf yönetilmesi ve denetlemesine' ilişkin verdikleri teklifin oylanmadan reddedildiği gerekçesiyle tutanağın oylanmasına karşı çıktı.

Yavaş da tutanakta maddi bir hata varsa düzeltebileceklerini belirterek, "Siz şöyle bir önerge de verebilirsiniz, 'Bundan sonra Mansur Yavaş idare etmesin çoğunluk var' diyebilirsiniz. Zarar eden şirketlerin yöneticilerinin görevine devamını istiyorsunuz. Belediye başkanının temsiliyet yetkisini kimse alamaz, bunu bana Ankara halkı vermiştir" dedi.

AK Parti ve MHP'li meclis üyelerinden itirazların yükselmesi üzerine Yavaş, toplantıya ara verdi. Yavaş, salondan ayrılırken bazı belediye meclis üyeleri arasında tartışma ve arbede yaşandı. Mansur Yavaş, araya girerek meclis üyelerini sakinleştirdi.

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar