Malkara’da kurtuluş koşusu yapıldı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ‘Kurtuluş Koşusu’ düzenlendi.Kurtuluş yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen koşuda, öğrenciler arasında kıyasıya mücadele...

Google Haberlere Abone ol
Malkara’da kurtuluş koşusu yapıldı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ‘Kurtuluş Koşusu’ düzenlendi.

Kurtuluş yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen koşuda, öğrenciler arasında kıyasıya mücadele yaşandı. Hüsniye Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önü-İshkakça Mahallesi yolu güzergahında gerçekleştirilen koşulara, merkez ilçe ve mahallelerden lisanslı ve lisanssız öğrenciler katıldı.

Koşuları izleyemeye gelen Malkaralı eski koşu birincisi Selçuk Dönmez, gençlere spor yapmayı tavsiye etti. Dönmez, “Gençlerin bu tür spor aktivitelerine katılması güzel bir şey. Hepsini canı gönülden destekliyorum. Malkara’da böyle etkinliklerin olması güzel. Benim toplam 21 madalyam var. Bunlardan 16’sı birincilik. Biz bıraktık, ama bizden sonra gelen kardeşlerimizde bu spora devam ederler. Koşu sporları, insanın yaşam tarzı için önemli bir spor dalı” dedi.

Malkara ilçesinde 6 kategoride yapılan koşularda dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin 14 Kasım Kurtuluş Bayramı töreninde verileceği aktarıldı.

Yorumlar