MHP İl yönetiminden İhsan Akın’a ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Malatya İl Başkanı Ömer Faruk Kalı, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Malatya ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı ihsan Akın’ı ziyaret etti.Ziyarette konuşan Malatya ili Damızlık...

Google Haberlere Abone ol
MHP İl yönetiminden İhsan Akın’a ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Malatya İl Başkanı Ömer Faruk Kalı, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Malatya ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı ihsan Akın’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Malatya ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı ihsan Akın, "Yaklaşık bir ay önce başkanımızı ziyaret etmiştik, tarım ve hayvancığın ne kadar önemli olduğunu belirtmiştik. Bu noktada başkanımızın her zaman yetiştiricilerin, üreticilerin yanında olacağını gerçek anlamda kırsaldaki yaşayan insanlara destek olma noktasın yardımcı olacaklarını söylemişlerdir bu anlamda kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Akın, sivil toplum örgütlerinin önemli olduğun vurgulayarak, "Sivil toplum örgütlerinin sadece levhada ibaret olursa herhangi bir anlama olmuyor ve Malatya’ya ve Türkiye’ye herhangi bir katkısı da olmuyor. Biz bu anlamda her zaman söylüyoruz sivil toplum örgütlerinin etkili olması lazım” diye konuştu.

Malatya İl Başkanı Ömer Faruk Kalı, ise Malatya ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğinin Malatya için önemli bir sivil toplumu olduğunu belirterek,” Malatya’ da en çok çalışan en çok ses getiren ve Malatya’ ya ekonomik anlamda katkı sağlayacak çiftçilerimize, üreticilerimize destek veren bir birliksiniz, bundan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Malatya’da bu yetiştiricilerin sayısını artırmak için projelerinizin olduğunda biliyorum bundan dolayı üzerimize düşen ne varsa her zaman yanınızdayız” şeklinde konuştu.

Yorumlar