Mahmut Efendi Tayyip Erdoğan rüyası iddiaları nedir, işin aslı nedir?

Mahmut Efendi Tayyip Erdoğan rüyası iddiaları nedir, işin aslı nedir soruları Mahmut Efendi'nin ölümünden sonra bir kez daha gündeme geldi.

Google Haberlere Abone ol
Mahmut Efendi Tayyip Erdoğan rüyası iddiaları ne

Mahmut Efendi Tayyip Erdoğan rüyası iddiaları nedir, gerçekte böyle bir şey var mı, işin aslı nedir soruları Mahmut Efendi'nin ölümünden sonra bir kez daha gündeme geldi.

Vefatı nedeniyle onbinlerce kişinin İstanbul'da buluştuğu ve son yolculuğuna uğurladığı Mahmut Efendi'nin ölümünden sonra bazı odaklar daha doğrusu FETÖ mensupları eski bir tezviratı bir kez daha dolaşıma soktu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı şu ana kadar onlarca yalan ve yanlış bilgi yayan FETÖ şimdi de Mahmut Efendi üzerinden 8 yıl önce dolaşıma soktuğu yalanı tekrar gündeme getiriyor. 

Peki, Mahmut Efendi Tayyip Erdoğan rüyası iddiaları nedir, işin aslı nedir?

Mahmut Efendi Tayyip Erdoğan rüyası iddiaları nedir, işin aslı nedir?
Mahmut Efendi Tayyip Erdoğan rüyası iddiaları nedir, işin aslı nedir?

 

Mahmut Efendi'nin rüyası ile ilgili 2014 yılında medyada yer alan bir haberde aynen şöyle deniliyor: 

Taraf yazarı Mehmet Baransu Twitter hesabından Yeni Asya grubu ile Mahmut Efendi grubunun gördükleri bir rüya üzerine Gülen grubunun yanında saf tuttuklarını iddia etmişti. Yeni Asya kesin bir dille bu iddiayı yalanlamış, Mahmut Efendinin avukatı Cihat Gökdemir'de kamuoyuna yaptığı yazılı açıklama da böyle bir rüya olmadığını açıklamıştı. Ancak bugün yalanlanmasına rağmen bir internet sitesinde Mahmut Efendi'nin gördüğü iddia edilne bir rüya anlatıldı. Ancak bu rüyaya da tepki gecikmedi...

Bugün bir internet sitesinde Mahmut Ustaosmanoğlu'nun gördüğü rüyanın ise şu şekilde gerçekleştiği öne sürülüyor..

"Manevi bir alemde Peygamber Efendimiz (asm), Mahmut Ustaosmanoğlu ve Fethullah Gülen bir mecliste oturuyorlar. Karşılarında ise mahcup bir şekilde Recep Tayyip Erdoğan bulunuyor... Peygamber Efendimiz öfkeli bir şekilde Erdoğan'ı sorguluyor ve azarlıyor... Mahmut Ustaosmanoğlu ile Fethullah Gülen de bu olaya şahitlik ediyor. Sonunda Peygamberimiz (asm) Erdoğan'a hitaben, "(Mahmut Ustaosmanoğlu ve Fethullah Gülen'i kastederek) Bu ikisini sana yedirtmeyeceğim. Onları bitiremeyeceksin" diyor.."Rüya bu şekilde sona eriyor... Bu rüyadan etkilenen Mahmut Ustaosmanoğlu'nun derhal cemaatine Gülen grubunun yanında saf tutmaları konusunda talimat verdiği öne sürülüyor...

Bu haberler üzerine önce Mahmut Efendi daha sonra ise Cübbeli Ahmet Hoca açıklama yaptı.İşte Cübbeli Ahmet Hoca'nın açıklaması

 Mahmut Efendi gönüllülerinin oluşurduğu ihvanlar.net internet sitesinde söz konusu haberlerle ilgili çok sert bir yazı kaleme alındı.İşte yayımlanan o haber:

Facebook’ta “Paralel profillere” dikkat!

Efendi Hazretlerini yalanlarına alet ediyorlar

Amerika sakini ile hükumet arasında çıkan ihtilafın kavgaya dönüşmesi ve bir “hayat memat” meselesi haline gelmesinin ardından, kendilerine her yolu mübah gören kesim, Allah dostlarını ve isimlerini de çirkin emellerine alet etmekten geri durmuyorlar.,

Daha “cübbeli” yazmasını bilmeyen Baransu örneği bunun en bariz göstergelerinden biriydi. Ancak bir yerlerden işaret verilmiş olmalı ki, Facebook’ta durumun daha vahim olduğunu görüyoruz.

PARALEL PROFİLLER

Açılan sahte profillerle kullanıcılara mesaj yolluyor, sayfalara girilerek paylaşımların altına yorumlar yapıyor ve Allah dostlarının isimlerini hiç çekinmeden uydurdukları yalanlara alet ediyorlar.

Bizim sosyal siteler de takip sistemimiz iyi olduğundan bunları hemen tespit ediyoruz ve gerçeği anlamakta gecikmiyoruz.

Mesela bakın Mahmud Efendi Hazretlerimiz güya şöyle demiş: “eğer Fethullah Gülen’in üstüne gitmeye devam ederseniz, helak olursunuz”

Bak bak bak… Kurnazlığa bak…

Efendi hazretlerinin ismini kullanarak uydurdukları yalan ile sanki koskoca bir cemaati yanlarına destekçi olarak almışlar gibi olacaklar…

Hiç bu olaylar olmasaydı, dinler arası diyalog oyunlarına da alet olmasalardı, Papa’nın misyonunun bir parçası olduklarını açıklamasalardı, Vatikan’a hizmet etmeselerdi, yahudi hıristiyanlarla oturup kalkmasalardı, masonlarla ananas alışverişinde bulunmasalardı, türkçeyi değil de dini öğretselerdi vs.. belki inandırıcı olabilirdi ama şu safhadan ve bunca hakikatin ortaya çıkmasından sonra hiçte inandırıcı değil…

Menzil’de bulunan Abdülbaki Hazretlerini de alet etmişler. O’nun için de şöyle bir yalan uydurmuşlar. Güya demiş ki:
“Allah’ın veli kuludur ona dil uzatanın nikahı düşer”

Peygamber twitleri katlayın buyurdu diyip, Peygamberi (haşa) uyduruk bir senaryoya alet edip kamyon kasasına sokan zihniyet bunu neden yapmasın ki değil mi?

DESTEK ALAMADILAR, ÇAKILDILAR

İlk önce büyük cemaatlerin isimlerini zikrederek destek arayışı içerisine girdiler. “Biz yok olursak sıra size gelecek” dediler. Halbuki “kendileri ayakta kalırsa” diğerlerini yok edeceklerdi. (Deniz Fenerini çamurla sıvayıp, İHH’yı bitirmek istemeleri ve bu alanda tek olma gayeleri bunun yaşanmış örnekleridir)

Belki de “destek alabileceklerini” zannediyorlardı. Halbuki Allahu Teala’nın hikmeti şu dinler arası diyalog meseleleri bütün foyalarını ortaya dökmüştü ve zaten bir çok kişi gerçek yüzlerini ve niyetlerini görüyordu.

Dolayısıyla destek bulamadılar.

Sonrada böyle yalanlara sarıldılar.

İnanan var mıdır bilemiyoruz ama kendi üyelerini de herhalde böyle motive ediyorlar. Toplandıkları yerde “bakın, Allah dostları bizim arkamızda, biz haklıyız, cemaatler bizi destekliyor” gibi propaganda mı yapıyorlar bilemiyoruz.

Saf ve temiz alt tabakada bulunan kardeşlerimize diyoruz ki artık uyanın, Hakk’ın kapısına dayanın… Elinizde Risale-i Nurlar’ınızla ehli sünnet dairesinde hak yollardan gidin… Papa’nın hizmetinin parçası olanlara değil, Resulüllah’ın yoluna adanmışların eteğine yapışın…"

CEMAATİN ERDOĞAN'A BAKIŞINI ANLATAN VİDEO

İsmailağa Cemaati'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bakış açısını anlatan en iyi delillerden biri:


 

Yorumlar