Mahkum uyarlama mı, gerçek mi, hangi yabancı diziden uyarlama?

Mahkum uyarlama mı, gerçek mi, hangi yabancı diziden uyarlama, dizinin konusu gerçek hayattan mı yoksa tamamen hayal ürünü bir senaryo mu? İlginç konusuyla dikkatleri üzerine çeken "Mahkum dizisi"nin uyarlandığı yabancı dizi merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Mahkum uyarlama mı, gerçek mi, hangi diziden?

Mahkum dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi, hangi yabancı diziden uyarlama, dizinin konusu gerçek hayattan mı yoksa tamamen hayal ürünü bir senaryo mu? İlginç konusuyla dikkatleri üzerine çeken "Mahkum dizisi"nin uyarlandığı yabancı dizi merak ediliyor.

FOX TV'de bu yıl yeni başlayan "Mahkum" dizisinin ilginç senaryosu dikkatleri üzerine çekiyor. Dizi yargı ile suç dünyası arasındaki düelloyu konu alıyor. Ya da yargı dünyasında veya suç dünyasında her şeyin bir anda nasıl ters yüz olabileceği konusuna farklı bir şekilde bakış atılıyor.

Yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk'ün oturduğu dizinin senaryosunu Uğraş Güneş yazmış. Dizinin oyuncuları arasında Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova, Hayal Köseoğlu gibi isimler bulunuyor. Peki, Mahkum uyarlama mı, gerçek mi, hangi yabancı diziden uyarlama?

Her Perşembe akşamı FOX TV'de saat 20.00'de ekrana gelen "Mahkum" dizisinin konusu senaryosu yabancı bir diziden yani "Innocent Defendant" isimli diziden uyarlanmış.

Hikayeye göre; idealist bir Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut (Onur Tuna), bir sabah uyandığında kendini cezaevinde bulur. Hiçbir şey hatırlamıyordur ve eşiyle kızını öldürmekten yargılanıyordur… Hapsedilmesinden önce araştırdığı en son dava, ülkenin en önce gelen ailelerinden olan Yesari'lerin halefleri olan ikiz kardeşlerden, Barış Yesari'nin davasıdır… Kendisine kurulan komployla bu çıkmaza düşen Fırat, masumiyetini kanıtlayabilecek midir?

Mahkum uyarlama mı, gerçek mi, hangi diziden?
Mahkum uyarlama mı, gerçek mi, hangi diziden?

 

Yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk’ün oturduğu, senaryosunu Uğraş Güneş’in uyarladığı ve kadrosunda Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova, Hayal Köseoğlu, Hakan Karsak, Anıl İlter, Tugay Mercan, Muharrem Türkseven, Bülent Seyran, Furkan Kalabalık, Burcu Cavrar, Alara Bozbey, Gürberk Polat, Murat Şahan, Gökhan Tercan, Alya Sude Mazak, İlker Yağız Uysal, Nihal Koldaş, Bülent Düzgünoğlu, Mehmet Ulay ve Hakan Salınmış gibi ünlü isimler yer alıyor.

Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut – Onur Tuna

Barış Yesari - İsmail Hacıoğlu


 

Yorumlar