Mahkum Sinyor kimdir öldü mü, diziden ayrılıyor mu, neden?

Mahkum Sinyor kimdir yeni oyuncu Talat Bulut kim, nereli, kaç yaşında, diziye yeni dahil olan ak saçlı karakteri kim canlandırıyor, oynayan oyuncunun adı nedir? Yeni sezonda Sinyor'un diziden ayrılacağı belirtiliyor.

Google Haberlere Abone ol
Mahkum Sinyor kimdir öldü mü, diziden ayrılıyor mu

Mahkum Sinyor kimdir, ölüyor mu, diziden ayrılıyor mu, yeni oyuncu Talat Bulut kim, nereli, kaç yaşında, ünlü dizinin senaryosuna yeni dahil olan ak saçlı karakteri kim canlandırıyor, oynayan oyuncunun adı nedir? Dizinin 15. Bölümünde ortaya çıkan karakter, diziye hareket getirmişe benziyor. Daha önce bu karakteri canlandıran oyuncuyu farklı dizilerden hatırlayanlar onun kim olduğunu merak ediyor. İşte Mahkum Sinyor hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

FOX TV'de yayınlanan Mahkum dizisine yeni katılan oyunculardan biri de Sinyor karakterini canlandıran oyuncu oldu. Sinyor, diziye hızlı başlıyor. Yer altı dünyasının karanlık isimlerinden biri olan Sinyor, aynı anda hem eski Savcı Fırat'ı hem de Savaş'ı avucunun içine alarak onları yönetmeye başlıyor. 

Mahkum Sinyor kimdir yeni oyuncu Talat Bulut kim, nereli, kaç yaşında?
Mahkum Sinyor kimdir yeni oyuncu Talat Bulut kim, nereli, kaç yaşında?

 

Kendi karanlık işlerini yürütmek için her ikisinin de zaaflarından ve açıklarından faydalanmaya çalışan Sinyor, ilk bölüm itibariyle kendini beğendirmeyi başardı. Peki, Sinyor'u kim oynuyor?

Mahkum dizisindeki Sinyor karakterini canlandıran oyuncu daha Yasak Elma dizisinden karşımıza çıkan Talat Bulut'tur. Peki, Talat Bulut kimdir?

Talat Bulut 23 Mart 1956 tarihinde Kars ilinin Sarıkamış ilçesinde dünyaya geli.

Mahkum Sinyor kimdir yeni oyuncu Talat Bulut kim, nereli, kaç yaşında?
Mahkum Sinyor kimdir yeni oyuncu Talat Bulut kim, nereli, kaç yaşında?

 

Eğitimini, Hacettepe Üniversitesi Elektronik Mühendisliği bölümünde sürdürürken 2. sınıfta yarıda bırakan Talat Bulut, sanat yaşamına 1975 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu'nda Dimitrov adlı oyunda sahneye çıkarak başladı.

Uzun süre AST bünyesinde çalışan sanatçı, Türkan Şoray'ın teşvikiyle kamera karşısına geçerek Hazal filmiyle sinemaya adım attı. Bir dönem Türk sinemasının üretkenliğinin azaldığı süreçte etkinliklerine ara verdi. Kaliteli filmlerde oynamayı tercih eden Bulut; hâlen sinema ve dizi filmlerde rol almanın yanı sıra seslendirme çalışmaları da yapmaktadır.

Geniş izleyici kitlesiyle tanışmasına neden olan film Manisa Tarzanı'dır.

2018 yılında FOX'ta yayımlanmaya başlayan Yasak Elma dizisinde başrol karakteri olan Halit Argun'u canlandırmıştır.

2020 yılında ise senaryo gereği diziden ölerek ayrılmıştır.

Talat Bulut şu anda aynı kanalda yayınlanan "Mahkum" dizisinde "Sinyor" karakterini canlandırıyor.

Mahkum Sinyor karakterini canlandıran Talat Bulut'un diziden ayrılacağı belirtiliyor.


 

Yorumlar