Magdeburger Sigorta’dan kadınlara 'diş paketi'

Magdeburger Sigorta kadın sigortalılarına “diş tedavi paketi” hediye ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Magdeburger Sigorta’dan kadınlara 'diş paketi'

Magdeburger Sigorta, Mayıs ayından itibaren kasko, konut, ferdi kaza sigortası ürünlerine birçok farklı paket ekliyor. Bu ürünleri alan sigortalılar diş tedavi hizmeti,teknoloji destek, mali bilgi ve SGK mevzuat danışmanlığı, kombi bakım, acil sağlık hizmeti gibi birçok ek paketten yararlanabilecek.

Tüm Türkiye’de sadece kadınlara özel diş tedavi hizmeti

Magdeburger, 31 Mayıs’a kadar devam edecek özel uygulaması kapsamında kasko, konut ve ferdi kaza sigortası alan kadın sigortalılarına diş tedavi paketi hediye ediyor. Tüm Türkiye’de geçerli olan paket kapsamında uzman diş hekimi muayenesi, dolgu, diş taşı temizliği, düşmüş kuron ve köprü simantasyonu, okluzyon aşındırmaları gibi 20’ye yakın seçenekten yararlanılabiliyor. Bu hizmetler için 0212 337 72 48 numaralı hattın aranması ve bilgi alınması yeterli oluyor.

 Yeni ek paketler

Magdeburger’den yeni konut ve ferdi kaza sigortası ürünlerini alanlar ise 7/24 Teknoloji Destek,Mali Bilgi ve SGK Mevzuat Danışmanlığı hizmetlerinden telefonla veya uzaktan bağlanarak yararlanabilecekler. Sigortalılar, evlerinde internet bağlantı sorunu yaşadıklarında ya da yeni aldıkları teknolojik bir cihazın kurulumu hakkında destek almak istediklerinde farklı alanlarda uzman teknoloji danışmanları sayesinde bu konularda ve hatta daha fazlası için bilgi alabilecekler.

Mali Bilgi ve SGK Mevzuat Danışmanlığı’na başvuran sigortalıların vergi, özel sigorta, sosyal güvenlik, emeklilik, gayrimenkul alım satımıyla ilgili soruları alındıktan sonra cevaplar mali müşavirler tarafından telefon ile sigortalıya iletilecek.

Aynı zamanda Magdeburger konut sigortasına eklenen iki yeni hizmet paketi “kombi-klima-petek bakım” ve “acil sağlık hizmeti”nden oluşuyor.

Magdeburger Sigorta kimin, sahibi kim?

Magdeburger Sigorta, 176 yıldır sigortacılık sektöründe yenilikçi hizmet ve çözümleriyle faaliyet gösteriyor. Magdeburger Sigorta, 1844 yılında Almanya’nın Magdeburg kentinde kuruldu ve kurulduğu dönemden itibaren dünyanın sayılı sigorta şirketleri arasına girmiştir. 1906 Büyük San Francisco depremi dahil Avrupa ve ABD’de pek çok felakette sigortalılarının yanında oldu.

Magdeburger Sigorta, 2018 yılındanitibaren Bor Holding iştiraki olarak sigortacılık sektöründe yetkin kadrosu,güçlü acentelik ağı, yenilikçi ve güvenilir hizmetleriyle faaliyetlerine devam ediyor.

Hizmetlerden yararlanmak için Magdeburger Sigorta yetkili acenteleri veya 444 26 24 Magdeburger Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçilebilir.

Yorumlar