Tamer Karadağlı'dan itiraf: Diziye yanlışlıkla dahil oldum

Çocuklar Duymasın ile akıllara kazınan Tamer Karadağlı, katıldığı bir televizyon programında 'Çocuklar Duymasın'la ilgili itirafta bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Tamer Karadağlı'dan itiraf: Diziye yanlışlıkla dahil oldum

Yaklaşık 20 senedir Çocuklar Duymasın'da oynayan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, katıldığı canlı yayında itirafta bulundu. Oyuncu Karadağlı, Çocuklar Duymasın dizisine yanlışlıkla dahil olduğu söyledi.

Ekranların en uzun soluklu dizilerinin arasında yer alan Çocuklar Duymasın'ın başrol oyuncusu Tamer Karadağlı, 2. Sayfa programına konuk oldu. Karadağlı, dizi hakkında herkesi şaşırtan bir açıklama yaparak kadroya yanlışlıkla dahil olduğunu söyledi.

Çocuklar Duymasın'a yanlışlıkla dahil oldu

Çocuklar Duymasın'ın sezon finalinde herkesi büyük sürprizlerin beklediğini söyleyen Tamer Karadağlı, şu şekilde açıklamada bulundu:

"Çocuklar Duymasın'a yanlışlıkla çağrıldım ve kadrosuna dahil oldum. O zaman en çok izlenen dizilerden biri Asmalı Konak'tı. Abdullah'la konuştuğumuz da 'Seymen Ağa için düşündüğümüz karakter sensin' dedi ama o rol Özcan Deniz'e gitti."

Sanat değil ticaret yapıyorlar

Sunucuların verdiği bir röportajda 'Şöhret için oynuyorum' sözünün hatırlatılması ile sözlerine devam eden Karadağlı, açıklamalarına şu şekilde devam etti:

"Ben parayla besleniyorum. Para almasam da oynarım diyenlere inandırıcı gelmiyor. Televizyonda sanat yapmıyoruz ticaret yapıyoruz. Bunu tiyatro için söyleyemem. Tiyatroyu para kaygısı için yapmıyorum. Sevdiğim arkadaşlarımla oynamak keyifli. Yaptığın işten para alıyorsan bunun karşılığını vermek zorundasın."

Yorumlar