#SUSAMAM dediler #SUSTULAR

'O kadar adam toplanıp öyle bir şarkı yaptılar ki zannedersin anlattıkları Türkiye değil Kongo.'

Google Haberlere Abone ol
#SUSAMAM dediler #SUSTULAR

Rap dünyasının bilinen isimleri toplandı ve #SUSAMAM dediler. Fakat bir çok konuyu pas geçip, #SUSAMAM diyerek sustular.

Şanışer, Fuat Ergin, Hayki, Ados, Beta, Server Uraz, Tahribad-ı İsyan, Ozbi, Sokrat, Deniz Tekin,Sehabe, Aspova, Yeis, Aga, Mirac, Kamufle, Mert Şenel.

Birleşip öyle bir şakı yaptılar ki Türkiye'yi salladılar ve bir çok ünlü ismin bu parçayı paylaşmasına neden oldular.

Bu rapçiler suça karşı #SUSAMAM dediler fakat suç dosyaları epey bir kabarık çıktı. #SUSAMAM dediler fakat işlerine gelmeyen konularda SUSTULAR.

'Müziğin birşeyleri değiştireceğine inanıyoruz bizimle gel' diye başladılar şarkılarına? 

İsyan ettiler, bir çok üzücü olayı kendilerine kalkan yaptılar. Fakat onların tarafından resmediğildiği gibi değildi bizim ülkemiz.

Taraflı müzik yapıp Recep Tayyip Erdoğanı hedef aldılar. Sanki bütün sorunlar onun yüzünden peydah olmuş gibi şarkı sözlerine yansıttılar.

'Gel, gül olur hapsolur bu suçlu cümleler. Yenilir hiç olurum fark etmezler. Susma, susamam Korkma yanıma gel' dediler. Kime ne için çağrıda bulundular.

Üstelik bu Rap'çilerin bazılarının suç dosyalarında; yasaklı madde kullanımı, çocuk alı koyma ve şiddet gibi suçlarda bulunuyor.

YouTuber Kıyam bu olayı çok güzel özetledi. 

'O kadar adam toplanıp öyle bir şarkı yaptılar ki, zannedersin anlattıkları Türkiye değil, Kongo. #SUSAMAM dediler, PKK orman yakarken, insanımızı şehit ederken susanlar, susamazmış tabi yerseniz.'

İşte Kıyam'dan, suç dosyaları kabarık olan Rap'çilere en güzel cevap;

Yorumlar