Sinan Akçıl : Evleniyorum

Sinan Akçıl katıldığı bir radyo programında evleneceğini duyurdu. Yaşadığı ilişkiler ile magazin gündeminde sürekli yer bulan Sinan Akçıl, ilk kez söylüyorum evleniyorum, dedi.

Google Haberlere Abone ol
Sinan Akçıl : Evleniyorum

Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli düeti ile ortaya çıkan 'Anlarsın' şarkısının tanıtımı için Best Fm'de Yasemin Şefik'in programına katdı. İkiliden, özel hayatlarına dair magazin gündemini meşgul edecek açıklamalar geldi.

Sinan Akçıl : Evleniyorum

Yasemin Şefik ile tatlı bir sohbet eşliğinde ilerleyen programda Sinan Akçıl'dan özel hayatına dair bir açıklama geldi. Uzun süredir devam eden birlikteliğinin çok iyi gittiğini belirten sanatçı, evleniyorum, dedi.

Yasemin Şefik'in 'Her ilişkinde çok mu aşık oluyorsun? Bu sefer evlilik var sanırım' sorusu üzerine gündemden düşmeyen sanatçı Akçıl: Yasemin ilk kez burada açıklıyorum. Evleniyorum. Çok mutluyum. Ve hiçbir ilişkimde evleniyorum demedim. Ama bu sefer başka..

Mustafa Ceceli : Gerçeği Kimse Bilemez

Eski eşi ile boşanmaları ve ardından gelen olaylar ile uzun bir süre Türkiye magazin gündeminden düşmeyen sanatçı Mustafa Ceceli Şefik'in yaşanan olaylardan dolayı sana kızgınım demesi üzerine, gerçekleri kimse bilemez dedi. Mustafa Ceceli'nin eşi ve İntizar ilişkisi ile ilgili Yasemin Şefik, biz sana olaylardan dolayı kızdık, kendi adıma söyleyeyim kızdım. Belki de sen de yazılan çizilenlere sinirlendin. Bu konu hakkında ne diyeceksin, diye sordu. Bunun üzerine; Mustafa Ceceli; “Ne kadar üstümüze vazife olmayan konu varsa, o konuda konuşmaya bayılıyoruz. Ama gerçeği kimse bilmez. Bol keseden atanlara buradan bir selam vereyim. Desteksiz, delilsiz konuştukları için bunun bedeli hukuki olarak ağır olacak. “ dedi.



 

Yorumlar