Sadettin Köpek'in kellesi kılıcın ucunda

Sadettin Köpek'in kellesi Diriliş Ertuğrul 107. bölüm fragmanında kılıcın ucunda!

Google Haberlere Abone ol
Sadettin Köpek'in kellesi kılıcın ucunda

Diriliş Ertuğrul'un yeni fragmanı yayınlandı. TRT1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni bölüm fragmanı izleyenleri meraka sürükledi. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Saadettin Köpek'in kellesi kılıcın ucunda.

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı Ares'in itiraflarının Sadettin Köpek'e pahalıya patlayacağını gösterdi. Eline kılıcını alan sultan Sadettin Köpek'e yönelik "Ölümün benim elimden olacak" ifadelerini kullandı. Sadettin Köpek ise Diriliş Ertuğrul 107. bölüm fragmanına göre "Aman dileyeceğimi düşünenler hayal kırıklığı yaşayacak" ifadelerini kullanacak.

Diriliş Ertuğrul son bölümde sultanın huzueuna çıkan Ertuğrul Bey, Ares'in Sadettin Köpek ile ilgili anlatacaklarının oldukça önemli olduğunu belirtmişti. Duydukları karşısında ihanete uğradığını öğrenen sultan ise Sadettin Köpek'in cezasız kalmayacağını ifade etmişti. İşte bu hafta Diriliş Ertuğrul 107. bölümde yaşanacakların tamamı…

DİRİLİŞ ERTUĞRUL FRAGMAN VİDEOSU VE 106. BÖLÜM ÖZETİ

Her Çarşamba TRT1 ekranlarında takipçileriyle buluşan Diriliş dizisinde bu hafta Ares ve Sadettin Köpek için üzücü gelişmeler yaşanacak. Karacahisar’da ikinci kez Ertuğrul Bey’in eline rehin düşen Ares, büyük yüzleşmenin gerçekleşeceği sarayda sultanın huzuruna çıkacak. Sadettin Köpek’e kefil olmadığını her fırsatta dile getiren Ertuğrul Bey sonunda bu açıklamasını sultan ile de paylaşacak. Ares’i sultanın huzuruna çıkararak gerçekleri açıklatmak zorunda bırakacak olan Ertuğrul Bey bu sayede iki ismin birden cezasını vermiş olacak. Peki, Ares’in açıklamaları karşısında çaresiz kalacak olan Sadettin Köpek ne yapacak?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 14 ŞUBAT ÖZETİ

Yayıncı kuruluşun yeni haftada takipçilerinin karşısına çıkaracağı bölümle ilgili yaptığı özet açıklaması ise şöyle; Konya’ya varmadan Titan ve Angelos’un yolda kendisini kurtaracağını uman Ares kurtulabilecek mi? Ertuğrul, Konya yolunda ne gibi tehlikelerle karşılaşacak? Ares’i sultanın huzuruna sağ salim çıkarabilecek mi? Ares’in anlattıklarından sonra Emir Saadeddin’in gerçek yüzü ortaya çıkacak mı? Ertuğrul, Emir Saadeddin’i devirebilecek mi?

Sultana tuzak kuran ve bu tuzağı saraydaki en büyük rakibi Emir Nizameddin’in üstüne yıkıp onu bertaraf eden Emir Saadeddin, sultanın en gözde emiri olmuş ve üstündeki bütün şüphelerden sıyrılmıştı. Ertuğrul’un Konya’ya geleceğini öğrenen ve sultana bildiği her şeyi anlatacağını düşünen Emir Saadeddin ne yapacak? Ertuğrul’un anlatacakları ve Ares’in itirafları karşısında kendisini nasıl savunacak? Sultan, duyduklarından sonra Emir Saadeddin’in cezasını kesecek mi? Titan ve Angelos, Ertuğrul’un yokluğunda Türk obalarına nasıl saldırılar yapacak? Angelos’un içerideki casusu olan Marya içeriden ne gibi istihbaratlar verecek? Marya’nın casus olduğu ortaya çıkacak mı? Karacahisar Kalesi’nin ve Türk obalarının durumu ne olacak?

Yorumlar