O Ses Türkiye İzle - Baran - Barış İkiz Kardeşler juri üyelerini gözyaşlarına boğdu

O Ses Türkiye yeni bölümü ekranlara damga vururken Baran - Barış Solar İkiz kardeşler juri üyelerini gözyaşlarına boğdu. O Ses Türkiye yeni bölümü izle ile Baran ve Barış (ikizler) izleyiciyi kendine hayran bıraktı. O Ses Türkiye İzle  Baran ve Barış (ikizler) kimi seçti? 

Google Haberlere Abone ol
O Ses Türkiye İzle - Baran - Barış İkiz Kardeşler juri üyelerini gözyaşlarına boğdu

O Ses Türkiye yeni bölümünde Baran ve Barış Solar ikiz kardeşler etkiliyeci sesleri ve söyledikleri ile Beyazıt Öztürk, Murat Boz, Hadise ve Seda Sayan'ın birden döndürmeyi başardı. İşte O Ses Türkiye ve Baran - Barış İkiz Kardeşlerin en etkileyici performansı.

TV 8'de yayınlanan O Ses Türkiye jüri üyeleri Beyazıt Öztürk, Murat Boz, Hadise ve Seda Sayan, Baran - Barış İkiz Kardeşlerin performansı karşısında aynı zamanda döndü. Ve Baran - Barış İkiz Kardeşler, Murat Boz ile de bir şarkıyı düet gerçekleştirdi. Acun Ilıcalı'nın "Çok zor bir karar. Evet dört jüriyi de döndürdünüz. Seçiminiz nedir?" sorusuna Barış Solar herkes çok değerli bizim için. Ancak buraya gelmeden bir kararımız vardı. Buraya gelince azıcık kafa karışıklığı olsa da biz vazgeçmeyeceğiz kararımızdan ve Beyazıt Öztürk diyoruz." yanıtını verdi. Programda hem duygusal anların da yaşandığı bu performans için jüri üyeleri ve Acun Ilıcalı finali görebileceklerini söylediler. Baran ve Barış Solar kardeşlere çıktıkları bu güzel yolculukta başarılar diliyoruz.

BARAN VE BARIŞ SOLAR KİMDİR?

Profesyonel müzik hayatına 15 yıl önce beraber beraber başlayan daha sonra birisi Ankara'da birisi İstanbul'da çalışmalarına devam eden Baran ve Barış Solar ikiz kardeşler  4 Kasım Pazar akşamı O Ses Türkiye yarışmasında jüriyi inanılmaz etkileyen bir performans sergilediler. Küçük yaşlardan itibaren müzik ile ilgili olduklarına söyleyen kardeşler Murat Boz'un enstrüman çalmayı nerden öğrendiniz sorusuna "Babamız cezaevinde çalışıyordu. Ordaki mahkumlar sağ olsun bize gitar ve bağlama çalmayı öğrettiler." yanıtıyla cevap verince bütün stüdyo alkışladı ve Beyazıt Öztürk "Filmlik hikaye bu." diye ekledi. Jürilerin muhteşem yorumlarını alan ikizlere özellikle Beyazıt Öztürk çok etkileyici şeyler söyledi. "Bu yarışmada farlı duygular hissettim ama siz bana O Ses Türkiye'nin toplamını hissettirdiniz. Sanki benim buraya katılma sebebimmişsiniz gibi hissediyorum." şeklinde yorum yapan Beyazıt Öztürk'e yarışmacılar da geçmişe yönelik ona dair duygusal anıları ile destek verdiler.

Yorumlar