En iyi 10 yabancı dizi tavsiyesi -Yabancı dizi izle

Yabancı dizi izlemek isteyen internet kullanıcıları doğal olarak bir arayış içine giriyor. En iyi yabancı dizi hangisi diye uçsuz bucaksız internet dünyasında kaybolmamanız için sizlere bir derleme yaptık. Bunun için en iyi 10 yabancı dizi tavsiyesi listesi hazırladık. Yabancı dizi izle.

Google Haberlere Abone ol
En iyi 10 yabancı dizi tavsiyesi

En iyi yabancı diziler listesini sizler için derledik. 

Yerli dizi ve film izlemekten sıkılan seyirciler yabancı ve farklı diziler izlemek istiyor.

Özellikle yeni nesil gençlik artık yerli dizileri çok sıkıcı buluyor.

Bu nedenle yabancı dizileri izlemeye yöneliyor.

Peki en iyi yabancı dizi önerileri nelerdir? Hangi yabancı dizileri izlemek gerek?

Her yabancı dizi izlenir mi?

İçindekiler:

Gossip Girl

The OC dizisi

Pretty Little Liars dizisi

Skins dizisi izle

Friends dizisi izle

The Carrie Diaries dizisi

The Vampire Diaries dizisi

One Tree Hill dizisi

Glee dizisi

Girls dizisi

 

Burada sizler için izlemenizi tavsiye edeceğimiz 10 yabancı dizi listesi çıkardık.

Macera, aşk, aksiyon ve dram gençlik dizilerinin vazgeçilmez temasıdır. İzlerken eğleneceğiniz bir taraftanda sonunu merak edeceğiniz yabancı dizileri sizin için derledik;

Gossip Girl dizisi

Manhattan’ın Yukarı Doğu Yaka’da yaşayan bir grup zengin liseli gencin entrikalarla, oyunlarla ve süprizlerle dolu hayatlarının anlatıldığı bu dizi favorilerimiz arasında. Özellikle Blair ve Serena’nın liseden üniversiteye uzanan maceralarını izlerken hem gülüp hem ağladık. Tüm gizemli sırlardan haberi olan ve bunu herkese yayan Dedikoducu Kız’ın kim olduğunu öğrendiğimizde kim şok olmamıştı ki?

En güzel Güney Kore filmleri | Güney Kore aşk filmleri

The OC dizisi

Şimdi Manhattan’dan California’ya geçme zamanı! En tehlikeli semtlerden birinden çıkıp kendini sosyetik Orange County’de bulan Ryan’ın Melissa ile yaşadığı deli dolu aşkı ve yeni dostları ile yaşadığı maceraları çok sevmiştik. The OC’nin Medcezir’in de ilham kaynağı olduğunu tekrardan hatırlatalım dedik.

Pretty Little Liars dizisi

Stalker alert! 4 genç kızın grup liderleri Allison öldükten sonra “A” adlı kişiden onları takip ettiklerini içeren mesajlar almaya başlamalarıyla tüm hayatları değişir. Macera, aşk, aksiyon, dram ve içeren daha iyi bir gençllik dizisi düşünemiyoruz bile. Bittiğine üzülsek de sonunda bu gizemli “A”nın kim olduğunu Haziran’da yaptıkları final bölümünde öğrendik.

Komedi Filmleri - En iyi 20 Komedi Filmi

Skins dizisi izle

E bir tanede İngiliz dizisi önerelim. Farklı senaryosuyla büyük bir kitleyi kendisine bağlamayı başaran Skins, gençlik yıllarının güzelliklerini ve zorluklarını gözler önüne seriyor. Her bölümde farklı bir karakterin hayatının anlatıldığı bu dizinin sıradan olduğunu söylemek cesaret ister doğrusu.

Friends dizisi izle

Ahh Friends. 20’li yaşlarında New York’ta yaşayan 6 gencin hayatının anlatıldığı bir sitcom. Kaç kere gülmekten karnımıza ağrılar girdi hatırlamıyorum bile! Her izlediğimizde aynı keyfi aldığımız, dostluğun anca bu kadar güzel anlatılabileceği 10 sezonluk muhteşem bir yapıt.

Aamir Khan kimdir? - Aamir Khan hayatı ve filmleri

The Carrie Diaries dizisi

Sex and The City’den tanıdığımız Carrie Bradshow’un gençliğini anlatan bu diziyi kaçırma deriz! Bizi 80’lere götüren ve Carrie’ninin tek başına New York’da yaşadığı eğlenceli ama zaman zaman da zorluklarla dolu hayatını izlemekten çok keyif alacaksınız.

The Vampire Diaries dizisi

Sarımsak, kan ve sivri dişlerden daha fazlası! Elena’nın güzelliğiyle vampir kardeşler Stefan ve Damon’ın başını döndürdüğü ve kendini bir anda vampirlerin içinde heyecan ve aşkla dolu bir hayatta bulduğu bir hikaye. Aramızda kalsın ama bizim en sevdiğimiz vampir temalı dizi!

Dağ 2 filmi izle

One Tree Hill dizisi

9 sezon, 187 bölüm.. Dile kolay! Tree Hill kasabasında 5 gencin lisede başlayan hayat hikayelerine tanık olduğumuz dizi tam bir klasik. Lisede başlıyor dedik ama yaklaşık 10 yıl sürdüğü için evlenip çoluk çoçuğa karışmalarını görmek çok tatlı değil mi?

Glee dizisi

Şimdi de ödüllere doyamayan bir komedi müzikalden bahsetmek istiyoruz. William McKinley Lisesi’nin Glee Klübünde olan gençlerin heyecanlı ilişkilerini, problemlerini ve hayallerini müzik ile bütünleşmiş bir halde keşfetmek istiyorsan, Glee tam sana göre!

Girls dizisi

Farklı yaşantılarıyla karşımıza çıkan 20’li yaşlarındaki bir grup kızın konu edildiği bir komedi dizisi. Bu arada Girls’de New York’da çekiliyor kızlar artık gitmeden ezberledik her köşesini!

Kore Dizileri 2018; En İyi 47 Kore TV Dizisi

Kaynak: Vogue

Yorumlar