Deniz Çakır'a 'Vurgun' imajı, saç rengi dikkat çekti

Ünlü oyuncu Deniz Çakır yeni projesi 'Vurgun' için imajını değiştirdi. Yeni görüntüsü ile beğeni toplayan Çakır, yeni dizide Reyhan karakterine hayat verecek. Vurgun dizisinde Reyhan'ın saç rengi ne?

Google Haberlere Abone ol
Deniz Çakır'a 'Vurgun' imajı, saç rengi dikkat çekti

Ünlü televizyon oyuncusu Deniz Çakır yeni bir proje için kamera karşısına geçti. Çakır, Fox Tv ekranlarında yakında başlayacak olan 'Vurgun' dizisinde Reyhan karakterine hayat verecek. Yeni saç stili ve rengi ile dikkat çeken güzel sanatçı takipçilerinden tam not aldı.

Vurgun dizisinde Erkan Petekkaya ile başrolü paylaşacak olan Deniz Çakır, saç stilini değiştirdi.

 ATV'de ekrana gelen 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' kadrosundan çıkarılan ve yakında FOX TV'de başlayacak olan 'Vurgun' dizisinin kadrosuna katılan Deniz Çakır, imaj değiştirdi. Çakır'ın yeni imajını en çok beğenen isim ise Birce Akalay oldu.

"HAYATIMA HOŞGELDİN REYHAN"

Ünlü Oyuncu, Instagram sayfasından paylaştığı fotoğrafa, "Hayatıma hoşgeldin Reyhan… Bayıldığım bu senaryo beden buluyor gün gün.. Beni sarstı bu kadın .. Bakalım dokunabilecek mi kaplerinize. Az daha sabır. Çok güzel bi iş geliyor… "Vurgun" yakında." notunu düştü.

Büyük aşk bu fotoğrafla dile geldi!Magazin

 "BOL ŞANS GÜZELİM, SAÇ EFSANE OLMUŞ BAYILDIM"

Çakır'ın simsiyah saçlarını koyu kahve tonuna boyattığı ve kestirdiği, şu sıralar Ağlama Anne dizisinde rol alan oyuncu arkadaşı Birce Akalay'ın da gözlerinden kaçmadı. Akalay, paylaşılan fotoğrafı beğenerek yaptığı yorumla Çakır'a şans dilerken, saçlarını çok beğendiğini de "Bol şans güzelim, içine sinsin ve saç efsane olmuş ba-yıl-dım!" notuyla ifade etti.

Deniz Çakır Reyhan

Yorumlar